ГЕРБ не ги е страх от тандема "Първанов - Калфин"

Важното било кандидатите да са отговорни политици
26 юли 2016 16:49,
19
ГЕРБ не ги е страх от тандема "Първанов - Калфин"
Снимка: архив Булфото

В ГЕРБ не са притеснени от номинацията на Георги Първанов и Ивайло Калфин за кандидат-президентска двойка. За управляващите било важно претендентите за държавен глава да са отговорни политици.

Това обясни шефът на групата на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов.

Още по темата
По-рано днес АБВ реши да номинира Първанов и Калфин за кандидати на левицата.

“За нас няма абсолютно никакво значение, важно е претендентите, които ще участват в тази кандидат-президентска кампания, да бъдат достатъчно отговорни, а дебатите, които ще се водят да бъдат много смислени, градивни и да намалят напрежението от неистини, които може да бъдат генерирани“, каза Цветанов.

Той изрази предположение, че от АБВ са направили консултации с конституционалисти за това дали Георги Първанов може да се кандидатира след два мандата като държавен глава.

“Ние не коментираме решенията на други политически централи“, каза Цветанов на въпроса дали номинацията на лидера на АБВ не е противоконституционна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ГОЛЕМИ КАЛЪФИ И НЕСТАВАТ И ЗА *** НА КАЦА СЪС ЗЕЛЕ!!!.....?
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гепаджийте са пърници. Не го беше страх и оня лаборанта от драгалевци!
13
6
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Цецо - Президент! Гласувай, народе
12
1
 
8
 
! Отговори
смешко преди 7 години
Как ше ви е шобе,като те ви правят услуга за некой леф.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали ще е Първанов и Калфин или Борисов и Цветанов все тая ,друго ни лъжеха преди повярвахме им без да си помислим ,че те са си от едно и също котило и просто няма разлика между тяхното мислене ,между тяхната лакомия .....
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета ви ***.отските коментари и не мога да повярвам колко сте спрели! Слави Трифонов и сценаристите му просто се забавляват- те от 20 години (включваме и Хъшове) го правят това нещо- в шоуто си могат да кажат всичко, и вие им се връзвате. Всичкото им е с цел забава. Поклон пред тях- всеки ден вече толкова много години. Големи работохолици. Не може да им се отрече- професионални и то до мозъка на костите си!
9
2
 
10
 
! Отговори
Ники Сладура преди 7 години
Хубаво, че не ги е страх от БСП ,но трябва да се заврат в миша дупка от народния гняв, който набъбва и расте като цирей. А когато се спука ще ги удави в гной и кръв, но собствената ИМ!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 5 Муахахахах...сценаристите му го казаха това на Слави за агенцията, а Дългия побесня като тръгнаха да го слагат чрез тази агенция за Министър председател. Я гледай внимателно предаването, братко.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 6 В интерес на истината за тази белгийска фирма даже Слави се разграничи от нея... Не иска да го спрягат за президент или министър председател. Ти си смешния...
6
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 7 години
А това че агенцията е с най-голямо реноме го каза Славито. ха-ха-ха
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4, не е просто някаква агенция, а е агенцията с най-голямо реноме в Европа!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха се успокойте, някаква агенция била казала, че Слави Трифонов печели всички избори с 61%, така че ГЕРБ не се стряскайте от Калфин и тоз онзи, а от най големия си съперник- Слав
3
9
 
4
 
! Отговори
Волен преди 7 години
Нареждам всички атакисти да подкрепят БСП на изборите, защото Боко никога не ми даде да си ръбна от кокала.
2
3
 
19
 
! Отговори
Явара преди 7 години
Гроб не ги е страх от тадема Калфин, Първанов. Тях въобще от нещо страх ли ги е? Нямат страх ни от НАРОДА ни от БОГА, НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ, осем години само герб, герб, герб, герб, герб, герб, боко, боко, бокобоко, аман от вас. Надминахте и бай Тошо и Ким Ир Сен.
1
5
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Цецко, не се прави на гръмнат и да отклоняваш вниманието от себе си с коментари за *** , а кажи кой поръча Мишо Бирата? Цецко, ти си за поне 30 години затвор!