Борисов – президент, Цветанов иска да яхне ГЕРБ!

Румен Петков от АБВ смята, че има три сценария пред ГЕРБ
14 май 2016 10:01,
79
Борисов – президент, Цветанов иска да яхне ГЕРБ!
Колаж: Dnes.bg, Снимки: БТА

Единият от сценариите е Цветан Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Това каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков пред Нова тв.

Още по темата

На въпрос защо смята, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент Румен Петков заяви: "Това говорене: "Ще ме ядосате и ще кандидатирам за президент". Успокой се бе колега", призова го Петков.

По отношение на твърдението, че преди години именно той е ядосал Бойко Борисов и той е станал премиер, Румен Петков посочи, че няма да се връща на онзи етап от развитието.

"Не дай боже да гътна да умра, на сиромаха ще му се срине кариерното развитие. Човек трябва да има някаква мярка в тези обяснения. Не може 6 месеца да си говорил, една година: "Аз няма да бъда кандидат за президент" и изведнъж нещо си се поизнервил малко и ще се кандидатираш", коментира Петков.

Той попита защо ГЕРБ се опитват да легитимират решението Бойко Борисов да се кандидатира за президент. Според него сценариите са три.

"Единият е г-н Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Другият е г-н Борисов да иска да стане президент и да се опита да обясни това на широката публика на гърба на Румен Петков, на АБВ, на който и да е няма особено значение", каза той.

Според Петков третият вариант е ГЕРБ да разбира наистина, че няма друг сериозен кандидат за "Дондуков" 2, освен Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
4
 
! Отговори
мм преди 7 години
Гоце маи си е повярвал , щом мисли , че може да спечели някакви избори, а колкото до Петков маи забрави сестричките , но народа - не !!!
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО СЕГА ГЛАСУВАХ ВСЕ С НЯКАКВА НАДЕЖДА ,НО ВЕЧЕ СЪМ СЪВСЕМ НА ЯСНО ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ КОГАТО ИДЕШ ДО УРНИТЕ ТРЯБВА ДА МИСЛИШ САМО ЕДНО: КОЙ Е ПО-МАЛКИЯТ КРАДЕЦ ?
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е приликата между лидерите на АБВ и БСП.Еднакво са крадливи и лъжливи.Каква обаче е разликата.Първите са умни и пресметливи,а вторите изключително глупави и първосигнални.В този аспект абдикирането на Първанов от властта хич не е случайно.Той знае нещо важно,което предстои да се случи скоро и то няма да е в интерес на тези,които са на власт
34
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сталин го е казал още преди 70 години: "Нямат значение изборите, важното е кой брои бюлетините!"
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така както са на снимката биха били идеалната цел на наемен убиец! Дайте да съберем пари и да си платим на някой, бре хора! Няма отърване от тия уро.ди престъпни иначе.
32
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По важното е кои подържат на власт гербажиите в момента!!!??? Тези които ги подържат на другите избори за прламат ще гледат парламата през крив макарон. Доколкото се сещам в момента Паричният фонд националният фонд за спасение на бойко онези на синият от драгалевци и дпс им крепят та.аците с памук. Това са *** които унищожиха и продължавата да унищожават държавата и народа. Но за такъв народ такъв челн на ткзс-то!
31
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не яхнете метлата и не се махнете от властта и двамата
30
29
 
11
 
! Отговори
Генади преди 7 години
Кой какво ще яхва, кой ще си ходи, няма да каже Румен Петков, нито Първанов, нито форумните троловеНарода на изборите си каза тежката дума, ГЕРБ е първа политическа сила, АБВ на последно място. Така че АБВ нямат думата.Смешно е последният да дава акъл на първияНа следващите избори ако спечелят първо място, тогава да дават акъл
29
1
 
12
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Чудно!!!
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kaкви президенти, какви Бойковци, какви гербове бе, хора, ПРОСТО СЕ МАХАЙТЕ!
27
4
 
16
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Румен Петков-Запалката, по-добре да каже, какви са сценариите в тяхната партия АБВкой им дърпа конците защо Калфин напусна правителството по заповед на партията, той на партията ли служи или на държавата?Като го избраха за министър се закле, че ще служи на държаватасега се оказва че Калфата служел на партията, Първанката му дърпа конците и Калфата подскача
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Защо г-н Румен Петков не коментира делата на собствената си партия, а коментира чуждата?"А ти защо коментираш себе си и незавидното си положение а си се хванал за крачола на Р. Петков?
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19Да бе, на прав път! Кое се е подобрило?- доходите?, престъпниците са в затвора, директорите в държавните учреждения не крадат, имаме добре организирана армия, навсякъде има ред и законност... КОЕ СЕ Е ПОДОБРИЛО?
24
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Борисов гласуват само зрителите на БТВ.
23
16
 
12
 
! Отговори
ПБ преди 7 години
Разни дребни душици като Р. Петков, Радан, Волен, Барека никога не са казали нещо позитивно и конструктивно, а само се драчат по телевизията.
22
13
 
7
 
! Отговори
xxx преди 7 години
много намахан тоз петков, все едно че вече за президент са го избрали
21
17
 
9
 
! Отговори
ист преди 7 години
След като опика шадравана, сега се мъчи да опикае и ГЕРБ, ала простатата го мъчи-слаба струйка.Петков да каже каде са приятелите му братя Галеви.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв президент, бе? Нали 100 пъти каза, че няма да е той.
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
винаги съм си задавал въпроса защо в ГЕРБ никога не правят конгреси като другите нормални партии ?
18
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Бойко! Мачкай комуни3ите!щом пищят, значи България е на прав път