БДЦ с мерак да крепи кабинета

От партията няма да искат никакви постове за гласовете си
Обновена: 10 май 2016 17:00 | 10 май 2016 16:58, Красимир Ангелов
14
БДЦ с мерак да крепи кабинета
Снимка: БДЦ

Политическа партия Български демократичен център подкрепя правителството на Бойко Борисов във всички решения, които касаят националните интереси. Правили сме го и досега, без да искаме постове в изпълнителната власт или в парламента, коментира д-р Красимира Ковачка, председател на партията БДЦ, съобщава "24 часа".

Още по темата
Депутатката посочи категорично, че партията ще продължат тази политика, тъй като най-важното са започналите европейски проекти, които ще гарантират стабилност на държавата и подкрепят икономиката й.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес Националният съвет на АБВ взе решение партията да напусне управляващото мнозинство, а Ивайло Калфин да бъде изтеглен от правителството. За да излезе АБВ наистина от властта, решението на Националния съвет трябва да бъде потвърдено и от конгреса на партията, който ще се проведе в неделя.

Въпреки че това все още не е факт, Ивайло Калфин вече не е вицепремиер и социален министър, след като премиерът Бойко Борисов прие оставката му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, за това си мечтае Бойко - БДЦ да го подкрепя. След това и 2% не може взе.
10
5
 
8
 
! Отговори
Найденов преди 7 години
Всички новоскалъпени, изкуствени и набързо създадени партии и коалицийки- БДЦ, Реформаторски блок, Патриотичен Фронт, АБВ и не знам си още какви, искат не искат, крепят Бойко, просто защото ако се състоят предсрочни избори едва ли ще има бълъци пак да ги метнат в парламента. А алъш-вериша и словоблудстването в парламента си е доходоносна работа- хем не вършат нищо, хем нищо не зависи от тях, хем са на топличко, хем лапат парички и от държавната софра.
9
2
 
0
 
! Отговори
Байреков преди 7 години
България със Демократична Цензура?
8
7
 
2
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До 7 анонимник.. Хубаво де, дай да видим сега кои са тези по-умни и кадърни. Ама искам конкретно - БСП ли, АБВ ли, ДОСТ ли, ДСБ ли или Сидеров? Давай?
7
3
 
0
 
! Отговори
с Борисов е добре преди 7 години
До Анонимен - "Регионална сила бяхме, а ни докараха до тук. КОЙ?"не се прави на интересна персона! Тези, които искат винаги да запазят старото, в т.ч. е задаващият горния въпрос.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е за ОСТАВКА и да дойдат по-умни и кадърни от герберските калинки. Станахме за смях в ЕС и в Африка вече. Изоставаме зад Румъния и Албания, че и от време на време Македония. Регионална сила бяхме, а ни докараха до тук. КОЙ?
5
2
 
4
 
! Отговори
Калфунььь преди 7 години
По-голям чатал и по-вече памук да си купят, че на боце му биле големи топките!
4
2
 
20
 
! Отговори
БОКО преди 7 години
Що да правят завалийте,а падна гроб,нови избори,а те знаят,че повече ще виждат парламента само когато отидат там на екскурзия
3
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Анонимен ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ЗАЩОТО СА СЕ НАГЬЛТАЛИ С 23 МИЛИОНА И ЩЕ ИМА АК 47 АКО СЕ ОПЬВАТ
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕ НАЛИ СТАНАХА ДЕПУТАТИ С ПАРИТЕ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ.ВТОРИ ШАНС НЯМА ДА ИМАТ И ЗАТОВА ЩЕ КРЕПЯТ, КЪДЕ ЩЕ ИДАТ.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли ще са новите продажници?