Овчаров убеден: Ген. Радев е заплаха за Бойко Борисов

"Усещането за предателство към Първанов и Калфин е много силно"
13 авг 2016 11:16, Александър Попов
113
Овчаров убеден: Ген. Радев е заплаха за Бойко Борисов
Снимка: Булфото, архив

Кандидатурата на ген. Румен Радев е заплаха за Бойко Борисов и кандидатурата на ГЕРБ, убедено заяви в ефира на Нова тв бившият министър на енергетиката Румен Овчаров.

Той коментира кандидатът на левицата, с когото ще се яви партията на президенските избори.

По думите му някои от хората в партията не могат да приемат издигането на Корнелия Нинова на поста председател на БСП.

"Кандитаурата за президент в дадената ситуация има една важна задача. Ключовите думи са консолидация и алтернатива. Алтернатива на управлението на ГЕРБ, което минава през доказване на това, че БСП е опозиционната партия и консолидация на всичко, което беше разгонено от Левицата", добави Румен Овчаров.

Той заяви още, че 52% от БСП искат коалиция с АБВ, но те не са тези, които харесват Георги Първанов.

"Усещането за предателство към Първанов, Петканов и Калфин е много силно и няма как някой от тях сега да е наш кандидат. Едва 3% от социалистите искат БСП да се яви на президентските избори със самостоятелна кандидатура", каза още Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стани Шката е посланик на КПСС там, да не мислиш, че е там по собствено желание. Където го прати партията отива.
41
2
 
5
 
! Отговори
До 60 преди 7 години
Не бъркай истинските генерали с фалшивите.
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега се сещам, защо Станишев живее в Швейцария, нали много обича Москва. Аз мислех, че ще отиде в Москва. Или той само изпълнява нареждания от Москва и им подписва договори в ущърб на България.
39
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е вече си имаме един генерал у власта, а стига толкова генерали, шапкарите по принцип не стават за управление, те по принцип не стават за нищо, особенно българските шапкари
38
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам тук целият антураж на ББ е строен и плюе ли плюе.Не сте ли на море,бре,или на Малдивите?Лелее и на Марс да сте пак ще плюете.БСП не ме интересуват,но всичките ми познати ще гласуват за ген.Радев,защото е почтен човек и не би се навеждал на никого,за разлика от вас,*** на корумпираните ви началници,които са готови на всичко за да не изпуснат кокала.
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
корнелчето е хитруша от малка. на времето въртеше дупенце около йордан соколов.той я доведе в сдс, направи я юридически съветник на сдс район средец. като седесарка приватизира балканкар хотел рила и софийските корекоми. от там са яките пачки и костюмите версаче. после вятъра духна на друга страна и корнелчето цъфна в бсп.там дойде с връзките и парите на мъжът й,митничаря,той пък беше в дружинката на добрев младши. всичките в тая партия са като свински черва и всичките са за ***
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умолявам всички медии, не го канете тоя на интервю. Той е закоравял мошеник и нищо ново и прогресивно не може да каже на публиката. Награби се от енергетиката и парламента, сега продължава да граби от държавната софра, разбирай от народа, говори по опорни точки. Не ви ли се струва, че всички комунисти говорят едно и също. Особено по време на избори. Иска им се власт, ама няма. А не съм и сигурна, че много я искат. Те просто искат да мътят водата на България, за да ловят риба в мътна вода.
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гергов е новият бос. той си избра и корнелчето и ***
34
2
 
10
 
! Отговори
кирил до 46 преди 7 години
ако можеше,от мен два плюса. сиришника гоце,най им приляга ама гея много им прекара партията.сега са я дали под аренда на гергов,той е направил избора
33
3
 
12
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
Червените каскети имат още обекти за "приватизиране" ,които са придобити от лишенията и труда на нашите бащи .Така наречените новобогаташи без изключение са за затвора,но съдебната система е от техни хора и минават метър като Масларова,Христо Бисеров,заменкаджията и излъсквача на имиджа с наши пари Станишев.Хайдук до хайдука,мафиот до мафиота на избори .Е,гласувайте за комунистите,ако искате да останете и без жилища като клошари.
32
1
 
8
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До Докога комунистите?Че то други има ли??????Само да не се лъжем,че герберите и деформаторите са чиста проба демократи,щото е смешно!
31
3
 
9
 
! Отговори
До пенсионер преди 7 години
Забелязал съм,че човек колкото повече остарява,толкова повече оглупява.Столетницата удари звучен шамар на всичките си опоненти с издигането на ген.Радев за президент и сега всички се чудят кого да изправят насреща.Щом Бойко се усети навреме и се отказа,другите съвсем се сдухаха.Затова и толкова злобни и безмислени коментари четем тук и по други форуми.Истината е,че на всички останали сме им видели ки....ите ризи и не ги искаме вече за нищо.Един нов и неопетнен човек ще е избора на народа.
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОРИСОВ НАИСТИНА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ,НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ ПРЕДИ НЕГО ТИ БЕШЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И ТВОЯТА ПАРТИЯ И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ И ДВАМАТА СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО !
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така ли не намериха някои читав от тяхната партия ами си купиха поредния ***
28
5
 
9
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Тия от БСП са напълно неадекватни-сигурно си мислят,че ще изкарат още 100 години по инерция.Е,нема такъв филм!Трябва да се полагат усилия за развитието на партията,ежедневна борба и чак тогава идват успехите(и съответно облагите)!А тия го карат като рентиери,сякаш всичко им се полага доживотно и наследствено!Поне да бяха запазили дър*тия лисунгер Гоце за председател-по ги разбира нещата.Сега се точат пак за властта,ама няма да стане,най-много да са по-малкия партньор в правителството на ДПС.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
спомняте ли си нещо за ген марин освен с 600-те амнистирани криминали и двата луксозни палата,един за него и един за любовницата
26
3
 
10
 
! Отговори
чегевара преди 7 години
мафиотски мутри като тоя продължават да си играят с нас.даже се наричат и леви.какво ляво има в милиардерите р.овч гея нинова гергов р.овч.гоце
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
40,а ти не забравяй,че новата олигархия е в пъти по-богата от старите комунисти или днешни социалисти.За 25 год.новите "демократи" станаха милионери и милиардери,за коевто предишните могат само да си мечтаят.Трябва да сме реалисти,а не зомбирани фенове на една или друга партия,освен ако не сме във властта и загубата на позиции си е отвсякъде загуба на охолен живот,привилегии и самочувствие.
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левите още живеят със спомена на лудите млади мандраджийски времена.
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kakuv general bre,to armiya nyamame kamo li general pa i prezident i kato se znae funkciyata na prezidenta..po dobre Aleksei Petrov