Предсрочен вот – не по-рано от президентският

С промените в БСП и АБВ стават възможни нови процеси вляво
11 май 2016 11:30, Екип на Bloomberg
4
Предсрочен вот – не по-рано от президентският
Снимка: Reuters

Вероятността от предсрочни парламентарни избори нараства. Възможно е да има такива, но не по-рано от провеждането на президентските избори, коментира пред Bloomberg TV Bulgaria политологът Живко Георгиев.

"Управлението на правителството не е успешно. Настъпи известно политическо успокоение, стартирани бяха реформи, но те вероятно няма да бъдат завършени. Няма позитивни трендове в нито един вектор на социалното развитие", посочи той.

По думите му АБВ е нямала стила на другите си коалиционни партньори – РБ, Патриотичен фронт.

"Нито веднъж не отправи ултиматум. С промените в БСП и АБВ стават възможни нови процеси в лявото политическо пространство", обясни още политологът. 

Вижте повече от видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Пацо преди 7 години
И преди съм го казвал, ГЕРБ влизат в Гинес! Два мандата с мнозинство взети и двата няма да остискат до края. :) Уви, сиромашкото невидело е така, краде та пушилка се вдига. :)
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен Бойко е добър вариант за Мин. председател. Правят се нови пътища постоянно, метро, гари и т.н. Остава да задвижат проекта със санирането и България ще заприлича на читава държава. Освен това Бойко е доста семпъл и елементарен, което го прави идеален за управляващ на мнозинството българи ;) Алтернативите са трагични: комунисти или някакви неуспяли костовисти, които виждат миража на властта, като катерицата от Ледена епоха :)
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БГАТА ДЪРЖАВА! референдум....президентски.....предсрочни.....селски кметски.....