Единодушно: Мустафа Карадайъ – новият лидер на ДПС

"С нашата кауза в сърцата можем всичко", каза след избирането си той
Обновена: 25 апр 2016 12:13 | 24 апр 2016 18:49,
85
Единодушно: Мустафа Карадайъ – новият лидер на ДПС
Снимка: Булфото

Мустафа Карадайъ е новият лидер на ДПС. Той е избран единодушно от делегатите на Националната конференция на партията.

"С нашата кауза в сърцата, с нашата обща сила и воля, с общи усилия можем всичко. Има ли воля, има и път”, заяви след избора си развълнуван Карадайъ. Председателят благодари на почетния председател Ахмед Доган и конференцията за доверието.

Това съобщи партийният пресцентър с информация до медиите. Изборът на новия лидер се проведе на закрито от журналистите заседание.

Още по темата
В началото форумът бе открит за камерите. Както Dnes.bg писа делегатите посрещнаха с ръкопляскания и на крака почетният лидер на ДПС Ахмед Доган. Той се обърна към тях с кратко слово, но не го изчете лично, а на трибуната от негово име застана евродепутатката Филиз Хюсменова.

Българският етнически модел е уникален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света, обърна се към хората си Доган. Той ги призова да са силни и добронамерени и да не се поддават на езика на омразата.

Днешната конференцията избра и новия Централен съвет, Централна контролна комисия и прие промени в Устава на партията.

Форумът мина при засилен интерес.

Делегатите бяха поздравени със слово и от президента на партията на европейските либерали Сър Греъм Уотсън, Ханс Ван Баален, президент на Либералния интернационал и вицепрезидента Робърт Браун. Видеообръщение изпрати и лидерът на групата на АЛДЕ в ЕП Ги Верховщат.

Към делегатите се обърнаха и гости от Турция - Кямил Съндър – Генерален секретар на Народно Републиканската партия, Саффет Санджаклъ – депутат от Националистическата народна партия, кмета на Одрин – Реджеб Гюркан, Вефа Салман – кмет на Ялова, който подари и портрет на  Мустафа Кемал Ататюрк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агент сава единодушно назначи новия директор на мафиотската групировка дпс. Сега ще има меден месец в северна корея и в москва на консултации. Хайде хаирлия да е. .......
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НОВАТА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА НА АГЕНТ САВА- ВСИЧКИ ПОМНИМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МЪЖКИТЕ СЕКРЕТАРКИ- ЕДНАТА ГО НАМЕРИХА САМОУБИТ ПРЕД ВРАТИТЕ НА ДОАН, А ДРУГИЯ СЕ СКРИ В ПОСОЛСТВОТО- ЗАЩО ЛИ?!
57
0
 
5
 
! Отговори
карабудалЪ преди 7 години
дЪпЪсЪ уж щеше да става 7 милиона, а Шиши взе, че напусна партия, държава, родина ...
56
0
 
4
 
! Отговори
Joker преди 7 години
Прочетох още веднъж, и съм изумен! Пак ни връзват с паяжина!!!Роден 70-та, а 96-та , на 26 години вече е преподавател? И едновременно с това работи за ДПС??? Ако сега се е "поочовечил" малко в приказките, тогава, на какъв ли диалект е преподавал? Наистина той не може да говори правилно Български език! А на 26 години да си преподавател-абсурд.та ти още не знаеш "на кои хора си" , не да преподаваш. Наистина е време да се изкахе някой който е учил тогава в НБУ, и да ни осветли по въпроса?
55
0
 
11
 
! Отговори
смолян преди 7 години
да внимава полицая от нашия град който му писа акт за превишена скорост и после уволниха шефа на мвр смолян.
54
0
 
7
 
! Отговори
карабулак преди 7 години
те това е лидера да знаете.с гаранция ще ликвидира тази партия.помнете го този коментар.тези доматаджии на доган аба са обречени.до образованието...те бяха на пълна власт 3 мандата.те режаха.те даваха на всеки....те държаха мира в бг....и продължават с тази си теза..
53
0
 
7
 
! Отговори
Szg преди 7 години
Прочетох още веднъж, и съм изумен! Пак ни връзват с паяжина!!!Роден 70-та, а 96-та , на 26 години вече е преподавател? И едновременно с това работи за ДПС??? Ако сега се е "поочовечил" малко в приказките, тогава, на какъв ли диалект е преподавал? Наистина той не може да говори правилно Български език! А на 26 години да си преподавател-абсурд.та ти още не знаеш "на кои хора си" , не да преподаваш. Наистина е време да се изкахе някой който е учил тогава в НБУ, и да ни осветли по въпроса?Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/04/24/koi-e-toi-noviiat-lider-na-dps.300465
52
0
 
1
 
! Отговори
до 60ти преди 7 години
Просто си м-л, човече и мед ти капе на сърцето за всички антибългарско.
51
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предполагам, че има говорен дефект това е обяснението за българският му. Също така, със сигурност е начетен, образован, способен и постигнал много повече от всички вас без някой да му го е дал на готово. Отивайте и вие се образовайте за да стане нещо от вас и никой да не ви е виновен. Обзалагам се, че е чел повече книги на български от вас повечето ви. Вметвам, не съм *** това е сигурно 5-тият ми коментар в днес.бг до сега. не го познавам, не съм партиец. Просто съм реалист! и ви се чудя ...
50
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога тия антибългари ще са в НС???
49
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия нелегални партии няма ли да ги закриват вече?
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пише се КАРАДАЙЪ / KARADAYI/ но по-лична карта може да както са го написали днес-а !
47
3
 
15
 
! Отговори
Руска му работа преди 7 години
Избран единодушно.. От Доган,Меди,Сава,Ангелов
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На турски карадайъ = черния мафиот, черния чичо и имаше и такъв турски сериал.
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне има лесна за изговаряне фамилия! :)
44
1
 
14
 
! Отговори
55555 преди 7 години
Всичките хора които дадоха живота си за България сега се преобръщат в гробовете. Управлават Тикви ,Пастирки и хора които немогат да говорят на български и чието име завършва на "Ъ" !!!
43
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А е народен представител...Не може да говори правилно Български
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дост има симпатизанти сред интелигентните турци. Дпс вече няма. Личи си по коментарите.
41
3
 
16
 
! Отговори
nina преди 7 години
Този с незаконно взетия апартамент,дето не говори български език?
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Този едва говори български!""...........На Доган му трябва именно такъв - не особено умен и грамотен, да изпълнява безпрекословно без да мисли.представи си ако започне да мисли ... веднага се превръща в заплаха за Доган.