Бат Сали: Акцията в Гърмен – удар по ДПС!

Това е унижение, гавра с моя етнос, допълни депутатът
16 сеп 2015 09:56,
82
Бат Сали: Акцията в Гърмен – удар по ДПС!
Снимка: Булфото, ахрив

Акцията срещу незаконните ромски постройки в Гърмен е насочена срещу ДПС и цели спиране на доверието на циганския етнос към партията, заяви депутатът от ДПС Александър Методиев – Бат Сали пред bTV.

Според него в последните години циганският етнос е припознал ДПС като партията, която решава проблемите на хората.

"Защо само ромските къщи се премахват? Нима по Черноморието също няма палати, строени също незаконно. Защо не се предприемат акции и в други населени места, където има незаконни постройки", попита депутатът.

По думите му е трябвало за някои от постройките, които отговарят на стандарта, да бъде дадена възможност да бъдат узаконени.

Още по темата

"Това е унижение, това е гавра с моя етнос, бяха оставени под открито небе, но въпреки тези трудности успяха да облекат и да нахранят дечицата си, за да отидат на училище", коментира още той.

"Законът трябва да е за всички, не да бъде за едни мащеха, за други - майка", отбеляза Методиев.

"Хората от циганския етнос не са зависими от личности като мен или други ромски лидери. Просто те прогледнаха, видяха светлината в тунела", допълни Методиев.

"Ходя в ромския квартал в Кюстендил почти всяка седмица. Подготвям се за предстоящите избори. Негативизмът спрямо мен относно някои виждания на други политически партии не ме притеснява. Притеснява ме лошият стандарт на живот на нашите съграждани", посочи още депутатът.

В същото време за втори път жителите на ромския квартал "Кремиковци" в Гърмен се готвят за протест. Поводът за него е продължаващата акция по събарянето на незаконните постройки, в които живеят. 

Ромите настояват къщите им да бъдат узаконени, а недоволството им е насочено срещу настоящия кмет на общината - Минка Капитанова. Според тях тя е виновна за създалата се ситуация. Протестът ще започне в 18.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
gledamnabob преди 8 години
v koia bolnica proglednaha tea hora? pri koi ochen doktor sa se lekuvali - dai receptata tuka i za nas, bat Sali!
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия как гласуват, след като живеят в незаконни колиби, незаконен квартал насред полето, нямат адрес, пък имат адресна регистрация?!
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Акцията в Гърмен - удар по Бат Сали.
28
1
 
10
 
! Отговори
Ги преди 8 години
ДПС убива България бавно и пуска в парламента всякакви, дето дори не могат да говорят Български, АЙде изтрийте го пак - унищожавате България!
27
0
 
16
 
! Отговори
ГАВРА преди 8 години
"Това е унижение, това е гавра с моя етнос"В кое точно е гаврата? За незаконните постройки:- не се плащат данък сгради и смет- не се плаща ток и вода (ако има), защото няма как да да се открият партиди А не е ли гавра:- някой да си припознае ливадата до твоята къща/блок и да се самонасели там?- някой да те краде и да не можеш да излезеш спокойно от вкъщи?- ти да плащаш кредити и издържа същите тези "*** братя"?А как се стои законно:- купува се земя- взаи приоект- акт 14, 15, 16
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ВМРО
25
0
 
16
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Днес БГ на ДПС ли е
24
0
 
16
 
! Отговори
Dnes bg преди 8 години
На какъв принцип триете коментарите ? Срещу ДПС - и се трие ? ТАка ли
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гласувате за комунисти и депесари - получавата бат Сали
22
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бат сали ти си един голям мошеник доказал се във времето що не млъкнеш че ако започнат да разкриват твоите *** ризи веднага трябва да влезеш в затвора ами да се благодариш че цялата ни система е корумпирана и като подхвърлиш един кокъл поверигата си затварят очите
21
1
 
30
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Тц-тц-тц....Така си е мой човек! Който строи незаконно, трябва да си събира последствията. Ти нищо, че си дупетат и на тебе ще проверим къщата дали е законно построена. Нъл така?Бат Сали........хайде стига плонжове пред тези с високия коефициент на интелигентност.
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това на снимката? Само видях заглавието... Ужас, до къде я докарахме!!!
19
2
 
22
 
! Отговори
БАТ ТОШО преди 8 години
на тоя самозванец САЛИ ще му скъсам цървулите от бой
18
0
 
19
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Не е Ду *** СЕ а е Ду Пя Се
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я бат Сали с частното енерго !
16
0
 
24
 
! Отговори
Бай иван преди 8 години
Ако аз наплювам един ястреб, то това е дискриминация, ако обаче той го направи, тогава го съдят като равен с мен. Е това не е ли дискриминация спрямо мен ?
15
0
 
36
 
! Отговори
БПФ преди 8 години
И аз съм съгласен, че законът трябва да се прилага към всички - тогава всички незаконни катуни ще бъдат унищожени, а тоя наглец ще влезе в затвора !!!
14
0
 
35
 
! Отговори
65 преди 8 години
За мен е гавра и унижение този човек да се ,,подвизава'' в медиите,с прякора си ,а не с името си.Всички новинари ,журналисти,коментатори саза бой
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този с 600 или 800 гласа стана депутат и представя избирателен район от 35 000 човека? И докога такива като него за лична изгода ще злоупотребяват с етнически проблеми? Да научи избирателите си да уважават чуждата собственост, а не да защитава посегателствата им срещу нея! Не може да си "харесаш" място и без да се интересуваш на кого е да си спретнеш една къща и да искаш узаконяване. Как държавата ще узакони тази кражба от собственика, а бат`САЛИ?!!!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво се прави на ощипан, 100 пъти ги предупреждаваха, и още 100 пъти говориха за озаконяване. И земята не е тяхна, и един куп пари и процедури и пари трябва за озаконяване, как 1 ром ще го направи това? Не само не може, но и не иска. Бат Сали да не се прави на ударен! Като са толкова бедни и онеправдани, да им намери подслон, и да ги нахрани на първо време, а после да ги образова и да работят ако не друго. Нищо от това.