Без Слави Трифонов в битката за президент

Той не виждал причина екипът му да се извинява на президента
Обновена: 12 юни 2016 19:34 | 12 юни 2016 19:30,
230
Без Слави Трифонов в битката за президент
Снимка: архив Булфото

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че няма да се кандидатира за президент. Така той сложи край на спекулациите, че инициираният от екипа му референдум е просто първата крачка към влизането му в битката за поста на държавен глава.

Още по темата

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимента да се погрижи "за основните хора, които са част от моето семейство, моя екип”, като те ще останат "в йерархичната стълбица, в която съм ги поставил”.

"Ако се наложи, в зависимост от обстановката, ще направя това, което се налага”, подчерта Трифонов пред bTV.

Той отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто референдум, като заяви, че в случая важното е хората да бъдат питани, а собствената му позиция ще стане ясна в деня на гласуването.

От думите му стана ясно, че той не вижда проблем в това човек като Динко Вълев от Ямбол да бъде избран за полицейски началник от съгражданите си. Шоуменът попита дали Бойко Борисов трябва да каже на ямболии кой ще отговаря за силите на реда.

"Да се спират референдуми е долно и неуважително към българските граждани и е познат прийом на една политическа клика, която сменя лицата си, но методите остават същите”, посочи Слави Трифонов.

Той заяви, че не вижда причина да се извинява на Росен Плевнелиев за това, че един от сценаристите му, Филип Станев, скъса снимка на държавния глава в ефир. Причината тогава беше, че президентът даде на Конституционния съд референдума, иницииран от шоуто.

"Не съм съгласен с Филип но бих умрял той да има свободата да направи това, което смята за редно”, парафразира Волтер Трифонов, като допълни, че постъпката на сценариста може би е неморална, но не е незаконна.

Той попита защо никой не е обърнал толкова много внимание на горенето на снимката на Пламен Орешарски пред парламента по време на протестите през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
7
 
27
 
! Отговори
ист преди 7 години
Гледам учиндолския, прилича ми на Митьо пищова. Митьо извинявай.Днес в 120 минути 50 *** от фирмата му, не оставиха място по тялото му не облизано. Чалгажия.
92
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ако Филип смята за редно да се изака пред камерите Слави пак ли е готов да умре за правото му да го направи? Нали не е незаконно.
91
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно някой ще гласува за него. Добре е преценил, че няма никакъв шанс за политическа кариера.
90
18
 
11
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Слави е голям патриот и голям шоумен. Но не му трябва да се навира в мръсната ни политика. По добре да продължава да работи по своите проекти и инициативи и така да помага на България.
89
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо не го гледам този
88
5
 
31
 
! Отговори
ПИТАНЕ преди 7 години
РУСНАЦИТЕ ПРЕБИЛИ ОТ БОЙ АНГЛИЧАНИТЕ ЗАЩОТО ОБИЖДАЛИ ПУТИН,ИСКАМ ДА ПИТАМ АКО НЯКОЙ ОБИЖДА ПЛЕВЕЛА ИЛИ БОКО ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ
87
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА- ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ- ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!
86
13
 
33
 
! Отговори
още един емигрант преди 7 години
Слави ли е най-големия проблем на Кочинстан бе, че всички тръгнахте да лаете срещу него??? Като не ви харесва някой, излизате на улицата и го измитате. Ама зад компа е по-лесно да лаеш и да се пенявиш и така още 26 години овцете ще станат на ***....*** съм ви и ***, останете си да гниете тука и да плащате на мут.ри и всякаква *** да ви краде и ши.ба!!!
85
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славчо си остана и се показа тази вечер в нормалното си амлоа- проста елементарна мутра- само топалката му трябваше, може би трябваше да удари водещият от 120 м- това не трябва да се показва по ТВ- това формира децата ни.
84
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 96То и ти ако си ми наживо бих ти начупил кратуната, но обстоятерлствата са други.
83
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави каза, че няма да се кандидатира. И докато фурнажийската лопата Борисов сутрин, обед и вечер променя решенията си, той ще удържи на думата си. Но кой ще е кандидатът на ГЕРБ още не се знае. Сигурно смятат да го кажат след изборите. Нали е от ГЕРБ всяко магаре е добро.
82
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проекта Атака умря. Перхидролния си изпълни задачата със "златния пръст"Проекта Бареков-ТВ -7 и той се спомина геройски изпълнявайки заръките да свали Борисов и да откраднем едни 4.5 милиарда от КТБИде проекта "Слави"!Агент Кузнецов КГБ!!......Извинявам се на Василев, че го плагиятствам
81
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най - успешния и най --адекватно действащ президент е Росен Плевнелиев.Ако беше се кандидатирал пак щяхме да го изберем. Прав е за Русия. Тя живее още в 18 век. .Такава държава е само за сметището. Язък за руския народ. Най изтеглилия но явно си заслужава съдбата.
80
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загалвието е толова тъпо..сякаш слави е казвал някога че има мераци да става президсент.Жазлки сте.
79
15
 
14
 
! Отговори
1243 преди 7 години
Славчо е червено човече под контрола на Доган.
78
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникален мpъcник и *** е влечугото Трифонов.
77
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
84- много си прав- това са МАРИОНЕТКИТЕ НА НАЗНАЧЕНАТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ ПРИСВОИЛА ИКОНОМИКА, ФИНАНСИ, ЕНЕРГЕТИКА И ФАЛИРА ЦЕЛИ СЕКТОРИ ПО ЗАПОВЕД НА ГОСПОДАРИТЕ СИ, ТЕ ДЪРПАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА- ЗАРАДИ ТЯХ ИЗБЯГАХА ДЕЦАТА НИ , АМАН ОТ МУТРИ КАТО СЛАВЧО И ОКАТИТЕ И ОТ ГОСПОДАРИТЕ ИМ- ДО ВЧЕРА ПАРТИЙНИ РАБОТНИЦИ С ИДЕИ ДНЕС ВЪЗТОРЖЕНИ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ, ИДВАЩИ В БГ ДА НАОБИКОЛЯТ РАЯТА, КОЯТО ДЪРЖАТ В МИЗЕРИЯ.
76
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре бе слави ви е виновен. Не казвам че е цвете за мирисане ама някой да има нещо по добро? Некой от вас червеи да е достатъчно човек за да стане срещу власта? Аа ама по добре е да плюваме, така ни е най лесно. Айде де като нищо не ви харесва съберете се половин милион души пред народното събрание и ги изметете. Ааа на.сирате се, всеки който надигне глава е *** а тия избягалите от бг щото им е писнало от такива червеи като вас са предатели. Аее ин.дианци такива все вие знаете все вие можете. Пп: и некой да хване да очисти тоя очите че ми писна да го чета тука. Ае ше ги бъ в ***!
75
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пускай си концерта от 25-ти септември. Уникален концерт уникална тръпка. Само на слушалки.
74
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че в България има мже като Слави, че ако трябва шута Плевнелиев или мутрата Борисов да представляват българския народ сме за окайване.