Марешки прави движение "За Чиста и Свята Република"

То ще бъде официално обявено в Деня на Ботев
51
Марешки прави движение "За Чиста и Свята Република"
Снимка: Булфото

Бизнесменът и независим кандидат за президент Веселин Марешки ще обяви утре създаването на Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". То ще бъде неполитическа организация, съобщиха от екипа му.

Още по темата

В деня на Ботев и загиналите за свободата на България, от 13:00 ч. пред паметника на Христо Ботев на площад "Възраждане" бизнесменът ще поднесе венец и цветя, а веднага след това ще обяви и създаването на новата организация.

Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" ще заложи на обединяването на усилията и работата на експерти от различни нива, които да допринесат за създаването и, по възможност, интегрирането в обществения живот на практически решения, водещи до подобряването на живота и стандарта на българите, отчитат създателите на движението.

Същевременно Веселин Марешки изпрати приветствие към новоизбрания Президент на Австрия Александър Ван дер Белен.

"Аз и хората, които подкрепят нашите каузи, също като Вас сме достигнали до изводите, че има нужда от промяна в системата - промяна, която да доведе до по-качествен живот в едно добре подредено и стабилно общество.

Изборът на независим кандидат е послание към традиционните политически сили, че идва време, в което управлението на държавите ще бъде поверено в ръцете на експерти, на хора, които предлагат и реализират конкретни решения, а не дават само празни обещания", се казва в текста на писмото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ си е про руско правителство,ромската махала във Варна постоянно си гласува за ГЕРБ ,понеже земята върху която са им незаконните къщи я изкупи кой ??? Про руските бандити от Тихина
18
10
 
17
 
! Отговори
ээээ преди 7 години
:))) Това е все едно Ал Капоне да направи движение "Против мафията":)))
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромската махала отново ще препотвърди евроатлантизма на България на президентските и всички поредни изборни победи на Греб!Всички общини са на Греб, то администрация, то постове, то власт, почит, субсидии, програми за заетост да гледаш болния си брат, а той пък да отглежда калеко свако ви, който е с няколко поредни инсулта и катаклизми.
16
3
 
10
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Не си прав пич, билетът трява да е поне 10 лв. Все пак овцата рупа това, което й дават и сладкодумно отваря уста за едно звучно и блаженно Б-Е-Е-Е.... завършващо с шумно примляскване и последвалото го преглъщане на животворната течност, разливаща се във вътрешността й.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основното притеснение на американския *** е в комбинацията "независим кандидат за президент". Представете си да не козирува на Белия дом- кошмар нали? аххахахах
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък се чудя защо направиха билетчето само 1,60 ????!!! И 3,60 да бяха го направили, резултата щеше да е най много още 200- 250 правещи се на протестиращи към сегашните 100. Поради липса на други ежедневни дейности и ангажименти! Платежоспособните хора работят и плащат с удоволствие по скъпи стоки и услуги. Ако билетчето е 4 стотинки както при Тошо, ти се чувстваш като презрян бедняк към когото са проявили милост.А сега като те обрулят 100 лева за месец се чувстваш платежоспособен и газар!
13
3
 
15
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Щом Боцито стана примьер, няма да се учудя, ако и поредният селски бек се опита, че и го направи. Това, което *** гложди е, колко точно е *** българинът?! Отговорът на този въпрос ще видим след няколко месеца.
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека прави НПО, а вашингтонските неграмотници решиха, че ще измести слугата им от президентството....
11
4
 
22
 
! Отговори
8 преди 7 години
Марешки е честно моче от народа дет се казва ,започнал като шофьор с на баща си Ладата,та като заговори за опорни точки я *** той и Домусчиев започнал бизнес като беден шофьор с на баща си Ладата,ето това са опорни точки,хахаха съдба а ?Добре ,че Пеевски не е разказал своята история току виж и той е почнал със семейната Лада
10
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Бойко не се кандидатира, всички започват да проявяват мераци! В джунглата няма лъв - шимпанзета и макаци се главяват за царе! какви Марешки, Гоцета, патриоти, притоплен Жорж и подобни!!!? Бойко ще ви трещи още 300 /триста/ години! Това е! Край!
9
5
 
11
 
! Отговори
наиден преди 7 години
Руснаците маи са заложили на куц кон , ако е вярно , разбира се , не са толкова глупави и неинформирани !!!!
8
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, ще гласувам за този човек
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Така е ,руските бандити не търпят конкуренция,в дивашкият свят се коли и беси ,не се търпят други мнения.Важно е Марешки или някой друг про руски кандидат да стани президент""То ще бъде неполитическа организация, съобщиха от екипа му." Пенчо бре чети, хабиш напразно вашингтонските опорни точки, днеска ще останеш без надник!
6
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Любо Ч.ука ще е кандидат за президент издигнат от московското движение за респект и справедливост
5
15
 
7
 
! Отговори
4 преди 7 години
Така е ,руските бандити не търпят конкуренция,в дивашкият свят се коли и беси ,не се търпят други мнения.Важно е Марешки или някой друг про руски кандидат да стани президент та да лобира за руските интереси и мафиотски капитали в България.Тия от ЦКБ да спят спокойно,тези от изи кредит и те,тези от кредисимо и всички мутри за натиск на длъжници.Житото пак ще се изнася за Русия чрез Химимпорт през Варна и Бургас
4
15
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Поредния "Волен"
3
11
 
18
 
! Отговори
факт преди 7 години
Да направи бензиностанции във всеки град ,и народа ще го подкрепи !!
2
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айдеее, щом се подмазва на зеления дъртак президент на Австрия, а не Норберт Хофер, изгуби ми всякакъв респект...
1
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я най после нещо и за бедняка милионер,българският Робин Худ .Няма ли някой не про руски кандидат,защо само московски слуги се издигат ?