Полицаите искат да съборят държавата ли, пита Борисов

Над 3 млн. лв. за МВР разписал днес премиерът
6 ное 2015 19:58,
340
Полицаите искат да съборят държавата ли, пита Борисов
Снимка: БТА

Над 3 милиона лева са разписали премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов за МВР днес. Това заяви министър-председателят по време на освещаването на новата техника в пловдивската пожарна.

Средствата са отпуснати целево на вътрешното министерство.

"Разписах парите по сметките още днес", каза Борисов.
 
Предвидени са пари за 700 хиляди лева ремонт на патрулки, още толкова за зимни гуми, 200 хиляди лева за батерии, 700 хиляди лева за компютри и принтери. Отделят се пари и за гориво, компютри и принтери.

"Ако това е причина да искат да събарят държавата – да продължават да го правят", каза Борисов.
 
Премиерът заяви още, че в бюджета са гарантирани и 180 лева за заплати в МВР. Ще се закупят и нови 200 коли и микробуси за полиции и жандармеристи.

"И ако вие пожарникарите и полицаите допуснете да ви използват за направеното за държавата – грехът ще си го носите вие", добави премиерът.

В Пловдив Бойко Борисов съобщи, че е подписал заповедта за назначаване на новия областен управител Здравко Димитров.

По-късно той присъства и на освещаването на новата спортна зала Колодрума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
ЧЕ ТЯ ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВАС- ХОРАТА, КОИТО БОРАВЯТ С ПАРИТЕ И.
195
6
 
3
 
! Отговори
Уволни ги преди 8 години
Уволни ги, бе Бойко, разпиши им заповедите за уволнение.Такова чудо не е имало в нито една държава, с изключение на случаи за сваляне на законно правителство като в Чили например.
194
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя си мисли съвсем сериозно че той е държавата.
193
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое ще събарят? Та то отдавна няма държава, а има отделни лица които разграбват и малкото останало ...
192
0
 
18
 
! Отговори
ес преди 8 години
Земята на Ботев и Левскиотново е робска земяпродажници и депутатипродадоха нашта странапродадоха всичко за коетополучиха под масата пликпродадоха нашта историяпродадоха нашият езиксъбориха всичко коетонарода бе с труд построили лъжат народа наивенче сам така е решил
191
2
 
19
 
! Отговори
пфффф преди 8 години
Тоя *** отдавна е съборил държавата с нискоинтелигентното си управление, при което има лавина на изнасяне от България на много българи. Много преди полицаите я е съборил.
190
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докъде я доккарахме .мутрата престъпник назначен за премиер да се бие в гърдите и да вика че той бил държавата
189
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той човека си изтегли 21 млрд заеми и го боли панталона за вас! И пак вдига цените на комунални услуги, винетки данъци и т.н .Само след няколко години ще дължим около 30 млрд а Бойко, и да падне от власт, ще си пие коктейла на някой плаж и пак няма да се намери нито един с характер, които да го вкара в затвора...
188
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е няма такава наглост честно. Пак обвинява другите. С 3 милиона лева и 200 микробуса не можеш да замажеш очите, крадецо!!!
187
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов кажи какво става с делото в Лихтенщаин за парите дето си прал
186
1
 
12
 
! Отговори
Бочко, я виж преди 8 години
там в болницата, оправиха ли ти стаята, скоро пак ще вдигаш кръвното и шаманите от всички религии ще идват да те успокояват. Ама тоя път може и *** да го отпуснеш...
185
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почне ли някой да говори за народа, нар. Съд и.тн.,да знаете,че е от спотайващите в службите или пенсиониран на 45г ***,по добре не четете!
184
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След вас ще останат само некачествено построените Ви обекти. Поне обърнете малко внимание на качеството. Ясно, че това, че народа мизерства не Ви интересува.
183
7
 
11
 
! Отговори
данъкоплатец преди 8 години
какви 20 брутни заплати на тези тюфлеци -когато ограбиха майка ми пред входа на блока посред бял ден ,когато надращиха колата ми ,когато стреляха по стъклата на магазина ми ,когато се опитаха ,чрез имотна измама да ми взетат панелния апартамент -те ми казаха ,че нищо не могат да направят ,така че ако ще безработни да стават ,все ми е тая за тях!
182
6
 
19
 
! Отговори
Илия преди 8 години
Борисов ще загине печално като поредния диктатор свален от народа си. Той сам си копае гроба по този начин вдигане на данъци винетки, такси смет, съкращаване на персонал, нов 5 милиарден заем. Режима на Бойко у нас ще падне с гръм и трясък и трябва да е щастлив ако хората не го гонят с камъни и тояги след това.
181
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХАЙВАН 249 -!е си хайван (животно) си е факт,ама е трябвало да се уточниш ,че си от платените хайванчета дето от америка за (България) си ги пазаруват на кило да работят срещу ионтъереса на българския народ,Ама са такива като вас рано или късно идва Народен Съд и оттам хайде у Белене на прасенцата .Панта Рей ,нали знаеш какво означава това шоршко надрусано проппадлало протестърче .....
180
3
 
6
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 8 години
/Бати Бойко не вярвах,че си толкова страхлив за да се съгласиш на компромиси с полицаите,които още ще те прецакът за да вдигнеш напълно ръце и смъкнеш гащите...ПОЗОР...кРАЙ НА ДЪРЖАВНОСТТА...
179
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И ако вие пожарникарите и полицаите допуснете да ви използват за направеното за държавата грехът ще си го носите вие", добави премиерът. - Тоя па едно изречение смислено не може да каже.
178
3
 
14
 
! Отговори
анализатор преди 8 години
повече от ясно е че полицаите нямат смелостта и достоинството да качурнат продажната власт но няма и да се жертвуват за прогнилата им хегемония в наближаващите народни вълнения
177
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАБОЛЯХА МЕ УШИТЕ ВЕЧЕ ОТ БРЪТВЕЖИТЕ НА ПРОДАЖНИТЕ НИ МЕДИИ И ПЛАТЕНИТЕ ДРОГИРАНИ ТРИПОЛОВИ *** ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА,ЧЕ СИДЕРОВ БИЛ(ЛУД)АМА АМА В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЗАВЧЕРА ПО ЕДНА НАЦИОНАЛНА МЕДИИ *** ОТ ЮЩДЕЙСКИ ПРОИЗХОД-РАДАН КЪНЕВ СЪС ЗАМАГЛЕН ПОГЛЕД И ТРЕПЕРЕЩИ РЪЧИЧКИ С ПЯНА НА УСТАТА ПИСУКАШЕ ,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ СПРААВЕДЛИВИЯ ПРОТЕСТ НА ПОЛИЦАИТЕ И ВОЕННИТЕ БИЛО (ОПИТ ЗА МЕТЕЖ) КОЙТО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СПОРЕД НЕГОВИТЕ ДУМИ СЕ( ДИРИЖИРАЛ ОТ РУСИЯ)..ТЕ ТОВААКО НЕ Е ТОТАЛНО БОЛЕН МОЗЪК ЗДРАВЕ МУ КАЖИ,