Волният Волен: Бях пребит от българската полиция!

Твърди, че е пребит по нареждане на Цацаров и Борисов
Обновена: 26 окт 2015 09:04 | 26 окт 2015 07:08,
353
Волният Волен: Бях пребит от българската полиция!
Снимка: Facebook

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров, обяви пред журналисти лидерът на "Атака"  на излизане от "Пирогов", където призори бе прегледан.

"Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари беше полицай и заради него ми правиха операция", заяви Волен Сидеров.

Още по темата

По думите му, случилото се в НАТФИЗ снощи лесно може да бъде доказано, защото е документирано на видео.

"Бях влачен и ризата ми е скъсана, извиваха ми ръцете и ме ритаха, но аз не се оплаквам, защото разбирам, че на тези полицаи им е било наредено да го направят от Цацаров и Борисов", каза още той.

На въпрос, ако това е вярно каква е била целта, националистът отговори, че е, защото си отмъщават.

"Защото ги разобличавам много сериозно. Това е злостен, отмъстителен начин да бъда премахнат физически, като за съжаление те използваха полицията, която напоследък се използва само за такава черна работа. Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия", настоя Сидеров.

Според него нахлувайки в НАТФИЗ той е изпълнявал своят граждански дълг.

"Определям себе си като човек, който изпълнява гражданския си дълг и съм подел борба срещу дрогата. Не може някой да ми пречи. В този район около НАТФИЗ се продава трева абсолютно свободно", отсече националистът.

На въпрос дали да бъде поискан повторно имунитетът му, той коментира: "Това, за което говоря е голям проблем. Имунитетът ми въобще не е пречка. Много добре знаете, че като бъде внесено искането от главния прокурор НС ще го гласува".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 8 години
До АнонименКато беше в управлението и подкрепяше ДПС защо не громеше тогава наркотрафика и то не само по клекшопове , май субсидията от Русия спря нещо .... и се е побъркал съвсем
178
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сляп народ, чак ми се реве.Въпросът е: кой има силата да изпраща над 300 души в неделя по нощите, за да се конфронтират с когото и да е било.Ако им беше заповядано да убият Сидеров, сигурно щяха и да го направят.Полицаите едвам спряха един човек, като той така и така успя да нанесе удар. 300 ще могат ли да спрат?!Ами ако утре тази тълпа от 300 души им бъде заповядано да се явят някъде въоражени?Днеска пред НАТФИЗ, утре Майдан. Замислете се малко!
177
0
 
2
 
! Отговори
Затворник преди 8 години
Докарайте го читав,тук в затвора ще му се изясни
176
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изкърти мутрата на Болен - стани герой! :)
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям намкьор тоя еййй! Ако я нямаше полицията, нямаше да е с разцепена скула, ами с разцепен *** и извадени зъби!
174
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден се чудя кой е по-голям *** - Белокосия Наакан Пудел или феновете му? Мистика! :)
173
6
 
4
 
! Отговори
Боко ТИКВА преди 8 години
Тиквата е МЕГА престъпник. ЕС го защитава,но скоро започва войната. СКОРО ТИКВАТА няма да може да се скрие в колата си за 700 000лв.НОЕМВРИ РУСКИ СИЛИ СЕ ОТПРАВЯТ КЪМ БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ БИТКАТА - НАРОДА СРЕЩУ ГРОБ И КОЙ
172
1
 
9
 
! Отговори
sostin преди 8 години
Ей, Бюрека пищя че Борисов иска и ще го убие, сега Сидер Ага, същия сценарии разказва....бааааааа пичове кво друсте бре? ??
171
2
 
6
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Действията на ВС са последните признаци на живот давани от идъхващия български народ.
170
0
 
2
 
! Отговори
rrr преди 8 години
и той е с бойко
169
9
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Браво на Волен! Само той е истински в тази държава! Другите се прикриват! Прикриват са, че да мръднали на акъл, а Волен си е волен, не го бърка да доказва, че бута масло! Само тези, които за го пратили в парламента са по шантави от него! Халал да им е! Халал да ни е на всички! Той е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ! Представлява народа! Народе ............
168
2
 
18
 
! Отговори
ех преди 8 години
добре че беше полицията, ако не беше тя, фи то на ану-сa щеше да ти е колкото тръбата на сфетофара
167
8
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
Сценарият не го пише Сидеров. Много удобно е депутатите да нямат имунитет. Винаги може да се спретне скандал и някой неудобен депутат да се подхлъзне и да се наниже на джобно ножче, и така 16 пъти. Самият Сидеров е с лабилна психика и така е лесно манипулируем. Въпросът е колко снегорина ще бъдат паркирани по пътя на депутатите които не са рубладжии.
166
5
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
........VOLECHO ,MALKO SA TE BILI MAIKA TI I BASHTA TI ,TA SI SE PRAKNAL TAKAV ZLOBEN I NEVAZPITAN !.....A,ZA POLICIQTA KAKVO DA KAJEM ......MI MALKO TE BIHA ,MNOGO MALKO ......ZASHTOTO I NA TIA MAJE I NA 90%OT BALGARITE NI PISNA OT PIQNATA TI ZLOBNA MUTRA !
165
21
 
10
 
! Отговори
още един атакист преди 8 години
Я млък! Долу ръцете от Волен, друсани типчета с каскети!
164
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вай ОнзиНе бой който си поръча сам ами трябваше и да ти пръснат халката! Били го полицаите! Ей ти ***! За това което правиш наркоман с наркоман за пиар с твоите лакеи заслушаваш публичен линч! Жалко за детето ти което ще носи това петно. Да ти е живо и здраво!Помисли за него бе ***!Какво е виновно то?С такъв баща.............
163
2
 
20
 
! Отговори
Ша та е..ва! преди 8 години
Малко ти е,върни се за още..........
162
3
 
34
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Волен и Бареков с един и същ дилър.В Питогов толко ли не се намери някой да вземе кръвна проба от раната и да е пуснат за изследване да видим на какви наркотици е ТОЯ ***.
161
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова да сезира Цацаров за обида на българската полиция. В съда да докаже че - "Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия"
160
13
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
245,че кой ти каза ,че времето на Живков е отминало?И татото на Борисов си го заври ...знаеш къде.