МВР има хронични проблеми, скочи Атанас Атанасов

Основни причини са липсата на средства и лошата кадрова политика
11
МВР има  хронични проблеми, скочи Атанас Атанасов
Снимка: Архив Булфото

В МВР има хронични проблеми и заради това доверието на хората в системата е ниско, обвини депутатът от РБ Атанас Атанасов.

Според него основните причини са липсата на достатъчно финансиране и лошата кадрова политика, която той определи като кадрово търгуване.

Системата за сигурност се нуждае от пари и модернизация на техниката, както и финансови стимули за служителите й, настоя реформаторът.

Той смята, че на ключови места се назначават неподходящи хора, които обслужват олигархични и престъпни кръгове, но отказа да назове имена. Освен това квалификацията на следователите била слаба, което пък било причина да не се събират годни доказателства за съда.

Според Атанасов разпределението на силите за сигурност не е правилно, защото има оголени райони и други, в които са струпани прекалено много полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8, явно не познаваш работата в МВР- няма луди да си "уреждат" децата и роднините в полицията, който е работил там знае за какво говоря- ниска заплата, огромен стрес и 24 часа на разположение- а сега отвори на катастрофи и виж кои се "наслаждават" на "красиви "гледки и органични подробности, отвори пожари, бедствия и аварии- всеки ден се намира някой да изкарва снимки и коментарии колко лоши биле полицаите- не вярвайте за сладката полицейска работа- ще останете подведени- мизерия, ***, трупов
8
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Познавам г-н Атанасов от преди 20години когато беше директор на областна дирекция и мога да кажа че добре познава работата в МВР и е добър професионалист всички които плюете по него сте жалки мишоци защото когато г-н Атанасов е борил престъпноста вие сте ходили прави под масата. За разлика от вас е бил прокурор, директор, главен секретар, така че е свършил много повече работа отколкото всички вас мишоци взети заедно
7
1
 
4
 
! Отговори
протестиращ преди 7 години
За никой не е тайна че от години се тръби в социалните мрежи че структурите в МВР са се превърнали в семейна общност.В болшинството дирекции цари женското царство.Болшинството началници са назначили роднини или любовници.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България има хронични проблеми с такива хора като гнома и Раданчо . Явно другаря Костов не може да спи , защото никой не го бръсне за слива и си е намерил пуделчета , които да лаят вместо него .
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР вместо да гони Михаля и Хибридното болестно състояние на Един луд човек в Президенската ложа По форумите и коментарите в Интернет изданията и Социалните мрежиДа се заеме по сериозно с Престъпността и Беззаконието което е на Дневен ред в СтранатаДа бъдат в помощ на свойте граждани и да им служатДа се отдалечът от Натовските Паравоенни образувания целящи Репресирането на Българският облъскан от живота народ заради свойте ценности и идеали за по добър живот и Световен мир
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ba4varova e da sajalenie pravi i prikasva kakvoto boiko i naredi tjs ne e sa tosi post gl sekretar na mvr slab nekompetenten vobschte salko sa kompetentine kafri rasusnava4i 4engeta donodnizite se kotirat v mvr kato zezo zvaka no toi islaga boiko ne snam sa kskvo gi dari tia okolo sebe si brigo asparuhov se nesi v vanschno ministerdtvo vse oschte stanadov e prav ba4varova ds si hodi v usa da po4iva s amerik.si priatelka ot usa pisolstvo
3
0
 
8
 
! Отговори
беден и болен преди 7 години
Липса на средства има у почти всички българи ,които не са увиснали на държавна хранилка.Какви реформи се предвиждат за тази категория хора,особено ако не са достатъчно нахални .
2
3
 
9
 
! Отговори
това е преди 7 години
Средства има бюджета им е най голям,проблема е в кадрите и бардака който цари в МВР,няма контрол и дисциплина всеки си право каквото иска,нужни са бързи и драстични реформи.
1
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
разбутването на мвр настьпи през 1992 когато министьр стана иордан соколов апремиер ф димитров така че никои да не се учудва на нищо има си обяснение