Борисов дълбоко в душата си искал предсрочен вот

Парламентарното мнозинство агонизира, партньорите го рекетират
24
Борисов дълбоко в душата си искал предсрочен вот
Снимка: Булфото, архив

Ще дойде време, когато премиерът Бойко Борисов ще е благодарен на Корнелия Нинова, че само "дрънка оръжия”, защото дълбоко в душата си той иска предсрочни избори. Това заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова пред bTV.

Още по темата

По думите ѝ механичното събиране на леви партии няма да доведе до нищо добро. Особено, ако тези партии са само "един етикет, една емблема, зад която няма хора. Тогава няма никакъв смисъл” от подобни действия, смята Йотова във връзка с издигането на кандидати за предстоящата президентска кампания.

БСП започва диалога вляво. Но ако някой смята, че за президентските избори може да използва Столетницата за донорска партия за няколкостотин хиляди гласа, с предварително посочена кандидатура, около която да се обединим, то страда от доста илюзии, смята тя.

Според Йотова Ивайло Ивайло Калфин от АБВ е една много трудна фигура за БСП, "много трудно се преглъща".

Не беше отдавна, когато АБВ се отдели в тежък момент, БСП загуби и две места в Европейския парламент тогава, напомни тя. Калфин не само беше кандидат за вицепрезидент на БСП, той беше и вицепремиер в правителство с участието на БСП, изтъкна Йотова.

Членът на Изпълнителното бюро на ръководството на Столетницата призова да се търси консенсусна фигура,  която ще олицетворява държавата и гражданите й в по-голямото им мнозинство.

"„Театралният им акт с напускането на правителството за нас не е достатъчен, чакаме да видим накъде ще тръгнат”, така Йотова коментира поведението на  АБВ.

Според нея Калфин не е бил убеден, че трябва да се напусне правителството, Първанов е "на друга вълна”, парламентарната група е разцепена по въпроса -  така Йотова описа ситуацията в АБВ.

Знам какво му е положението на Бойко Борисов в момента – агонизиращо парламентарно мнозинство и партньори, които го рекетират, коментира тя ситуацията при управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
давай преди 7 години
Време е за предсрочни.голяма скука е...
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОДО, ДОДО, Каквато и да е, тя е в Брюксел, а пък ти си тук в Долно Нанагорнище.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТКРАДНАХА ПАРТИЯТА НА БЕДНИТЕ, НА РАБОТНИЦИТЕ, НА РОИХА Я И СЕГА ГАДАЯТ КОЙ КАКВО ИСКА, КАК ГО ИСКА, СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА ХРАЧАТ, А СИ МИСЛЯ ЧЕ СА НАРОЧИЛИ СЛЕДВАЩАТА СИ ЖЕРТВА, ВЕЧЕ ГАДАЯ КАКВО ЩЕ РИТАТ, ЩОТО ПОМНИМ КОЙ ПЛАЩА ЕДНИ ПРОТЕСТИ, СЛЕД ТОВА ОНОВА ИМ ИЗЛЕТЕ, А ДРУГОТО БЕШЕ СРИТАНО, А ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ- НЕКОЙ Е СВИКНАЛ ДРУГ ДА ПЛАЩА МАСРАФА. ЧУХ ЧЕ ГЕРГОВ НАПРАВИЛ ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ 1460 ЕВРО- БОРЕЦ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО.
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що бре бате Бойко ? Накрадахте ли се вече ? Мечтаете да предадете щафетата на комунистите ? Сега е техен ред да вземат 16 милиарда.
9
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При избори комунистическата напаст ще бъде изметена завинаги.
8
2
 
20
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Мис Пиги.
7
4
 
20
 
! Отговори
Дорогой преди 7 години
Много сте усмихнати, другари далавераджии! Ще видите власт през крив макарон, хората ви мразят, но не и онези за които не са изминали четиридесет години от 89-та година.
6
5
 
19
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПО-ТОЧНО БОРИСОВ ДЪЛБОКО В ДУШАТА СИ ИСКА ДА Е ПАША.
5
6
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
след изборите герб ще управлява с дпс каква е разликата между сега и следняма да има избори в името на кокала всички ще се влачат до края на мандата
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въжетата доказват, че гладът води до миражи и халюцинации!
3
1
 
13
 
! Отговори
Comb преди 7 години
Bruxellski offshorski meraci...:-):-):-):-):-):-):-)
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЕПУТАТКАТА ЙОТОВА БОБ ЛИ Е МЯТАЛА, КАРТИ ЛИ Е РЕДИЛА, НА КАФЕ ЛИ Е ГЛЕДАЛА, ОТ ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЗАЩИТНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ ПАРДОН НА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ ПРЕМИНАХА КЪМ ШИЗОФРЕННИ ГАДАНИЯ ГОВОРЕЙКИ ИМ ЗВЕЗДИТЕ- ГОЛЕМО ТЕАТРО- ДПС И ДОСТ, БСП И АБВ- ДО ЕДИН РЕЖИСИРАНИ ОТ БАЛШОЙ ТЕАТЪР- ХА СТИГА ЧЕ НИ ПИСНАХТЕ- РОДИТЕЛИТЕ НИ ИЗМРЯХА В МИЗЕРИЯ, ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА, СЕГА И ВНУЦИТЕ ПОЕМАТ- ОТ ЛЕТЯЩИТЕ СИ ЧИНИИ ДАНО НЕ СЛЕЗИТЕ, ЯХТИ, И КАКТО КАЗА ЕДНА СЕКРЕТАРКА- НА КАРУЧКА ЛИ
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Илияна Йотова е плащала за *** по 1500 лв на месец, дори си ги е фактурала в Брюксел. Оферта на Лийдуей до Илиана Йотова за управление на онлайн репутационен мениджмънт от 24 юли 2013 г предлага използване на интернет *** срещу 1500 лв на месец. Екип от 4 експерта трябва да се грижи за виртуалното присъствие на Йотова във форуми и социални мрежи, да реагира на обществените нагласи, да провокира, създава и поддържа нови теми и дискусии по теми свързани с политическата и активност.