Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират
390
Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ. Около 80 жени подадоха официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти, като нападателите са били около 1000.

Според Джамбазки мигрантите не споделят европейските ценности и гледат по този начин на жените, които не носят забрадки.

"Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха", заяви той пред Нова тв.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. 

"Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха", допълни Ангел Джамбазки. 

Според него голяма част от мигрантите никога няма да се впишат в обществото, защото тези млади мъже са тръгнали за нещо друго към Европа и няма как да се интегрират.

Джамбазки припомни, че има традиция в ислямския свят в отношението към жените и мъжете смятат, че могат да се отнасят с насилие към тях.

"Това ли са тези клети бежанци? Организирано е прекарането на мъже от Афганистан и Пакистан, това не са бежанци, а мъжаги с бради, които нападат жените в Германия, които се ръгат с ножове на Лъвов мост", обобщи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
13
 
! Отговори
Europe преди 8 години
https://youtube/watch?v=9jK-NcRmVcwEurope - Обратното броене започна. Който е готов за борба готов, другите - събувайте гащите.
207
1
 
42
 
! Отговори
ист преди 8 години
Много араби женски крак не са виждали. Дошли са в Европа на социален и сексуален туризъм.Единственият начин жените да се опазят, е пистолет в чантата.
206
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо. Те ако не могат да се интегрират, ние ще се интегрираме в собствените си държави
205
2
 
37
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Меркел да бъде съдена за престъпления против Немския и Европейския народ ! Путин да сложи ръка над Европа ! Той да е поне един от водещите гласове в Европа ! Иначе ...не виждам друго спасение ...САЩ постигат целите си и си мълчат .....
204
4
 
36
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Да сложим Путин за президент на Европа!
203
1
 
51
 
! Отговори
истината преди 8 години
Най-после един български политик да каже на глас истината за болшинството емигранти.Това са нашественици чиято цел е да сринат Европа. Трябва да започнв връщането им в техните държави,докато не е станало прекалено късно.
202
0
 
19
 
! Отговори
factotum преди 8 години
По пет на нож!
201
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Афганистански и Пакистански мъже искат Камелия по прашки довечера в бежанския лагер в Казичане
200
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По Новините се вижда как група тинейджъри - кюрди с Кюрдско знаме си обикълят пред Гарата в Кьолн и това в Германия господа Българизирани Роми
199
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато в Германия ги посрещаха с псни,цветя и сълзи на умиление са знаели че тези хора в голямата си част имат корено различни представи за света ,значи са се съгласили да им дойдат в къщите.затова не са виновни диваците от изтока ,ако жените бяха с бурки,фереджета или поне с забрадки нямаше да ги закачат,ако бяха с бащите си също,извода е Европа приемай исляма щом си толкова глупава ,защо плачиш за ценостите си а приемаш хора с друга ценностна култура и при това агресивна ,победата е тяхна
198
3
 
26
 
! Отговори
Е.М. преди 8 години
Тази година гейпарада ще тръгва от Берлин и ще свършва на гарата в Кьолн. Кмета на Берлин ще носи байряка и ще се извърти едно гоооолямо, евроатлантическо, мъжко хоро, под звуците на "Ода на радоста".
197
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На точно тези Емигранти сега им дават пари за храна и квартира дори безплатно Обучение - квалификация а на Българи се чудат как да им прекратят парите за Безработица или било Социални помощи няма значение кое от двете.Г-н Джамбаски върви и го кажи лично на Меркел а не тука само Ромски ЦИРК
196
2
 
16
 
! Отговори
Философски казано преди 8 години
Болшевиките - мулти култитата винаги са работели по тайни и явни планове ,за да може хората на планетата да забравят Бог и да вярват само в техните планове и конспирации . Плана на Юнкер с какво се различава от някой комуноиден план.Защо след като падна СССР се яви ЕС .Защо левите атеисти бързо се покръстиха в западен капитализъм .Защо комунистите докараха мутрите срещу народа ,а днес Меркелижца докара пришълците срещу хората. Същото е ,оцеляване,за останалите- смърт ,глад и болести.
195
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Късно е Джамбаски , те са вече там и почват Процеса - ОСЕМЕНЯВАНЕ
194
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново на тази Планета , президентката на Хърватия с голи снимки по бикини и сютиен в интернет , абе всичко е СЕКСОЛОГИЯ на тази Планета АЛО САЙТА ПАК СТЕ ЗАКЪСНЕЛИ С ГОЛИТЕ СНИМКИ
193
0
 
29
 
! Отговори
opps преди 8 години
Като видяха колко ПОТЕНЦИАЛНА еттина работна сила идва - потекоха им лигите от кеф... Вече разбраха че ПОТЕНЦИАЛНАТА работна ръка никога няма да стане КИНЕТИЧНА а ще обарва жените и децата им....Изходът е много лесен: Затворете ге на едно място ; Те ще се самоизтрепят /такава им е културната особеност/ Найл Европа!!!
192
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо да се спасиме от *** Джамбазки, после ще претопиме ***$галите
191
9
 
9
 
! Отговори
Тереза Орловски преди 8 години
Добрата страна, е че ще им оправят генофонда, гейовете и всякакви сексуални мераци. Позамрялото напоследък немско порно ще получи нов тласък. Немските булки да не се правят на ощипани. Какво търсят нощно време по гарите?
190
10
 
14
 
! Отговори
job suchen преди 8 години
А някой тука знае ли защо толкова много Емигранти пое Германия?Ами отговора е само един , защото Гастарбайтерите и Германците на Социални помощи не искат е не желаят да работят каквато и да е работа , та Неквалифицирания труд си остава с непопълнени работни места , и единствения изход са естественно Емигрантите , абе на това му се вика JAKPOT
189
10
 
6
 
! Отговори
INFO преди 8 години
Джамабски явно не се е информирал правилно , става въпрос за Арабско-френски говорящи и Африканци , точно за инцидента - посегателство над жени пред ЖП гарата в Кьолн , как да се информира Джамбаски а дали знае немски за целта