Кадиев влиза в битка с Фандъкова за София

Официалният кандидат на БСП обаче е социологът Михаил Мирчев
Обновена: 9 сеп 2015 09:42 | 9 сеп 2015 09:39, Камелия Цветанова
24
Кадиев влиза в битка с Фандъкова за София
Георги Кадиев. Снимка: архив, Булфото

Депутатът от БСП Георги Кадиев ще се кандидатира за кмет на София, въпреки че официалният кандидат на левицата е социологът Михаил Мирчев.

Още по темата

Кадиев е известен като бунтар, но решението му да влезе в битка за столичен градоначалник може да му струва членството в БСП, защото и без това вече няколко пъти беше близо до изключване от червените редици.

Той не е разкрил на този етап как ще се яви на изборите - като независим кандидат или подкрепен от широка коалиция.

В социалната мрежа Facebook Кадиев обясни причините за кандидатирането си.

"Искам София да бъде различен град. Да се модернизира по-бързо, да е по-мултинационален, по-интересен, по-сигурен, по-удобен. По-малко корумпиран, по-малко "котараци", по-малко Диков, повече идеи и дух. Вътрешно изгарям от пълната безалтернативност на ГЕРБ. Никаква съпротива, никаква идея за битка", посочи социалистът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Не знам дали е бунтар, но определено е ***, каквато е и Хвандукова и останалите
10
2
 
6
 
! Отговори
Митко преди 8 години
Ако питаш мене всеки е разбрал, само Кадиев не е разбрал че вечно губи.Добро момче е иначе изглежда съвестен, ама що се занимава с политика, бре.Той като Станишката все се бута и все губи бре...Само дето станал голям шеф...Той и ЕВРОПА ще фалира наш Станишко,както фалира и БСП
9
6
 
4
 
! Отговори
Карпузан преди 8 години
Самоковската даскалица няма шанс повече , както и патрона и Боко.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой да ми обясни кога се промени закона за държавния служител. Че нещо не мога да разбера следното: Кадиев е депутат - значи държавен служител. Е как тогава управлява 20 фирми? Според законя държавния служител няма право на частна дейност.Този е ояден крадец. Когато си плащате дебелите сметки за ток, не забравяйте да му благодарите.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кадиев е загубил всички избори, на които се е явил.Всеки път се кандидатира за кмет на София и губи. Всеки път.Червените знаят, че винаги ще губят в столицата и затова все предлагат този мишок
6
6
 
7
 
! Отговори
майна преди 8 години
Пловдивчанин съм и този вот ме касае много... явно софианци си харесват Фандъкова и ще си я преизберат.... Кадиев обаче е единствения читав от *** БСП... няма да забравя как скочи и срещу номинирането на Пеевски и каза нещата 1:1 в парламента.... само се чудя, той е разумен човек, защо го прави... ясно е че идеята е да открадне някой глас... но в чия полза е това?
5
7
 
13
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ще пада 4ти път няма начин.... Данчето е българстият политик с най-висок рейтинг над 60% никой не може да я стигне, камо ли пък крадлив комунист.
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че казва "по малко Диков", ще му спечели доста гласове.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4Ооооо Кадиев!
2
10
 
21
 
! Отговори
Цветарката преди 8 години
Кой ще гласува за това недоразумение?ДПС му купиха мандата в парламемта и той се превърна в техен лобист.На хората им се повръща само като го видят, а той момчето искал кмет да става!Интересно дали подобен политически "франкенщайн" може да събере и 20 гласа извън осигурените му от ромската махала.
1
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фандъкова ще го срази с джедайски меч!