"Атака": Заедно с Русия в битката за Сирия!

Партията искат парламентът да приеме подобно решение
161
"Атака": Заедно с Русия в битката за Сирия!
Снимка: архив, Reuters

"Атака" поиска парламентът да приеме решение за присъединяване на България към Международната антитерористична коалиция срещу ИД, инициирана от президента на Русия Владимир Путин.

Националистите вече са внесли проекторешението в деловодството на парламента.

Още по темата

В него е посочено, че страната ни няма да изпраща български военни контингенти за нуждите на коалицията.

Предложението е България да осигурява логистична подръжка като осигурява храна, вода, медикаменти, горива, здравно осигуряване.

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров проекторешението би трябвало да бъде прието позитивно от Народното събрание, защото едва ли има парламентарна група, която да подкрепя тероризма в Близкия Изток.

Той смята, че след въздушните удари на Русия по цели на ИД в Сирия вече има видими резултати в борбата с терористичната групировка.

За да влезе по-бързо проекторешението в пленарната зала от "Атака" призоваха БСП да им преотстъпи утре реда си, по който има право да вкара свое предложение в дневния ред на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Воленчо, до оня ден *** че България не трябва да изпраща войници зад граница "за да загиват за чужда кауза" - сега нещо обърна палачинката.
43
8
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
България винаги трябва да е до братска Русия. Проблемът е в това, че днешните слуги на световния елит, които управляват родината ни няма да го позволят.Те са марионетки !Те са безгръбначни !Те не могат да взимат самостоятелни решения.Нито веднъж не са направили нещо против волята на Брюксел, Вашингтон, Анкара и Тел Авив, дори то е да е от полза за националните интереси на България. Факт !
42
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички предатели, гадове и комунисти да гимобилизират и екстрадират за Сирия, ще им се зарадват!Особено на "бялата златка".
41
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 34Досега не помня Русия да е направила нещо добро и хубаво. Ако им слушаш пропагандата и им вярваш че правят нещо добро си е твой проблем.
40
4
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 8 години
След като задаваш такъв въпрос значи и понятие си нямаш.Ами вземи прочети "Хизбула " за какво се борят ,после прочети нещичко и за ИД ,а не да пишеш глупости просто защото според теб щом Русия прави нещо значи е лошо.Няма значение какво е.Не ви ли проумяха евгейските кухи кратунки ,че и в Сирия както ив Крим Русия беше предизвикана да действа защото просто няма на къде да се отстъпва или да се чака.Четири години Путин ви чака да свършите нещо, а ИД стигна на километри от руската база.Да чакат ли
39
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Нека прокуратурата отговори!,защо ФАШИСТЪТ СИДЕРОВ НЕ Е В ЗАТВОРА! !!!!!!!!!!
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САМО АТАКА!!!
37
6
 
6
 
! Отговори
www преди 8 години
Пратете всеки волен *** на фронта. На такива там им е мястото.
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров вземай си Чуколов, Гаджева и т.н. и заминавайте за Сирия да се биете с руските си господари. Имайте предвид, че руснаците много обичат такива балъци като вас да ги слагат на първа линия а те да се крият зад тях. Националният им лидер Путин издигна тази теза в руска военна доктрина съвсем публично по време на войната в Украйна.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там се бият: Асад, Путин, Иран и Хизбула срещу ИД, Ал Кайда, Ал нусра и Опозицията. Всеки срещу всеки отделно, например Турция срещу Кюрдите. Волен предлага да влезем в караманьолата с гол ***.
34
8
 
5
 
! Отговори
антов преди 8 години
ТЕЗИ МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ! !!! КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ИЗМЕННИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ? АКО НЕ ГИ СЪДЯТ, ДА ГИ КАЧВАТ НА ВЛАКА И ПРАВО В РУСИЯ! !!!!!!!
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКА Е КОШМАРЪТ НА БОСТАН! Кюпеците и фуражките ги бие ток от АТАКА.
32
1
 
3
 
! Отговори
До Болен преди 8 години
Въпрос с понижена трудност - каква е разликата между арабо-муриканските ИД и Ал-Кайда и ирано-бледухските Хизбула и Хутите? PS Има ли адже-ба някой мурикано-фил или бледухо-фил, който е в състояние да ми каже каква е разликата между тези два (така представяни ни) анти-пода???
31
6
 
6
 
! Отговори
*** преди 8 години
Значи според русофилите до колкото разбирам от коментарите тука : Хуизбула са добри ислямисти. Алкайда и ИД са лоши ислямисти така ли ? :D
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКА Е КОШМАРЪТ НА БОСТАН! Фесовете и фуражките ги бие ток от АТАКА.
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toзи на снимката е доказателство за провала на министър Москов и проблемите в здравната система.
28
7
 
4
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Според теб ИД и Хизбула не е ли едно и също ? Просто Хизбула като е съюзник на путин трябва да ги хвалим, да ги оправдаваме и да им простим атентата в Бургас ?
27
5
 
10
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Ама тука е пълно с платени *** и членове на гей дружбата. Оставете Волен Сидеров на мира , на светлинни години в умствено отношение е пред вас. Време е за следващия гей прайд. Само трябва да се снабдите с повече вазелин, дрога и силен алкохол.Полиция и политици/ Данчето Фандъкова/ са с Вас. Ако имате и знамена със свит юмрук ги изкарайте на показ.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Do 10Много глупости четеш в рунета и най-лошото е, че им вярваш като слепец на придружител.
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите със радост ще платим самолетните билети на русофилите желаещи да заминат да се стрелят с Асад, Хизбула, АлКайда и ИД :)