На Волен му стана навик: Нощен десант по "Раковски"

Този път "Атака" проверява има ли цени на всички стоки
Обновена: 22 окт 2015 11:29 | 22 окт 2015 10:45,
216
На Волен му стана навик: Нощен десант по "Раковски"
Снимка: bTV

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е на път да превърне нощната проверка в центъра на София в редовна практика.

Националистът, придружен от депутата си Десислав Чуколов, отново инспектираха магазинчето на ул. "Раковски", около което избухна скандал преди две седмици.

Още по темата

Тогава Сидеров и Чуколов търсиха контрабандни стоки в клекшопа, но собствениците на магазина ги обвиниха в насилие. Атакистите пък обявиха, че са били бити от полицаи.

Заради инцидента Сидеров и Чуколов получиха обвинение в хулиганство, а главният прокурор Сотир Цацаров поиска депутатските им имунитети.  Тогава "Атака" призоваха Цацаров, Румяна Бъчварова и няколко полицейски шефа да подадат оставки.

Този път Сидеров и Чуколов проверяваха магазинчето за друго – дали спазва работното си време и дали има обявени цени за всички стоки, съобщи bTV. Двамата бяха придружени от свои сподвижници и не поискаха да застанат пред камерите.

Вместо тях няколко думи за акцията каза бившият депутат от "Атака" Павел Чернев. Той обясни, че националистите проверяват дали продавача има здравна книжка.

Чернев и Сидеров се скараха публично преди десетина години. Тогава Чернев обвини лидера си, че го кара да лъжесвидетелства след онази злощастна катастрофа на магистрала "Тракия", окачествена като атентат от лидера на националистите, и напусна "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
2
 
! Отговори
Африкан мен преди 8 години
За този БОЛЕН имам една БРИЛЯНТНА ЧЕРНА МАГИЯскоро НЯМА да има такъв !!!! Както и за БОЙКО!!! БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА!!! БЕЗ ***!! Баба ВАНГА- го е казала!!! И НОСТРАДАМУС!!!
131
4
 
2
 
! Отговори
аха преди 8 години
Давай Волене дразни ги, тези полицаи цяла нощ се чудят кого да рекетират и от кой да гепят нещо, създавай им работа да обикалят и да се струпват на големи групи насам натам. Онази нощ като се бяха събрали накуп изтърваха бая пари от сводници и затова те намразиха - продължавай да ги дразниш така прави ги на маймуни, ние обикновените хора не можем защото на нас ще ти разкатаят фамилията но ти можеш и си длъжен да го правиш, успех!
130
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атакистите са доказано по-опасни от ромите :( Тия барнат ли властта ще изколят и избесят всичко читаво по дърветата.Ще останат само неграмотници и мутрите, които гласуват за тях.Много тъжно е, че има такава партия и белокосата златка не е в затвора.Това показва колко немощно гражданско общество имаме.В САЩ този ако посегне на полицай ще му спукат з*дника от бой, а после ще го осъдят ефективно на няколко годинки да преосмисли наглостта си.
129
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахахахахГ-Н СИДЕРО, КЛОУНЕ, ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ ПРЕД САРАИТЕ НА ДОГАН ДА ТЪРСИТЕ СМЕТКА ЗА МИЛИАРДИТЕ ИЗТОЧЕНИ ОТ КТБ, МАФИОТСКИТЕ ОБРЪЧИ ОКОЛО БУЛГАРТАБАК И ПРОСТОТИИТЕ НА ДОГАНЯ И ДЕБЕЛИЯ....??????АТАКИСТИ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ, ЛИДЕРА ВИ ХОДИ ДА ТОРМОЗИ ХОРА ОТ ЕДНО...МАГАЗИНЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСТАНАХТЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.НЕАДЕКВАТНИЦИ :)
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До елементарен въпрос!Не знам от къде си и не ми пука.Но пък мога да ти споделя, че София е нормално голям град, който нощно време се нуждае от отворени магазини, понеже има хора които не спят по това време. Има хора, които се прибират от работа, от различен тип веселия (празнуване на рождени дни, сватби, годишнини и др.), има други които са ходили на кино и на театър, други които просто се разхождат, спортуващи нощем понеже е по-спокойно и/или тогава им остава време и т.н.Това е...
127
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До елементарен въпрос!ABE TI MALOUMENN LI SI DA DURJISH SMETKA KOI KAVO SHTE PRAVI S BUIZNESA SI. EI CHE TUPI HORA...GLEDAI SI MASATA I NE DAVAI AKUL. SKAPANIAK
126
8
 
3
 
! Отговори
елементарен въпрос! преди 8 години
Волен ги проверявал. А МОЖЕ ЛИ ДА ЗАПИТАМ? Какво правят тези заведения по тая късна доба, каква огромна печалба имат та си заслужава заплатите на продавачите през нощта? Освен ако не продават нещо изключително доходно. Което отгоре на всичко трябва да бъде продадено по тъмните часове? Нещо като наркотици и контрабандни стоки например?Което хвърля много пари и си заслужава тези малки обекти да будуват цялата нощ? Кой квартален магазин стои отворен след 21 часа?
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата в подкрепа на бизнеса. Така се мотивират частниците да си плащат данъците. И ще има пари не само селото на баба да изглежда добре ...
124
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ямболският пудел не похарчи ли вече рублите за тестове за спин
123
4
 
6
 
! Отговори
младен преди 8 години
До ПешоПешо, те и другите са си клоуни ама не толкова прости
122
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз пудил колко пъти ще минава с един и същи цирк.Ама да го обучат господарите му и някои друг номер,че досади на публиката.
121
15
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Еми то попринцип тва да си политик не значи че трябва само да ядеш по скъпи ресторанти със сметки 1000 лв. да караш най новия ленд круйзер брониран чисто черен и да ч*каш студентки в студентския град...и разбира се да взимаш милиони левове в кражби, схеми и врътки...Това което Волен прави без значение ПР или не трябва да го правят и другите политици..а не само да се крият в бронирани джипове с охрана..всеки знае че в тези клек шопове се продават най-малкото цигари без бандерол и съмнителеналкохо
120
2
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
Ако медиите не отразяват простотиите на Сидеров, няма да му се получи безплатната реклама. Алфа никой не гледа. Впрочем, сещам се защо са нарекли така кабеларката си. Волен нали е недипломиран агроном. Сигурно идва от Alfaalfa (люцерна). Трябва да е някаква аналогия с "трева".
119
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простотията е мноого голяма!Само болни чутори и то ,,,,депутати могат да вършат подобни безчинства!
118
2
 
9
 
! Отговори
VALL преди 8 години
Още един пример,защо народа изпитва непоносимост към политиците!Най-вече преди избори!
117
4
 
22
 
! Отговори
Ачо преди 8 години
Има си съответните проверяващи органи,какъв е този Недосегаемия.По лошото е че още има хора които гласуват за този Болен Сидеров.Не разбират ли тези същите хора че Атака нищо не променя,борбата е да се минат 4те процента та пак да са в Парламента и да лапат народна пара.За това е борбата,хора опомнете се.Никой нормален няма да работи с тези ***,ама никой.За това Бг е на това дередже...
116
26
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Давай Волене, мачкай наред народа е с теб!
115
6
 
25
 
! Отговори
а преди 8 години
Като какъв тоя мухъл проверява магазин? Да не би да е инспектор от агенцията по храните или член на комисията за защита на потребителя. Не нали? Тогава защо не е задържан от любимата му полиция или на нея не и стиска и си трае в тъмното.
114
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е абсолютно закономерно. Атака не се отличава с нищо друго освен с хулигански прояви. Всички знаем, че едва закачиха за този парламент и сега правят всички възможно да напомнят, че изобщо съществуват с дребни хулиганщини, знаейки че ще получат безплатен пр и от медиите.
113
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези хора са за лудницата. Електоратът на атака се състои от 90% футболни хулигани или накратко: хора без бъдеще. А т. нар сидерож защо не проверява далаверите по министерствата, които са за милиони и реално ограбват държавата, а тръгнал да хулиганства по магазинчетата.... Ако имаше държава, този субект и кликата му сега щяха да са с усмирителни ризи