Алтернативата на управлението на Борисов - само БСП

Нинова моли: Не ме номинирайте за президент
25 юни 2016 11:52, Александър Попов
147
Алтернативата на управлението на Борисов - само БСП
Снимка: БСП

България чака от нас алтернатива на управлението, няма кой друг да я даде. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в аула "Максима" на УАСГ, където тя проведе среща със социалистите от столичната организация на левицата.

"Обещавам ви работа, пот и сълзи, но вярвам, че накрая сълзите ще бъдат от радост от победата и радост от това, че ще променим България и ще и дадем надежда и перспектива на хората", категорична бе тя.

Тя начерта и целите - да превърнат БСП в сила, като я променят, а втората е променената и силна левица да промени България.

По думите й членовете са истински важни за партията.

"Вашият глас ще определя ключови политики в БСП. Затова стартирахме и вътрешнопартийното допитване за президентската кампания, за да може всеки от вас да си каже мнението. Приемете президентските избори като трамплин за предсрочни парламентарни избори, че нашата победа на президентските е трамплин, за да победим и на парламентарните", категорична бе Нинова.

Тя помоли членовете да не я номинират за президентските избори, защото е поела ангажимент, ако бъда избрана за председател на БСП, да изведе левицата до победа на парламентарниа вот.

"Аз съм последователен човек и няма да се отклоня от поетия ангажимент. Няма да гоня лична кариера и да оставя това, което съм обещала пред цялата партия", категорична бе тя.

Нинова коментира и актуалния въпрос с референдума във Великобритания. "БСП уважава решението на британските граждани. Това е урок за ЕС – обикновения гражданин не го приема в сегашния му вид и съюза трябва да се промени. Ние искаме от нашето правителството анализ за въздействието на случилото се върху страната", подчерта лидерът на левицата.

От своя страна лидерът на БСП-София Калоян Паргов посочи редица държавни проблеми, които са се натрупали, благодарение на управляващите.

"Дългове, безработица, липса на перспектива, невъзможност да се решават проблемите на хората", подчерта той. По думите му управляващите занимават всички със скъпия си ПР, който обаче ние плащаме.

"Последният пример е учителския събор на министър Меглена Кунева в зала Арена Армеец", каза Паргов.

Той бе категоричен, че един от митовете за управляващите вече е рухнал.

"На тях им ги спират, а на нас ни ги пускат еврофондовете – този мит на ГЕРБ вече рухна", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
5
 
! Отговори
другарката корнелия преди 7 години
Другари ,разберете го ,за да откраднем сирене и кашкавал от разбитатата мандра ,някой трябва да го е произвел,така че посещавайте само работещи мандри ако има все още.
38
0
 
5
 
! Отговори
надпяване преди 7 години
Стела да не е в Банкя случайно.В Ориндж Каунти е в бяла спретната къщурка.. Със сина на баш бесепаря Абаджиев.А Шефа държи бувшата МУ цветка да пази милиардите.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Връщайте Мишето той поне можеше да пие тази паткаа и това не може
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бсп е по лош избор и от исил
35
4
 
13
 
! Отговори
ист преди 7 години
БСП - лъжлива и крадлива русофилска партия-След 9.09.1944 г. национализира националното богатдтво.След 1989 г. след като се провали и огладня, преватизира пак националното богатство. След като продаде за скраб преватизираното, при Виденов ограби спестяването на народа, а преди 2 години фалираха КТБ.
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП = бандити сектанти и педерасии
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е партия на полуграмотните червени бабички. След като и агенцията на червения олигарх Райчев им дава 12 %, значи нещата са много зле. Това означва, че на избори ще вземат под 10.
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново се опитваъ да ни заливат със зловонна болшевишка помия!!!!!!!!!!!!
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орешарски много хубаво направи. Като го питат нещо за Тиквата и той казваше,че некоментира такива хора.Еми,ако трябва правете се че не съществува.
30
3
 
10
 
! Отговори
Ако преди 7 години
Ако така продължава БСП ще се погребе сама.Други,другарки срамите Вашите деди. А,уж бяхте най-умните. Един луд каратист ви !@#@! $ мамицата. Скоро ще почне и децата Ви по-чужбината.
29
7
 
6
 
! Отговори
Мека преди 7 години
И тази е прекалено мека с Тиквата. Ако е необходимо да говори като ползва едно от многото му имена.
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът много правилно и заслужено ги нарече "червени ***". Точно такива са си: вонящи, крадливи ***.
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая с цветятя пак ли на памтника на малоумния Живков ли е тръгнала?
26
6
 
11
 
! Отговори
бг преди 7 години
На тези вече 20 години им ядохме попарата и 45 преди това.Друго ляво трябва да излезе на политическата сцена за да смени ББ.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти да не си аристократ,бе кел еш,тука няма такава порода.Всичко е ***,затова ни е такова дереджето.
24
0
 
5
 
! Отговори
Сопов преди 7 години
Знаем добре кой какъв е.Въпросът е дали ще направим нещо нещата да се подобрят.Трудно,защото куче,захапало кокъла не го пуска без тупаник.
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП са жалки пoдлоги на ДПС
22
4
 
5
 
! Отговори
пешо кура преди 7 години
АЛТЕРНАТИВАТА Е НИКОЙ ДА НЕГЛАСУВА КАКТО ВСЪЩНОСТ Е В МОМЕНТА ОКОЛО 30% ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ НО РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА И БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ЕДИН ЧОВЕК ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА И ТОЙ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ НЕ КАКТО СЕГА 1000 ХРАНИТУТНИЦИ НА ГЪРБА НА ДЪРЖАВАТА ВСЕКИ КРАДЕ И ПРЕХВЪРЛЯ ТОПКАТА НА ДРУГИТЕ И ВИНОВНИ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НЯМА
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТака е,далавера има в асфалта!
20
4
 
5
 
! Отговори
и.х. преди 7 години
на върха на държавата от началото на прехода,включително и десетте бокови години стои трето поколение посткомунистически "елит",достигнал нивата на безропотен слугинаж.