"Нормална държава" - партия от ново качество

Кадиев сам плащал досега за учредяването на формацията си
21
"Нормална държава" - партия от ново качество
Снимка: БТА

Независимият депутат и бивш член на БСП Георги Кадиев, който беше единодушно избран за лидер на новата партия "Нормална държава", сам си плащал за учредяването й.

Още по темата

Новата политическа формация стана факт вчера, а на учредяването на партията са присъствали около 600 души.

Кадиев обяви пред bTV, че оттук на сетне "Нормална държава" ще се издържа от членски внос.

Според него останалите партии освен със субсидии се издържат и с корупция, което обаче не било тайна.

Кадиев каза, че предпочита да събира по 50 лв. членски внос от 1000 души, отколкото един човек да даде 50 000 лв.

"Не искам хората да ни запомнят с някакви речи и учредителни събрания, искам да ни запомнят с това, което сме свършили за тях", каза Кадиев.

Лидерът на "Нормална държава" беше категоричен, че иска да направи партия от ново качество.

Според него в момента обществото ни е разделено на оправдани, които винаги са такива и неоправдани, каквито пък са повечето хора.

По думите му той е готов на разговор с БСП, а такъв предстои с лидера на социалистите Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
сами м преди 7 години
Стара к.....а прави нов бардак
13
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ДЕМОКРАТИТЕ ЩЕ ЗАЛИЧАТ ДЪРЖАВАТА ОТ КАРТАТА НА БАЛКАНИТЕ....ДЕМОКРАДЦИТЕ ПРОДАДОХА И ЗАКУПИХА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ НАРОДА...
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лицето Кадиев е крупен енергиен мафиот-мултимилионер. Фирмите (на името на жена му) изнасят евтиния ток от АЕЦ Козлодуй. Лицнзът на тези фирми е издаден светкавично по времето на тройната коалиция, когато министър е одиозния Р. Овч. Ако България беше нормална държава, както лъжливо прокламира другаря Кадиев, той и *** му щяха да са в затвора, а милионите им конфискувани.
11
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Истината е, че Кадиев винаги е бил много далеч от левите идеи, но в същото време си личеше, как много му се иска да застане начело на БСП, просто защото беше в тази партия, а не в друга. Е, най-накрая и той разбра, че хората не ги искат и за да бъде първи в партията, си направи негова партия, която според мен ще е копие на ДСБ-то на Иван Костов.
10
1
 
5
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Шапка ти свалям, човек. Ти определено си абсолютен мазохист. Едва ли има друг, чийто вот толкова недвусмислено да показа, че гласоподавателя не го харесва, и който да е толкова дебелоок. Един съвет: освен ако не участваш за "Купата на Съветската Армия", моля разбери, че откровен комунист е по добре от "комунист дисидент" какъвто ти го играеш. Но .. всеки има право да се излага както сметне за редно.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто и демократ да си, когато икономиката и съда са мръсно червени, какво можеш да направиш? Ще те съсипят преди да си гъкнал. Все още се чудя кой уби Луканов. И работата намирисва много на мръсно червена ръка. Какво ли може да се случи на демократите, ако се опълчат? Сигурно Белене ще изглежда като детска игра. Такъв голям грабеж от народа като през 97г. не е имало в българската история, едва ли скоро ще има, защото няма млади да произвеждат, а тези в България едва имат по 1 дете. :(:(:(
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната демократична партия-лапач.По 50 лева членски внос!!! Кой може да си го позволи?
7
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Жалка картинка!В България след 1989-та година винаги са управлявали само демократи. Само дето в България демократите са демократи-мутри, демократи-мафиоти, дебеловрати бизнесмени-демократи и т.н. 26 години сме крепостни селяни на демократите, които обикновено наричаме мафия. Гръбнакът на мафията на демократите са пуснатите криминални престъпници от първия президент след 1989 година, чието има тук е забранено да се пише (цензура). Останалите са всякакви, както всякакви хора има в обществото.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОРЕДНАТА ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ ЛАПАЧ
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка картинка. Нека обясни как в БСП бяха само милонери-социалисти в УС с него начело. Комунистите-измамници-крадци си имат държава, за това България не е нормална държава. Коя върхушка фалира банките и предприятията, взе паричките от едните и купи на безценица другите? За това няма млади хора в тази държава - икономиката е мръсно червена и е основана на действащи вече 70г. принципи. Ако ЕС не гласува минимална заплата за ЕС българите си оставаме крепостни селяни на червените.
4
7
 
1
 
! Отговори
До Унизен преди 7 години
Така е ! Най-после един да чуя дето знае истината!
3
3
 
20
 
! Отговори
Началник ОТК преди 7 години
Гущерчето си къса червената опашчица...
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошето Кадиев се опитва да изпере червената автобиографийка,ама не става Жоре.Капиталист го раздава сега,пък иначе я го разпитайте откъде дойде и той.Сега вече не е модерно да си ***,трябва да си капиталист.Лошото е,че "Демокрацията" у нас я осъществиха ***,а пък Жорето беше техен възпитаник.Така,че България няма как да е "нормална държава" и занапред.И преди 89-та и след управляват само ***.Който иска повече Терминала,другото са ентусиасти на млади години.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема нормална държава, има само CMЪPT.