Почина първородният син на президента Плевнелиев

Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия
8 авг 2015 14:45, Петя Славова
784
Почина първородният син на президента Плевнелиев
Снимка: Булфото

Почина първородният син на президента Росен Плевнелиев, съобщиха  от прессекретариата на президентството. Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия.

 В изявлението от държавния глава и семейство му пише: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

 В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


784
Още по темата: синРосен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да изгубиш дете от това по голямо наказание едва ли има по страшно на света. моли се плевня моли се на господ и през деня и през ноща. моли се и признай греховете си пред господ. това наказани идва само при тези които са много грешни. господ наказва до 9 колено. и прадедите ти са били грешни и наказанието следва рода. бог да прости момчето то не е виновно за прегрешенията на баща му и дядовците но то изкупи греховете им. Мислете хора когата правите лошо защото лошото се връща като бумеранг.
52
7
 
39
 
! Отговори
bg преди 8 години
Не е редно родител да погребе детето си, та нали създаваме децата за да останат след нас... Нека му е светло на душичката там горе! Съболезнования на родителите.Мисля, че е редно да се ограничат коментарите под тази новина. Особено след като прочетох не 1 и 2 меко казано просташки такива...
51
6
 
11
 
! Отговори
35898 преди 8 години
До Анонименпоне днес замълчи, долна пеевска слуга!
50
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
na snimkata: stisnal portofelia s m/u desnicata si i sarceto si . . . . a celo i to jivo dete po4inalo....Koito e za nacionalen traur da slaga "+"Koito e da nema nacionalen traur "-"
49
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моите съболезнования, няма по-голяма мъка от това да погребеш детето си. Децата не си избират родителите. Понеже в случая става въпрос за дете на президента ни хубаво е да се знае и от какво е починало. Тази тайнственост не помага на никого, а напротив. Някой има ли представа каква е причината за смъртта?
48
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Господ взима невинните деца , а не техните родители?
47
20
 
36
 
! Отговори
Ужасни сте преди 8 години
Като чета коментарите си давам сметка защо сме на дъното. Има твърде голямо количество жалки хора, които трудно преживяват собствения си неуспех. Но да се говори така за едно дете, което с нищо не е ощетило нито вас, нито територията(не мога да я нарека държава), това вече надминава границата на първичното.
46
16
 
28
 
! Отговори
София преди 8 години
Негативните коментари продължават, направо недоумявам....Не съм силно вярваща, християнка съм, ходя на църква много рядко, но някой горе гледа и чака....Жена на 35 години съм, не съм стара бабичка, дето само на Бог чака, образована, работеща и семейна съм. Срам ме от доста от сънародниците ми.
45
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съболезнования, г-н Президент.Светла му памет на момчето, Бог да го прости и да почива в мир.
44
3
 
13
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Огромна непоправима трагедия !Мир на душата му !Но би трябвало да се съобщи причината !
43
24
 
6
 
! Отговори
Грък преди 8 години
Една малака по - малко на Халкидики!
42
23
 
9
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Кога и на кои гробища ще раздават пакетите с вафлите и кроасаните ,или пак погребението ще е само за богоизбрани (?
41
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименако имаше нещо общо греховете на родителите, Първанов щеше да е останал без деца.
40
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много жалки хора има, пишети тук. Много жалки. Не ви ли е срам бе тролчета дребни, и наркоманчета скапани. Пиши едно съболезнование и това е или нищо не пиши. Какво общо има това дете с политиката? Бог да прости детето.
39
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не знае какво има в душата на човек. Бог да пости детето. Наистина дете само на 14 години.
38
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дъщерята на Желю Желев, синът на Симеон, сега и синът на ***.. Не се радвам и не викам браво, като някои други, но тази поредица трябва да накара всички управляващи, залисани в ограбването на България, да се замислят дали някой отгоре не ги наказва за страданията , които причиниха на българския народ
37
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз не знам как мога да се съжаляват хора като този по горе които са национални предатели господ си знае работата винаги запомнете го боковци костовци куневи доганови господ забавя но не забравя...
36
10
 
43
 
! Отговори
Сократис преди 8 години
За всеки починал медиите не спестяват и най-малките подробности а сега за детето на Президента-просто починало...ей така както си стояло...дали е боледувало,дали е пострадало при инцидент,дали е станало нечия жертва или е прекалило с наркотиците-няма значение...На Желю Желев дъщеря му също така се самоуби-ей така за разнообразие...ЖАЛКО!Жалко за децата отиващи си от липса на внимание от гонещите кариера родители...
35
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВенелинНе точно в този момент. Това е много тежко за всеки родител
34
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kogato po4ina ili samoubi ednata dasteria na Jelev, talpata otvan pred prezidenstvoto palese negovata fashiska kniga i krestese s opuseni ustni- "i drugata da ti umre"....talpata!Rosen nemoja deteto si da opazi- a kavo ostava za celia narod?