Сидеров отказал развод на Капка, но готви сватба

Скандалът с Волен е пиянска история, не PR акция, категорична е тя
Обновена: 13 окт 2015 10:27 | 13 окт 2015 08:56,
77
Сидеров отказал развод на Капка, но готви сватба
Капка Георгиева. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на Атака Волен Сидеров все още е женен за Капка Георгиева, съобщи самата тя в ефира на Нова телевизия.

"Нямам развод с този човек. До този момент ми се отказва такъв. Подала съм документи преди няколко години", заяви Капка Георгиева.

По думите ѝ Сидеров не желаел да се яви в съда, а по българските закони развод могат да получат само ако и двамата се явят пред Темида.

"В същото време прочетох, че се готвел да сключи църковен брак на 1 ноември. Ние със сина ми готвим писмо до патриарха, с което да го уведомим, че многоженството още не е позволено в България", заяви Георгиева.

Тя коментира и поредния скандал, в който се забърка националистът. "Хвана ме срам, когато изгледах записите от срамната случка", коментира тя.

Капка Георгиева е категорична, че скандалът не е PR акция, а пиянски скандал. Личало си, защото и двамата с "Деско Чуколов" са в нетрезво състояние.

"Слабостта и страхът са в големи количества у Волен. той трябва да бъде осъден и да си изтърпи наказанието. Той в момента е обграден от ласкатели на много ниско ниво - две бивши портиерчета, две бивши компаньонки", заяви Георгиева.

По думите й, на лидера на "Атака" е нужен катарзис. "Без да минеш през покаянието, ти ставаш тежест и за тези, които са те купили. В зората на демокрацията този човек не беше такъв, не беше момче на повикване, но властта много развращава, обърква ти мозъка", завърши тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
логично преди 8 години
"Ние със сина ми готвим писмо до патриарха, с което да го уведомим, че многоженството още не е позволено в България"Пишете като сте решили, въпреки че едно ролексче или линкълнче много бързо ще решат проблема с многоженството .....
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отказал да я виждаАми да се примири вече
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'ва мъкаТая обаче не може да го прежалиТо й е време да гледа внуци, не да тормози и сина си
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвалете после КГБ-то, един свестен политик не могат да си направят, пък не е толкова трудно... Пиянки са и те...
41
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 49Ти кога видя Волен да "бие" френско аташе? Сидеров и компания не се срещат с американски ***.Той се среща с хора от Европейска Русия - люлка на цивилизацията в Европа.
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от година говорим че властниците се главозамайват, но поне имаха известен срам от лицемерие и не вадеха нещата на показ....сега с управници като Сидеров, Борисов, Цветанов и пр. лъсва окончателно безпаднонността, наглостта, простотията. Вече всеки който има пари и е нагъл може да е управник. А щом станешуправник - бий, коли, режи глави.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гаджето на Волен ползваше държавен джип и държавна охрана, а той изреди един куп калинки-депутатки докато се спре на най-хубавата. това от човека с високия морал.Криеше се под разни маси и се биеше с народа, който мятае камъни по него.Размахваше метални боксове и патлаци в парламента.....
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 41 - волен имаше и други възможности да се разграничи от коалицията БСП-ДПС, но в най-възловите им решения той ги подкрепяше или просто пасуваше, което всъщност на юридически значи мълчалива подкрепа.В замяна - беше председателв на две комисии - вътрешна за да не го разследват и етична - голям майтап, волен и етика хахахаимаше златан карка с която можеше да тегли да 100 000 евро на ден.зажхождаже че до куба и други дестинации с гаджето си на разноски на държавата..
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това че днешният бюджет е по-лош от тогавашния, не значи че тогавашния беше добър.За първи път взехме такъв голям заем именно тогава, и това се прие за нормално.Сега приемаме вече по-големи заеми. догодина сигурон ще приемем заем за 40 милиарда.Въпроса е, че още навремето трябав да сецнем идеята че просто такащ е се взима заем - трябваше всеки месец да се иска отченост за какво е отишъл всеки лев от заема. ОСвен това тези пари не вложиха в инвестиции, а се използваха за други цели....
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам нито една европейски държава чиито евродепутати, еврокомисари или посланици желаят да се срещнат с представител нАтака. Само като чуят името Атака - захлопват вратата. Досега с името на Атака се свързвайха - побой над френски аташе - голяма чест да биеш жена;обиди и псувни над американски посланик; съдене на немска компания и разправия със стюардеси...... и др. такива.
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
46Че какво му имаше на бюджета на Ореха? Той беше в пъти по-добър от този на професор Бойко Борисов. Или искаш да кажеш, че 16 милиарда е по-малко от 1 милиард?
34
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Сидеров може да е хулиган, обаче тази просто минава *** и злобата. Нейното синче първо беше редови депутат, след което отиде да *** в ЕС и направи маса пари. Тя пък беше общински съветник дълго време, благодарение отново на Сидеров. Да не говорим, че с него обиколи цял свят и накрая точно тя изкара снимките за Куба и Париж. Егати наглостта, егати чудото.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 41 - не знам как се нарича да подкрепяш управвляващата партия/коалиция и в замяна на това да имаш златна карта за 100 00 лева ан ден, председателство в две комисии и други привилегии? Нима не си във властта?Ако Волен не бе във властта защо подкрепи бюджета на Орешарски. Можеше да даде толернас 100, 200 или колкото са там дни и да гласува против бюджета.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kapka po kapka- virvir po vir- iazovirizovir po iazokir- navodnenienavodnenie po navodnenie- ai sh mu se nevidi
31
1
 
6
 
! Отговори
nina преди 8 години
# do 43Това е, ако разводът е по взаимно съгласие и 2те страни нямат претенции една към друга.Тук явно случаят е различен.
30
4
 
17
 
! Отговори
Ма Капчук преди 8 години
Да знаеш, че по българските закони можеш да се разведеш и по искова молба, демек ти отиваш и завеждаш иск за развод, той не идва един-два пъти и те развеждат. Не се праИ, аде, аде, де и ниА да сме се развеждалЕ.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако имам видеозапис на който се вижда как депутат бие някой, то последния на когото ще ги покажа е въпросния депутат.
28
20
 
18
 
! Отговори
ray преди 8 години
Волен никога не е бил на власт жено! Недей да плямпаш папагалски. Волене, вдигаш рейтинг. С тази кампания против теб на казионните медии, печелиш гласове, сигурно е.
27
9
 
8
 
! Отговори
До 33 преди 8 години
До ФактиБре пич ли си Пичка ли си *** май по-скоро второто, *** научете се да чете бре хора! Знам, че при другаря стали това беше СТРОГО забранено, *** сега не е бре! *** първо прочети пък после коментирай бре! Ти казваш БИВШАТА госпожа! *** те още не са разведени бре! Няма законен развод бре! Или викаш то вашето лидер дето малко си и турчее напоследък, е след като гласува за турското правителство де, та викаш той сега мое 4 жени да има! Да земем да го уточним това щото не ми е ясно!
26
7
 
10
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ преди 8 години
ДО 34 И АЗ ИСКАМ ДА ГО РИТАМЕ ТОЗИ ***,ТОЙ ЗА ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВА