Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите

Напрежението ще спадне, ако се подобрят условията на работа
185
Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите
Снимка: Булфото, архив

Бившият вътрешен министър в кабинета "Борисов 1" Цветан Цветанов обвини експремиера Пламен Оршераски за протеста на служителите на МВР.

Още по темата
"През последните две години се взеха решения, които не знам дали бяха най-удачни за системата на МВР. Условията на работа по никакъв начин не се подобряват. Това натрупва определено напрежение и сега, когато се сложи на дневен ред и пенсионната реформа, това съчетаване на казуси провокира напрежение в системата за сигурност”, коментира той по Нова телевизия.

Той препоръчва на Румяна Бъчварова да определи заместник-министри, за да не спира преговорният процес с полицаите, които днес се готвят да издигнат палатков лагер пред парламента.
 
"Ако се подобрят условията на работа и се дадат добрите перспективи за българския полицай, напрежението ще се намали”, на мнение е Цветанов.

Относно инцидента между българи и роми в квартал "Орландовци" Цветан Цветанов коментира, че подобни инциденти са опасни, особено с наближаването на местните избори.
 
"Ако си припомним 2011 г., ще видите, че също имаше подобни инициативи, които бяха реализирани в цялата страна и те бяха точно в навечерието на местните и президентските избори”, поясни той, очаквайки това да се случи и сега.
 
Във връзка с изказването на Радан Кънев от РБ за евентуално партньорство между ГЕРБ и ДПС, Цветанов коментира, че някои политически лидери се опитват под една или друга форма да търсят провокация.  
 
"По никакъв начин не сме дали основание да се мисли по този начин. Ние търсим консенсус по важните национално значими теми. Ако вървим в тази хипотеза, единственото заявено решение за подкрепа на ДПС, това е за евентуалната кандидатура на Соломон Паси, която бе лансирана именно от Реформаторския блок”, заяви бившият вътрешен министър.
 
"Нашата цел на предстоящите избори е да имаме над 100 кмета, над 1700 общински съветници и да създадем устойчивост в стабилността на правителството, за да може да изкара мандата”, поясни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
28
 
! Отговори
Сега преди 8 години
чух че днес е починал Борис Годжунов докато чакаше милостинята, която му обещаха тези мерзавци. Последно човека каза, че не очаква нищо от Веждичката и другите от тази шайка.Наистина няма никаква надежда за тази държава.RIP Боре!
113
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво стана с делата на тоз човек?Ново пет сега Орешарски е бил виновен, преди това Станишев , ами преди това защо не каже КОЙ? Сега кво става - верижна реакция, ще дадем нещо на полицаите, след това ще поискат докторите и на тех ще дадем, ами след това идва БДЖ то , учители и .......избори, вървим към нови заеми и кой ще ги връща.
112
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само Орешарски е виновен, но и Станишев . Само да има виновен за пълните ***. Дали някой вярва на такива приказки.
111
0
 
29
 
! Отговори
еретика преди 8 години
Да правилно виновен е Орешарски прав е Цв Цветанов прав е защото като загуби тогава властта Цветанов се лиши от възможността да добави към колекцията си още някой и друг апартамент но нейсе крадливата ГЕРБ пак е на власт
110
0
 
30
 
! Отговори
АЦЕТО преди 8 години
Защо давате възможност на един престъпник/има влязла в сила присъда/,да ръси тъпотии/не че може нещо повече/,а и да раздава от това ,от което има най-малко
109
0
 
20
 
! Отговори
Прогнозирам преди 8 години
че този път тази шайка от ГЕЙРБ и ДЕФОРМАТОРИТЕ няма да се разминат само с няколко камъка по главите.Докато не им се пусне кръвчицата на тези *** България няма да се оправи.
108
0
 
15
 
! Отговори
Ранчо преди 8 години
Как цв.цв. не е отворил пак тв мвр.Този *** ни прави на склеротициКакви екшъни даваха през вечер в новините. Да каже колко евра плати държавата на тези, които ги държа в ареста и ни осъдиха в страсбург. А, голяма част в полицията са аматьори, но наши а от
107
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Това помаче от смесен брат евреин и христяннка се изяви като радетел на ДПС след като обиколи всички партии и Цецо си призна че са съгласни сДПС и очакват тяхната подкрепа при евентуалнараздяла с РБи ПФ.Като обвинява Оришарски за хауса в МВР защо връща веднаж уволнени кадри именно от него КОГАТО БЕ мвр.
106
32
 
0
 
! Отговори
Мима Рижата преди 8 години
Надежда за България има само с Бойко Борисов и ГЕРБ! Бойко, обичаме те, народа е с теб!
105
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na krivata raketa i Kosmosa i e kriv...Chopov bivchia polkovnik ot NCO e prav za vsichko..v grob ima dve lobita BB i DPS i Cv.Cv..aide vadete kompromati .che da si hodite dokato naroda ne vi e podhvanal s kamani
104
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ai de march v zatvora.. i ponege Orecharski vinoven..kakvi baha zaplatite pri nego i kakvi pri vas..vseki pat kogato grob sa na vlast policaite stavat bedni..tochno vachata ministarka napravi te da vzimat po 0.10 st za chas razpologenie. Tva kade go ima a..neznam dali e varno no policaite sabirat tezi pari.i cheli da gi pratat na ministarkata da si kupi chervilo..za tolkova stigali...
103
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давай, вземайте още 26 милиарда заем за пенсиите на милиционерите.
102
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам едно въпросче към Дниес.биегие.Защо НЕ ОТРАЗЯВАТЕ инфото че 71% от пловдивчани НЕ ИСКАТ герберски кмет за втори мандат??Защо БЕ??
101
0
 
26
 
! Отговори
баи Ганю преди 8 години
Земята се върти правилно благодарение на ББ и ЦвЦв.
100
0
 
16
 
! Отговори
баба Меца преди 8 години
До Разкритие - 95Не! Той е и тримата! Нещо като триединството на...е, сещайте се...Всяко публикуване на снимката на гражданина Ц.Ц. трябва да е придружена с оная думичка от едни обяви от миналия век из дивия Запад "WANTED"...
99
0
 
28
 
! Отговори
Естет преди 8 години
Кога ще махнете снимката на това отвратително същество?
98
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Maхайте снимката на този грозник бе, пфу
97
0
 
21
 
! Отговори
пуяк преди 8 години
Инспектор Флоран пак се изцепи.. Аве Цецо, вие командрисвате държавата почти 5 години от последните 7, как все друготе са виновни. тези са яко биполярни психопати
96
0
 
21
 
! Отговори
Голем смех преди 8 години
"През последните две години се взеха решения, които не знам дали бяха най-удачни за системата на МВР"-----------Орешарски беше на власт само 1 година, а Цвъки говори за 2. Съобщението е директно към ББ, че иска по-значим пост и няма да се снишава до безкрайност. Очевидно бившият любимец на вожда е започнал някаква тънка игра срещу патрона си, след публичното унижение за шеф на МВР Бойко да предпочете личната си социоложка. Ха да видим кой има по-яки компромати.
95
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се едновременно на наглостта и изобретателността на ГЕРБЕРИТЕ!Винаги някой трябва да е виновен, само те горките винаги целите в бяло