Реформатори май масово минават в опозиция

След Кънев и Караджов, още 13 били готови
22
Реформатори май масово минават в опозиция
Снимка: БТА

Още 13 депутати от Реформаторския блок са готови да минат в опозиция, след като вчера това направиха Радан Кънев и Гроздан Караджов.

Още по темата

Самият Кардажов вчера обяви, че става дума за 15 депутати, а пресцентърът на обединението нарече твърденията му спекулативни. Днес обаче той потвърди, че още реформатори мислят като него, но сега посочи 13, а не 15.

Той вече е депозирал и искането си за напукане на председателския пост на парламентарната комисия по транспорт, както се закани още вчера след оставката на правосъдния министър Христо Иванов заради конституционните промени, които според него не са достатъчни.

Караджов обяви, че 13-те реформатори са заявили позицията си, чe минават в опозиция още преди оставката на министъра.

"Не сме имали общо решение, ние сме хора, виждаме се, говорим се", обясни той, но отказа да посочи имената на 13-те депутати, които от управление ще минат в опозиция, защото това означавало да им отнеме думата.

Въпреки това реформаторът отсече, че като опозиция няма да подкрепят сформираното мнозинство. А кога ще обявят, че вече не са част от мнозинството, всеки сам ще реши, допълни Караджов. Иначе той остава в парламентарната група на РБ.

След случката от вчера Караджов коментира: "Това може би е началото на истинския Реформаторски блок, а не началото на края на блока".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
5
 
! Отговори
:) преди 8 години
По-ясно няма как да стене. Управляват ДПС и ГЕРБ с помощта на стария червен разбойник бат Гоце и пуделите на Бойко от ПФ.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно българите си харесваме *** ,такава каквато е и не желаем промени
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Борисов и Цветан Цветанов в затвора!!!!!!!!!!
10
12
 
9
 
! Отговори
ВЕСЕЛИН преди 8 години
До Анонимен: ТЕЗИ СА СИ ЧИСТИ ЛИКВИДАТОРИ , А НЕ РЕФОРМАТОРИ ! НАРОДЪТ МЪДРО ГИ БЕШЕ ПРАТИЛ НА СМЕТИЩЕТО ,НО ДЯСНАТА РЪКА НА ИВАН КОСТОВ /БОЙКО / ГИ ИЗМЪКНА ОТТАМ И ИМ ПОДАРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ НАЙ ВАЖНИТЕ МИНИСТЕРСТВА ! СЕГА СИНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ПАК СА *** ДО ШИЯ !
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук до бяло пиано няма да си стигни! Укрите го насякоха за отопление. Тук ще има строяване на килима в Посолството и поблични разкаяния... Я от Тиквата, я от протестърите! Ще е цирк!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвори се работа за новия Посланик!
7
1
 
28
 
! Отговори
кк преди 8 години
Т. нар. Премиер Бойко просто им се изплю в сурата:- Не се появи никакъв за защити "историческия компромис";- При опасността М-р Иванов да подаде оставка също ни дума, ни вопъл, ни стон;- Поднесоха му оставката на игрището в Бистрица и той го подписа на коляно....Продължавайте да го възхвалявате... Той вече няма нужда и от това - Бойко вече си има ДПС...А дали някога го е губил?????
6
0
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Съдебната реформа не мина защото ДПС чрез Цацаров държат Цветан Цветанов сещате се за кое, а Борисов , макар да се прави на мъжкар си е страхлив по природа почти колкото е себичен.На електората на ГЕРБ да им е честито новото мнозинство ДПЦ+ГЕРБ+АБВ. Борисов ще министър председател в поредното правителство на ДПС, както беше и Станишев.Въпросът сега е ще приседнат ли Патриотичния фронт на коляното на Местан.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май е още много далече.Сега сме декември и ни чакат нови цени на винетките,цигарите,ракията,сланината,общински данъци,такса смет,осигурителни вноски и пр. .Умните и красивите получиха 2-3 шамара от КОЙ и подвиха опашка , а останалите 6-7 милиона мишоци ще го отнесат.Нищо ново под слънцето.
4
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо ни занимавате с тая сбирщина- наречени реформатори? Да правят каквото искат в парламента и извън него, никого не го вълнува това. То е ясно, че без ГЕРБ няма да помиришат власт и влияние.
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5А твоята демокрация каква е - домашна ракия и трушия, псуване през зъби и кланене на Вожда + 15 лв заплата на ден. Е затова нормалните и младите бягат. Стойте си в блатото и се радвайте, че всички до шия сте затънали.
2
18
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
И като минат в опозиция ще гласуват с БСП и Атака, така ли да го разбирам?
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-сладко е в опозиция. Това е мечтата на всяка политическа партия в БГ. Хем си във властта, хем не трябва да носиш отговорност за престъпленията си :)