Конгресът на БСП – важен за България, Европа и света

Според Илияна Йотова кой ще е лидерът не е най-важно
16 апр 2016 12:29,
80
Конгресът на БСП – важен за България, Европа и света
Снимка: архив Булфото

Конгресът на БСП е решаващ не само за БСП, а за България, за мястото на страната ни в Европа и в света.

Това каза евродепутатката от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП Илияна Йотова по време на 13-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Йотова заяви, че на предстоящия конгрес на 7-ми и 8-ми май не просто трябва да се избере председател на партията, "макар че от няколко месеца това е основната интрига в публичното пространство, в нашите собствени изяви.

По думите ѝ, това е много важно, но не може да бъде единственото.

”Този конгрес е натоварен с много очаквания и до голяма степен е решаващ за нас. Той е решаващ не само за БСП - за България, за мястото на Българи и в Европа, и в света“, добави Илияна Йотова, цитирана от ”Фокус”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
20
 
! Отговори
анев преди 8 години
ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ 90 % ОТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И АКТИВИ НА ДЪРЖАВАТА ОТИДОХА В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИ , КОИТО ЗА 10 ГОДИНИ ГИ ОГРАБИХА И СЪСИПАХА !!! ДАННИТЕ ЗА ЛИЦАТА ГИ ИМА В РЕГИСТЪРА !!!!!!!!!!
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 43НЕ НИ Е ВИНОВЕН КРЕМЪЛ ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ АКТИВИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДА ЕВРА БЯХА ПРИВАТИЗИРАНИ И ПОТЪНАЛИ В ЧАСТНИ ДЖОБОВЕ. ТЕЗИ С ДЕСЕТКИТЕ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМИ ПЕНСИИ ВИЖ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ КОЛКО КОЛОНИИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СА ПРИТЕЖАВАЛИ И СА ИЗСМУКВАЛИ ТЯХНИТЕ БОГАТСТВА. СПРАВКА АНГЛИЯ,ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ,ГЕРМАНИЯ. нЕ БЪДИ ЧЕРНОГЛЕД , А ВИЖ ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ.
30
3
 
14
 
! Отговори
Ами да, преди 8 години
изобщо не е важно кой ще е лидерът, важно е публика да има)))
29
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На никой не му пука за конгреса на БСП и за БСП като цяло. Ако се закрият изобщо няма да се усети.
28
3
 
11
 
! Отговори
Изобличител преди 8 години
По-голямата част от комунистите са прикрити турци.Били извършвали престъпления с/у собственият си народ. Глупости. Те просто не са част от този народ.Отделно, са еврейски слугинаж или техен субпродукт...
27
6
 
17
 
! Отговори
аноним преди 8 години
ЗА ТОВА , ЧЕ БЯХМЕ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ КРЕМЪЛ , СЕГА ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ СА НИ ДЕСЕТ ПЪТИ ПО - МАЛКИ ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, КОИТО СЕ СПАСИХА ОТ КРЕМЪЛ !!!!!!!!!??????
26
3
 
19
 
! Отговори
яна преди 8 години
А вашия гуру до скоро --- Тройния шлем, Гоце !!! Човекът ,който съсипа армията през 10 годишния си мандат ,а сега е хотелиер !!! Руски слуга и изменник !!!!!
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен *** 22 Къде го видя този просперитет за последните 26 години, защото това което аз виждам е само разруха все едно , че сме след снветовна война, цунами или земетресение? Твоят еврогейатлантизъм доведе до това, че злато за милиарди долари всяка година отиват в чужди ръце а пенсионерите умират от глад и мизерия. Кагато бяхме с Кремъл бяхме в челната десятка по икономически разтеж в света. Сега сме по-зле от Африка. Спи да се длогираш и си пий хапчетата. Иначе си за Карлуково.
24
7
 
23
 
! Отговори
анон преди 8 години
Комунистите в България са много по - опасни и вредни от Ислямска Държава !!! Фашизмът е цвете пред коменистическите престъпления ,!!
23
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не било важно кого ще изберат? Та нали от калпавия ви избор и дясната политика полетяхте към дъното? Изберете пак някой доказано некадърен или корумпиран председател и гледайте как и последните абонати ще отпаднат по естествен път! Отвратихте всички, с политиката си, унищожихте средната класа, издигате лидери, които не говорят на езика на електората си. Сигурно от загриженост за бедните намазахте филията на богатите...с 10% данък? Сверете си часовника - 26 години след вашето време сме!
22
3
 
16
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Ако не се саморазпуснете ще ви саморазспуснем !!! ИДЕТЕ СИ С ДОБРО !!!!!
21
16
 
10
 
! Отговори
един от стотиците хи преди 8 години
Ако БСП крадеше над 80% от българите нямаше да имат недвижима собственост. От както на хоризонта се явха тиквеничетата, българина обеднява все повече и повече.
20
13
 
8
 
! Отговори
един от десетките хи преди 8 години
Най-големите крадци са в ГЕРБ и присъдружните им мравки.
19
3
 
12
 
! Отговори
do 30 преди 8 години
поне кой обра касата ще откриете, почнахте един друг да се крадете, а ако случайно дойдете на власт представете си какво крадене ще падне. Най-добре е смислени коалиции, така един друг би трябвало да се контролират!
18
15
 
7
 
! Отговори
един от хилядите преди 8 години
БСП е повече от колкото някои си мислят. Тя е важна като партия, защото без нея настъпва мрака на дивите тикви.
17
12
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Няма да се закрием, ще закрием ГЕРБ.
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За света ще е важен, ако решите да се самозакриете и ако стане ясно кой е обрал касата, иначе си е обикновена партизанска сбирка - ще хапнат, ще пийнат и накрая ще си спомнят колко е било хубаво като са крали!
15
4
 
18
 
! Отговори
teo преди 8 години
ТЕЗИ НАГЛИ КОМУНИСТИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ ОТДАВНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НЕ Е РЕШАВАЩА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО КОМУНИСТ-СОЦИАЛИСТ Е ПО-ОПАСЕН ОТ ФАШИСТА!!! НАЙ-ОПАСНИТЕ ПАРТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ СА БСП И ДПС И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН, ЗА ДА ТРЪГНЕ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД!!! БЪЛГАРИНО???????
14
3
 
21
 
! Отговори
Нл Нлл преди 8 години
Изобщо не е важен тъпия ви конгрес .На кого му пука за вас.......
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво,един положителен коментар не прочетох до тук.25 години ви трябваха да го разберете и хубавичко да потънем в л....та.