Борисов за Newsweek: Една жена в трамвая каза...

Не е сериозно да се коментира преса, отсече премиерът ни
71
Борисов за Newsweek: Една жена в трамвая каза...
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов не пожела да коментира твърденията на сръбска медия, че участници в терористични нападения ги планират у нас и в Хърватия. Борисов обаче увери, че службите ни работят добре.

Още по темата

"Кой е от всичкото е проверуемо и заслужава коментар?! Една жена в трамвая каза, това ме питате, и аз трябва да кажа казала ли го е", посочи премиерът във връзка с твърденията на сръбски експерт пред сръбското издание Newsweek.

Борисов призова да не се шуми по тези теми, защото "онези хора гледат телевизия". "Когато им се дадат достатъчно основания от някой като мене или друг колега, променят плановете си", каза още премиерът. Той бе категоричен, че не е сериозно да се коментира преса.

Обмяната на информация на контраразузнавателните служби никога не касае трета страна, а се споделя само две по две. В рамките на минути се обменя информация, когато касае контратерористичната дейност, съобщи той.

По думите му многократно сме подавали сигнали и на нас ни се подават такива от чужди служби.

"Както имахме преди няколко дни и любовни истории, дори смехотворни сигнали - задължително се проверяват", даде пример Борисов.

По думите му фактът, че директорът на Европол и знакови фигури в борбата с престъпността са на посещение у нас, показват, че не само правителството, но и службите са заработили на необходимото ниво.

На въпрос дали тероризмът и миграционната криза са свързани, Бойко Борисов отговори, че това са два отделни проблема, които се обединяват.

"В Белгия терористите са си хора от криминалите. Преди петнайсетина години, когато правих първите оперативки в МВР, им казах – крадците на коли един ден ще станат килъри, преди няколко години на колегите им казах – един ден терористите и криминалите ще се обединят и Белгия е типичен пример за това", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чувството, че някой работи хейтър в тоя сайт, седи и цъка дислайк на всеки положителен коментар. Не че подкрепям когото и да било, ама не го правете толкова тенденциозно и очебийно.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До sid Защо няма арестуван за любовната афера ?К огато някой пиян или дете се обади със заплаха за бомба, има арестувани ,вестниците пълни със подробности до девето коляно.Съдилища ,глоби .А за този случай всичко беше претупано и покрито . По закон трябва да се заведе следствие и Нак .дело .Няма нищо подобно . Защо ?
39
2
 
19
 
! Отговори
Затворко преди 8 години
До РодолюбецТогава имаше ред и спокойствие, а сега мутрите станаха богаташи и управляват държавата както им е удобно.
38
3
 
24
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Не е сериозно да се коментира Борисов- или му се радваш, или сменяш канала. Не за всеки е забавно...
37
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя защо още не е в затвора за престъпления срещу народа?
36
2
 
31
 
! Отговори
i;En преди 8 години
Не ,че нещо обаче като знам и тиквата как сутрин казва едно, на обед друго ,а вечер отрича първото на кого да има вяра човек .
35
0
 
23
 
! Отговори
Коя е преди 8 години
тази жена?! Я сега да каже Премиера)).
34
2
 
28
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Обединяват се, както мафията и държавното ръководство!
33
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте ни показвали тази тиква, бе!Или вземете да се преименувате на БОКОД.НЕС.БГ. Няма ден без банкянската тиква!
32
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е един охранител на бай Тошко след време ще стане Тиква ,Генерал и някой ден ще управляване само България а целия СВЯТ !Тиквиня е велика тиква и голям бисер !
31
6
 
20
 
! Отговори
Бялата златка преди 8 години
Бялата златк каза:ще вкарам станишевски в затвора! Е ,той пък си купи гейевречето нов замък в Швейцария!на баламурниците честито!да сни живи и здрави наще бели златки и тиквари
30
13
 
25
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
След 1944 г. безбожните комунисти втълпиха на народа, че няма Бог, а след като "няма" Бог това означава, че няма и Божии заповеди и днес ясно виждаме последствията от това безумие - навсякъде се ширят лъжи, кражби, убийства, прелюбодейства и пр.Днес берем торчивите плодове на 72 годишния безбожен режим!
29
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом директорът на Европол идва у нас, значи се справяме добре и искат да засилят сътрудничеството си с нас. Браво!
28
2
 
34
 
! Отговори
Честен човек преди 8 години
България е на масата в реанимацията, лежи и бере душа, но и политиците и национално отговорния бизнес, вместо да и преливат кръв, са набарали по една вена, и смучат яко
27
4
 
25
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
И аз имам решение и историята на България е доказала, че само то е спасително. Спасението е само народът да се обърне към Православната си вяра, от която мнозинството отстъпи след 1944 г., и да спре да съучаства и да се продава на юдео-масонските марионетки, като този другар на снимката. Каквито и да било партии, сдружения или движения няма да решат нищо - това би било само преливане от пусто в празно.Давайте да действаме!
26
2
 
31
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Омерзение изпитвам към българина. Да, да и аз съм българин. Но потръпвам от погнуса при лицемерието, нагаждачеството които станаха отличителна ЧЕРТА за съвремениците ми.Абсолютно съм сигурен, че ако / хипотетично /, АКО утре комунистите дойдат пак на власт БОЛШИНСТВОТО от "демократите", тия от гражданския комитет, премиера, президента и още много други ЩЕ СЕ ИЗКАРАТ ПЪРВИ КОМУНИСТИ, репресирани при това от разните му "демократични" правителства.
25
2
 
18
 
! Отговори
Куха лейка преди 8 години
Аз решение имам, но както казах давайте решения на проблема... Съединението прави силата. Чакам да видя мисъл за решаване на проблемите на тая изстрадана " женичка" България. Чакам да прочета готовност за решения дори и грешни можем да обсъждаме и да намираме решения ОТ НАС ЗАВИСИ КАК ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ. Докато те ни управляват ще живеем по тяхната вола, а ти я виждаш каква е.
24
3
 
42
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Пътят между Добрич и Варна е като този между Анадола и Диарбекир, или по-скоро като между Могадишу и най-пропадналия град в Сомалия, а този другар на снимката се тупа в гърдите, че правил пътища и ограбва народа с винетки от 100 лв.Да се смее ли човек или по-скоро да оплаче глупостта и простотията на този народ?!
23
2
 
43
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Пътищата навсякъде са като картофена нива /или швейцарско сирене/, соц блоковете са пред срутване, сякаш в тази държава абсолютно нищо не е пипнато от 25-30 години. В същото време този другар на снимката се гаври с народа с безумно скъпи винетки, милиардни кредити и ... коментарът е излишен.Определено гробаджийте са случили на ***, глупав и зомбиран народ, с който се гаврят както си искат.Наистина жалка и тъжна картинка.
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това се казва когата Презедента има среща с примира с Китарович !!!