България – надежден партньор на Германия!

Нямаме полза от слаби партньори, увери Йоахим Гаук
8
България – надежден партньор на Германия!
Снимка: БТА

Германия има нужда от партньори, които са надеждни и сигурни, увери президентът на Германия Йоахим Гаук, който е на посещение в България, след среща с председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Нямаме полза от това да имаме партньори, които са слаби, подчерта той.

Президентът на Германия изрази задоволство, че в програмата на парламента са залегнали важни законопроекти, свързани със съдебната реформа и борбата с корупцията, което е изключително важно за вътрешната сигурност и за инвестиционния климат.

Цачева пък настоя, че основният акцент на работата на депутатите сега е продължаване на реформата в съдебната власт, миграцията, борбата с корупцията и организирана престъпност.

Темата за бежанците и миграцията, които са от първостепенно значение не само за нашата национална сигурност, но и за стабилността на всички граждани на ЕС, присъства трайно в законодателната ни програма. Успоредно с това имаме дебат по изключително важни законопроекти, свързани с противопоставяне на явления като корупция и организирана престъпност, отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
и ние нямаме нужда от гмо мозьци
3
6
 
9
 
! Отговори
. преди 7 години
Две баби се ръкуват...
2
5
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
"Надеждни партньори"- съюзници, както 1-а и 2-а Световни войни и съответните последици...
1
9
 
10
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
От най-надеждните... хаха. В Германия почти никой не е чувал за България. Единици знаят само, че май е част от Турция и гъмжи от *** лица с крадливи наклонности.