Освирканият от ДПС Местан: Срам и позор!

Лидерът на ДОСТ смята това за политическо безсилие
20 май 2016 17:37,
51
Освирканият от ДПС Местан: Срам и позор!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан нарече поведението на ДПС в Джебел "срам и позор". Думите му идват ден след като бе освиркан от привърженици на бившата си партия в родопския град.

Ръководствата на ДПС и ДОСТ се засякоха в Джебел, където отбелязаха поотделно майските събития, свързани с Възродителния процес.

Днес Местан обяви, че с освиркванията на площада вчера ДПС са освиркали себе си. Според него до езика на крясъка прибягва този, който няма реални политически послания.

Още по темата

Местан заяви, че това е било проява на политическо безсилие. По думите му на площада в Джебел е имало до три пъти повече привърженици на ДОСТ, но заради призив на ръководството на партията, те са запазили спокойствие и са проявили висока политическа култура, съобщи bTV.

Според Местан празник, който е на целия град, не трябва да се партизира. Той за сетен път призова президента, премиера и всички демократични партии да включат майските тържества в официалния календар на българската демокрация и да се отбелязват с държавен протокол.

Лютви Местан заяви, че продължава процесът на набиране на членска маса на новата партия и към момента ДОСТ има над 14 000 членове.

"Най-вероятно това поражда страх и обяснява и силната агресия към ДОСТ", коментира той.

По думите му от ДПС се държат като хора, загубили каузата си и разчитат на партийна номенклатура и на груба сила.

"Това е характеристика на всяка тоталитарна система към нейния край, точно преди края си изглеждат много силни", каза още Лютви Местан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
4
 
! Отговори
ТУРЦИЯ Е ДЪРЖАВА! преди 7 години
ЕДОГАН НАПРАВИ ТАКА --ЧЕ ВСЕКИ ПРОВИНИЛ СЕ ДЕПУТАТ С ИСКАНЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА МУ СЕ СВАЛЯ ИМУНИТЕТА и ОТИВА НА СЪД!!!У НАС --ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ СА НЕДОСЕГАЕМИ И ГИ ХРАНИМЕ ЗА ТОЯ ЩО ДУХА......!ОБИЧАМ Я ТАЯ ТУРЦИЯ !СЛАВА НА ЕРДОГАН!
27
0
 
8
 
! Отговори
до:36 преди 7 години
Само в България Министър не лежа в Затвора за редица Престъпление става въпрос за Тодор Живков , пример са Чаушеску в Румъния и Милошевич в Сърбия
26
0
 
10
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Дело Възродителен Процес нито ДПС нито ДОСТ нито Касим Дал направиха така че Делото да стигне до Европейския Съд , само Европейския Съд може да каже има ли виновни или няма , така че Политиката и всички Партии в България са сериозен Бизнес отрасъл
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До demographА ако разсъждаваш с гъ3а си ще напишеш този пост....
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НОВАТА РОЖБА НА ПРОЕКТА" РАЗДЕЛЯЙ И УНИЩОЖАВАЙ БЪЛГАРИЯ" НАРЕЧЕНА ДОСТ ЩЕ КАЖЕМ- ТУРСКИТЕ ВИ СЕРИАЛИ С АРТИСТИ ОТ БАЛЬШОЙ ТЕАТЪР НЕ НИ МИНАВАТ- НОВ ТЕАТЪР СЪС СТАРИ АРТИСТИ- ПОКАЗВАЩИ ЗЛОБА, ОМРАЗА, ОМЕРЗЕНИЕ И НИЩО ЗА БЕДНИТЕ, ЗА КОИТО РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ, ТАМ ОТ ЕДНИ САРАИ, ДО ДЕЯХТЕ НИ, ДОДЕЯХТЕ НИ.........
23
3
 
15
 
! Отговори
ДОСТ преди 7 години
Доган и Пеевски в затвора - там където им е мястото
22
2
 
1
 
! Отговори
bg преди 7 години
До Анонименpravilno neka im svalim gashtite na tezi golemi tyrci ili rysnaci za da se ubedim che sa rezaci ili ne, na tehni sabrania shte gi atakyvam sas gazov pistolet za da gi prinyda da si smaknat gashtite
21
24
 
4
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Ако разсъждавате с главите си ще застанете зад Местан...
20
13
 
30
 
! Отговори
Ешек Сики преди 7 години
Аз въпреки, че съм турчин подкрепям въз.процес!Всички гласоподаватели да си сменят имената. Те са българи. Дпс да забранят и обрязването. България да затваря границите и всички гласоподаватели с турски имена. Щом обичат ромотатарина Доган-Сава.Да живее Путин!
19
9
 
38
 
! Отговори
за България преди 7 години
Браво на българските мюсюлмани дръзнали да се противопоставят на този Местан .Само се вгледайте в лицето и очите на снимката от статията и каквото си помислите ,точно това е този г-н Местан.
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМАН ОТ ДОАНЧЕТА, СИДЕРЧЕТА, МЕСТАНЧЕТА- О Ф Е К А Л И Х А СЕ А НАРОДА НА ДЪНОТО, СТЪРЖИМ ТЕ ПРЕДИЗБОРНО РОЕНЕ ПРАВЯТ, АМАН БЕ БАНДИТСКА ПАСМИНА, САМО ЗА СЕБЕ СИ МИСЛИТЕ.
17
6
 
27
 
! Отговори
Значи ... преди 7 години
Значи Местан да си хваща парцалите и привържениците и да си върви в Турция, Доган, Сидеров и БСП - БКП да си хващат парцалите и привържениците и да си вървят в Русия И ТОГАВА ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИ!
16
8
 
36
 
! Отговори
ХРИСТО АНГЕЛОВ преди 7 години
ОТ ЛИЦЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК НАРИЧАЩ ПАРТИЯТА СИ -ПРИЯТЕЛ - ЛЪХА ЗЛОБА И ОМРАЗА.
15
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо още ДАНС не се произнесла за поведението на Местан. Защо все още Гьокче не е обявен от българските власти за персона нон грата и не е изпъден от България.Във всяка друга европейска дтрана това отдавна да се е случило. Турция чрез Местан се меси в ъв вътрешните работи на държавата. А пррз това време и Премиета и Пррзидента се правят на глухи. Трябваше хората от Джебел да скочат и да зсщитят националните ни интереси.
14
1
 
8
 
! Отговори
Георги преди 7 години
До 15,Язък че се зовеш Ники.
13
5
 
22
 
! Отговори
Георги преди 7 години
До 1, Евала комшу, аз откога го говоря това. Ваши са! Взимайте си ги в Турция и да си стискаме ръцете.
12
0
 
20
 
! Отговори
Георги преди 7 години
"....на площада в Джебел ...... са проявили висока политическа култура."===========================Предлагам да отидем на площада в Джебел и да питаме висококултурните какво мислят по темата "за и против плоския данък".
11
46
 
5
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Местан е прав !
10
5
 
36
 
! Отговори
Shark преди 7 години
И ДПС и ДОСТ са незаконни и противоконституционни формирования (не партии) и трябва да бъдат незабавно забранени. И не знам какво толкова всички медии се занимават с тея циркаджии, те не заслужават грам внимание, те ни занимават от няколко дена само с това. Да правят каквото щат, ако искат да се избият, кой го е еня. Единствено конституционния съ трябва да се занимава с тях и да ги закрие. Стига сензации, започнете да работите и да спазвате закона и конституцията
9
6
 
13
 
! Отговори
КАРААМДЖИКЛИЕВ преди 7 години
Ким сикиме