Без Слави Трифонов в битката за президент

Той не виждал причина екипът му да се извинява на президента
Обновена: 12 юни 2016 19:34 | 12 юни 2016 19:30,
230
Без Слави Трифонов в битката за президент
Снимка: архив Булфото

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че няма да се кандидатира за президент. Така той сложи край на спекулациите, че инициираният от екипа му референдум е просто първата крачка към влизането му в битката за поста на държавен глава.

Още по темата

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимента да се погрижи "за основните хора, които са част от моето семейство, моя екип”, като те ще останат "в йерархичната стълбица, в която съм ги поставил”.

"Ако се наложи, в зависимост от обстановката, ще направя това, което се налага”, подчерта Трифонов пред bTV.

Той отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто референдум, като заяви, че в случая важното е хората да бъдат питани, а собствената му позиция ще стане ясна в деня на гласуването.

От думите му стана ясно, че той не вижда проблем в това човек като Динко Вълев от Ямбол да бъде избран за полицейски началник от съгражданите си. Шоуменът попита дали Бойко Борисов трябва да каже на ямболии кой ще отговаря за силите на реда.

"Да се спират референдуми е долно и неуважително към българските граждани и е познат прийом на една политическа клика, която сменя лицата си, но методите остават същите”, посочи Слави Трифонов.

Той заяви, че не вижда причина да се извинява на Росен Плевнелиев за това, че един от сценаристите му, Филип Станев, скъса снимка на държавния глава в ефир. Причината тогава беше, че президентът даде на Конституционния съд референдума, иницииран от шоуто.

"Не съм съгласен с Филип но бих умрял той да има свободата да направи това, което смята за редно”, парафразира Волтер Трифонов, като допълни, че постъпката на сценариста може би е неморална, но не е незаконна.

Той попита защо никой не е обърнал толкова много внимание на горенето на снимката на Пламен Орешарски пред парламента по време на протестите през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 34 - Слави никога не е искал да стаав политик, непрестанно се внушава тази глупост, от хора които очевидно не са наясно, ЗА НЕГО ПОЛИТИКАТА Е МАЛКА. той иска да е сив кардинал, а не политик "от кухнята". Който си мисли друго не е в ред. Водещите - смешници, жалки създания. вадеха му думите от устата, които не е казал.
32
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво точно е манипулирал Слави Трифонов?Първо - президента е един прос-так. Второ президенат дойде на власт с нагал фалшификация.Трето през три дена - сканадали с президента. факт че е първия президент, спрямо който беше опитан импичмънт. Четвърто - сканадално решение да спре волята на народа, след като натрапи свой референдум за електронно гласуване. Сега ще се прави и на обиден.
31
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато 16 години всяка вечер сте на екран за по един час тогава влезте в положението на Слави ТРИФОНОВ, УБИТАЦИ,ЧЕ ДА ГО КОМЕНТИРАТЕ.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като стане Тръмп президент ще плодължават ли да го наричат от симпазитантите на герб Л-у-м-п-е-н, сме-шник и нац-ист?
29
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елемтарем манипултор е Славчо. Затова е толкова популярен сред плебса... Направо си е на точното място в шоуто си в което тотално изпростява на моменти с активното съдействие на екипа си...
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гербаджиите са големи смешници - всеки който не е съгалсен с тях е "комунист", "***" "ненормален", "човек на Путин". Явно не могат да си представят, че има демократични хора, за които именон те са автораритарни типове, а идеята че Герб - отрочето на БКП се бори с комунизма е смешна. Още по-смешно ще ми стане като стане Тръмп президент на САщ, ще продължават ли гербаджиите да го наричат "***" ? А като падне Меркел от власт ще ходят ли да й целуват ръка?
27
8
 
25
 
! Отговори
чичото преди 7 години
Този е срам за нацията съвместно със нечистоплътните сценаристи маимуняци около него Поради неговото пропагадно влияние доста млади го подражават и продължават да опростяват На нивото На русата Златка,черната Златка ,Божинов,Софито ,Николетка и други такава Татуиран *** водещ предаване за пъно оглупяване
26
4
 
17
 
! Отговори
историк преди 7 години
На три пъти изсъска на водещия, че БТВ се отразяли горенето на плаката на Орешарски и неса се възпротивили, а той е бил премиер. Днес Плевневлиев е САМО президент. Припомин, че никъде не е извършено закононарушение. В цялото интервю си личеше голямото му омерзение и презрение към водещите - гъзолици на ББ.
25
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом руските *** хвалят чалгара трябва да сте наясно за какво иде реч.
24
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 16 - то си личеше, че Слави е обиден на БТВ, че ги е страх от Бойко, не застават зад него, а го запалшват че няма да му продължат договора, и го карат да дойде в предаване и да се извинява. Не погледан нито веднъж водещия, освен веднъж-дваж - с презрение, беше ядосан, предпуреди, че и да не му подновят договора може да изхрани 200-те души, за които се грижи и сега и те няма да осатнат гладни, нито пък семейството му, така че да не го заплашват.
23
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е всякакяъв Слави, но това което организира и сътвори на 25 септември едва ли някой друг ще го повтори- концерт от световна класа!Благодаря ти, СЛАВИ....за емоциите!
22
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този на снимката не го познавам. Бареков ли се казва?
21
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя офшоркаджия кога ще го проверяват данъчни нап и.т.н
20
12
 
15
 
! Отговори
историк преди 7 години
Слави припомни, че на 10.номеври 2013 година бе изгорен плакат на премиера Орешарски. Всички национални телевизии се втъпнаха да отразяват събитието включително БТВ и никой не се извини на премиера, а сега се иска извинение от него, че е допуснал един от сценаристите *** да изгори ефир снимка на един слаб президент, който се опитва да ограничи волята на народа си. Няма такъв закон, който да е нарушен, въпросът опира до етика, Слви счита че е в правото си.
19
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма интелигентен човек който да го гледа този чалгар.
18
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВодещият манипулираше цялото интервюАбе водещия толкова си може...
17
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Водещият манипулираше цялото интервю
16
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевела пет години ни къса нервите с глупостите си и с неадекватното си и вредно за България поведение. В нормална държава до сега да го е улучил някай домат или камък ако се появи сред народа. Тоя си го отглеждахме като писано яйце и ще си отиде без нито една драскотина. Да се благодари на това.
15
7
 
4
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Ei,beloprahcho kudya kum kocha odish v poletekata bre?!!Namali si dozata prah za prane...palyak
14
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да бягате срещу този човек не можете да го стигнете! Толкова ви е надживял, че сте му смешни...даже.