Когато ГЕРБ и РБ се раздалечат, вмъква се … ДПС

Москов призна, че в мнозинството тонът на разговорите е лош и има проблем
1 авг 2015 10:34,
47
Когато ГЕРБ и РБ се раздалечат, вмъква се … ДПС
Снимка: архив Булфото

Когато ГЕРБ и Реформаторският блок не се разбират, помежду им се вмъква ДПС и то взима решението. Това се разбра от думите на зам.-шефа на ДСБ и здравен министър Петър Москов.

”Когато Реформаторският блок и ГЕРБ нямат обща позиция, ДПС определя кой е победителят”, обяви той пред ”Нова телевизия”.

Още по темата
В края на приключилия вчера политически сезон лидерите на ГЕРБ и Реформаторите си размениха задочни критики. Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов дори намекна, че е възможно РБ да останат с по-малко министри.

ДПС пък се превърна в ключов фактор при вземането на важни решения в парламента – избора на подуправители на БНБ, оттеглянето на първия проект за промени в Конституцията и отпадането на част от въпросите от президентския референдум.

”В парламента надделя партийното, надделя предизборната кампания, която вече започна”, каза още Москов.

Той не скри, че проблем между партньорите има, а тонът на разговорите помежду им е лош.

Москов призна и че, избирателите както на РБ, така и на ГЕРБ са притеснени. Това от своя страна изисквало препотвърждаване на параметрите, при които е сключено коалиционното споразумение, препотвърждаване на основните политически линии, които това правителство ще следва.

”Последните 24 часа дадоха добри сигнали в това отношение”, коментира още здравният министър. 

Москов беше категоричен, че има една-единствена цел пред мнозинството - да се гарантира стабилност, предвидимост и хоризонт по какъв начин се променя държавата. „Ако можем да направим това, има правителство, има мнозинство. Ако не можем, съответно кой на метла, кой на шейна, може да прави каквото намери за добре”, заяви Петър Москов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: дпсГЕРБПетър МосковРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този мишок е пълна нула.Не знам какъв доктор е /анестезиолог ли , реаниматор ли?/ , но е клоуна в правителството на безхаберниците , наречено ЦИРК "Боку".
12
1
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
До Анонимен 7 С много евроатлантически каваци на стария ДС кадър ! И с непрекъснатия безмитен внос на дрогата
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
zatova li parvanov o6te govori 4e triabva da ima iujen potok,mnogo go tegli kam rossia dali e stimuliran ot tiah za tezi topli 4uvstva
10
2
 
22
 
! Отговори
Генади преди 8 години
КАК СИНЪТ НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СИ КУПИ ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ЗА 7.5 МИЛИОНА ???е как? с мерак :)сега разбрахте ли къде са парите от ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ много добре изпрани чрез фирмата на синковеца, татко Гоце няма нищо общо :)
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
parvanov ne e milioner a socialist vapreki 4e az ne sam socialist parvanov kakvo mu gledate parite zaVIJDATE LI MU
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
za]o da ne si kupi hotel 5 zvezden sina mu na parvanov, da ne e tap ne6to ili kakvo
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СИНЪТ НА ГОЦЕ Е САМО НА 27 Г. И ТАКА Е С ВСИЧКИТЕ СИНОВЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ЗАТОВА СА ТЕЗИ БАКАЛСКИ СМЕТКИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. СПОРЕД ВАС ТО НАРОДНО ЛИ Е ИЛИ Е СБОР НА НЕНАСИТНИ АКУЛИ. И ПЪРВАНОВ ТОЛКОВА СПОКОЙНО КАЗВА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ СЪМ 25 ГОДИНИ В АКТИВНАТА ПОЛИТИКА СЯКАШ ТОВА ТРЯБВА ДА ГО ПРИЕМЕМ КАТО СЪВСЕМ ОБИКНОВЕНО ОСНОВАНИЕ ДА СИ МИЛИОНЕР !И ТОЙ СЕ ПИШЕ НА СОЦИАЛЕН ПОЛИТИК !
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАК СИНЪТ НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СИ КУПИ ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ЗА 7.5 МИЛИОНА ???
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много кафета се изпиха в Кърджали и това дава резултат!
4
1
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Проблема е, че не сте се договорили с ГЕРБ, че в коалицията ще се вземат решения само с консенсус. Сега, когато не сте съгласни с тях, те просто внасят своя вариант за гласуване, и ДПС глазува "за" вместо вас. А иначе бат' ви Бойко много се пази от това, да не каже някой, че управлява с ДПС (което всъщност става на практика)
3
3
 
17
 
! Отговори
Дон Периньон преди 8 години
ДПС не е виновна!! Виновни са политиците ,които не искат промяна! Ако искаха промяна, ДПС отдавна щеше да е история! Във вашата градина ако си оставите тревата да си расте и буренясва , кой е виновен? Вие или тревата?
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕДНО Е ЯСНО ,ЧЕ ОТНЕМАТЕ ДУМАТА НА НАРОДА. ПО-ВЕЧЕ НЕ СЕ ОБЕСНЯВАЙТЕ И НЕ ПРАВЕТЕ НАРОДА НА *** !ВСИЧКИ СТЕ МРЪСТНИЦИ. ДРУГО ГОВОРЕХТЕ КОГАТО БЯХМЕ НА ПРОТЕСТИ ! ТРЯБВА ВИ ЕДНА ГОЛЯМА ЛОПАТА И ВСИЧКИ ВЪН ! ЗАЩОТО НАРОДА ХРАНИ САМО ЕДНИ НЕНАСИТНИ АКУЛИ !
1
2
 
20
 
! Отговори
Мистър Х преди 8 години
Най-гадното в нашата българска история е че сме в една Матрица и Герб просто ще ни довърши като ни смеле в тая Матрица! От както дойде Бойко Борисов първо ни раздели и оттам започна да прави каквото си иска! Обществото е разделено на въображаеми комунисти и въображаеми демократи , независимо че всички сме изнасилвани брутално от политиците всеки ден!И още по-лошото е че този човек е открил слабото място в мозъка на българина а именно страхът, мазохизма,подчинението и робското мислене !