БСП vs Ненчев: Подкрепа ли? Оставка!

Червените отричат да са подкрепили министъра за МиГ-овете
14
БСП vs Ненчев: Подкрепа ли? Оставка!
Снимка: архив Булфото

Военният министър Николай Ненчев явно е останал с погрешно впечатление от заседанието на ресорната парламентарна комисия, на която според него е получил подкрепа и от левите депутати, които пък поискаха миналата седмица да напусне поста.

Още по темата

"Как точно министърът разбра тази подкрепа не знам. За БСП остава актуална оставката на министъра и не виждам каква подкрепа е видял", отсече соцдепутатът Ангел Найденов.

Той отново потвърди резервите на БСП към договора с Полша за ремонт на наши изтребители.

Притесненията на левите депутати са вързани с гаранциите за качеството, надеждността и продължителността на ремонта.

От БСП са категорични, че полската страна няма никаква възможност и лиценз да ремонтира наши самолети МиГ-29.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOZI GORE KADETO E PROTEGNAL RAKA -NE BESHELI MINISTER NA ODBRANATA PREDI NA4EV
9
19
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема с това сесесерско наследство ще се реши едва когато Миг-овете отидат за претопяване. Докато това не стане червени мижитурки като Найденов, Миков, Първанов и т.н руски винаги ще слагат руския прът в колелата на България.
8
19
 
35
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Очевидно е ,че ентусиазма на столетницата е нездрав,бъдещето ще покаже защо.
7
25
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БКП да се прекръсти на ПрСП - проруска социалистическа партияАТАКА да се прекръсти на пАТАКА - путинска АТАТАБОГ да пази България
6
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оправданието че русия няма да върне салотетие е жалко, защото ние и сега нямаме самолети, а че ще е съкпо е смешно, защото като се сложат всички разходи на кантара едно даване на производител без лиценз ще е много по-скъпо, въпреки че изглежда евтино - плащане на неустойки на русия, нови ремонти и т.н.
5
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук не става дума за цена - има си договор. Като гонарушим Русия първо ще ни съди за милиарди и ще ни осъди,а после като са развалят самолетите след година-две - Полша не дава гаранции за разлика от производителя - пак ще трябват поправки. По-евтино ще даде или да се дадат на Русия ад ги поправи или направо да купим нови самолети.
4
15
 
42
 
! Отговори
Максим Клейтман преди 8 години
Руски МИГ ове летят в Полша и полша сама ги ремонтира като влага руски двигатели с лиценз от производителя. Т.е. Полша може да влага руски двигатели в своите руски самолети но ние за да ги вложим и да не сътрудничим с "враг на НАТО"- Русия трябва да минем през Полша. Понеже самолетите са стари "на нас гаранции не ни трябвали". Все едно да си монтирате части "менте" на автомобила като управление, спирачна система и т.н. Идиотизъм нали? И го говори професор бивш военен министър и този,който е ..
3
29
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ненчев да подари МИГ-говете на БСП като им са толкова скъпи. Да си ги монтират на Позитано 20 и да се кефят на руската скрап когато ходят на да се молят за Путин в централата си. Социалистите от БСП и Атака са най-големите предатели в тая нещастна държавичка настъпана от руския смирисан ботуш.
2
28
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП искат да плащаме по скъпо на руснаците.
1
20
 
43
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Министъра наистина трябва да си подаде оставката. МиГ -овете трябваше да бъдат изхвърлени а не ремонтирани.