Борисов отново е шампион на тенис

Премиерът спечели турнира за известни личности
Обновена: 4 юни 2016 20:19 | 4 юни 2016 20:01, Веселина Йорданова
108
Борисов отново е шампион на тенис
Снимка: Facebook

Бойко Борисов увеличи колекцията си от титли в тениса.

Министър-председателят спечели отново турнира за известни личности ASICS masters. Този път Борисов участва с бившата тенисистка Катина Симеонова, предаде "24 часа".

Тя в момента е треньор в клуб “Банкя” и е национална състезателка по плажен тенис. Отказа се още на 16 г., а с премиера се познават от времето, когато бе дете.

На финала в Дипломатическия клуб в Горна баня Борисов и Симеонова победиха с 6:2 Мирослав Печев и Емил Марков.

В турнира играха също спортният директор на “Левски” Георги Иванов-Гонзо (за първи път), Лъчезар Танев, Йордан Лечков, Георги Илиев-Майкъла, Димо Тонев, Любомир Амиорков, Ангел Бончев, Красимир Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: Бойко Борисовтенис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
4
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
От "Евро спорт" от години се опитват да купят правата за излъчване на този престижен турнир ,но нямат нужната сума и затова си запълват програмата с разни турнирчета като "Роланд Галрос" ,
57
1
 
5
 
! Отговори
рр преди 7 години
И аз вчера станах шампион - играхме на тенис на маса в квартала - все пианици и аз единствен трезвен - купихме си купа от Джъмбо и ми я връчиха, таке че Тиквата да се готви за супер финал. Този, че е ***, *** е, но защо постоянно ни занимават с глупостите му.
56
1
 
9
 
! Отговори
Ура преди 7 години
Един турнир на велможи и цуни гъзовци. Целта на турнира. Кой, ще загуби с най-много. Срам за тениса в България. Абе хора каква новина е това? Същото като това, че е футболис и влиза в мача когато има дузпа и вратаря стои като колче, а като бият в него си отваря краката. Смях. Защо в България няма спорт и футболният ни отбор пада с много? Защото не знаят какво е това чест, достойнство, национален отбор, топка и футболна игра. Националите умряли от скука в япония, защото нябало чалга заведения.
55
1
 
7
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
боко във съюз със плевнята е крайно време да предизвикат Владимир Путин на няколко партии шахмат.
54
1
 
7
 
! Отговори
Кикс преди 7 години
Стига бе хора, може пък да е вярно...
53
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се що нито Бойко Борисов, нито Росен Плевнелиев не се показаха с жените си...Имат ли семейства, нямат ли?Никоя жена ли не ги иска?
52
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднъж Б.Б. изял 4 костенурки. Когато се изходил, те вече можели да говорят и владеели карате и нинджицу. Б.Б.участвал във филма "Междузвездни войни" в ролята на Силата!Само Б.Б има iPhone с цяла ябълка!Когато Б.Б. реже лук, плаче лукът.Почукала смъртта на вратата на Б.Б. Той отворил и попитал кой търси. Тогава смъртта уплашено казала: - Ще косим тревните площи.
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАя фуста е шампион по душевна масттурбация (огледалце , огледалце коя е най-хубавата Тиква на света)
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо напоследък Тиквата и Палячото нещо са се умълчали ?А имаха прекрасна възможност да станат световно известни- сам Путин летя над БГ на отиване и връщане в Гърция!Щяха да се изявят като днес управляващите Украйна комунистически ном-ен-клатур-чици с Боинга,припознат и свален вместо самолета на Путин..И ***,и Пульо се бяха заканили - в знак на преданост и любов към САЩ и НАТО- да свалят руски самолети!*** си е тъпо,гащника си е гащник!
49
0
 
23
 
! Отговори
Пича с Москвича преди 7 години
Също е бил шампион по:Карате.......футбол.....шахмат.....спортни пожарникарски игри.......най-дълги пътища...най-много завоювани нежни сърца.....най-дълго излъгани избиратели....най-много прерязани ленти....най-бързо стигане до генерал/от бодигард/.......най-личен довереник на Бай Тошо.......и много други безброй НАЙ.Така че Бат ви Бойко е ,,....НАЙ-ГОЛЯМАТА РАБОТА" Фактите Говорят
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото е станал нормален пожарникар,полицай,политик и премиер ,толкова е и футболисти тенисист!Единственото,от което разбира,е кокошкарството- да краде яйцата от кокошките на майка си, да рекетира,краде и бандитства "По света и у нас"...Такива са всичките от семейната задруга Кобургонски-Живков и с-ие!Но ...БОГ си знае работата:през гугъла:Однажды в Америке от 18 мая 2016, HD
47
0
 
22
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Херман Гьоринг въпреки всичко е бил въздушен ас във ескадрилата на червения барон. боко е бил мутра и придворен шут. И винаги такъв ще си остане.
46
0
 
24
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Ролан Гарос ли е спечелил българския Херман Гьоринг?
45
0
 
22
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Тоя верно не е произведен адмирал все още. Егати палячовските истории. Как да не се смее човек. Не е смешно боко особенно като можеш да сравняваш.
44
2
 
39
 
! Отговори
Джокович преди 7 години
Този селянин почва да става противен,а тези с които е играл са пълни л*яри.Всеки е можел да го бие,но те са полегнали на бащицата.***.
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато залюхания електорат се усети,че тоя не е никакъв политик и го свали от власт,тогава,и Батце,ще разбере със страшна сила,какъв пишман тенисист е.
42
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В затвора кога ще го видим тоз ***
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очакваме скоро и полет до слънцето.
40
0
 
32
 
! Отговори
pumpalla преди 7 години
Ако си го виждал как играе тенис в Банкя ти става веднага ясно какъв тенисист е... Всички му се мазнат чак да ти се додрайфа... Вече ме е срам да казвам ,че Съм банчанин заради него !!!
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако биеш Баце ти пращат данъчни, стимула е сериозен.