Калфин: БСП днес загуби изборите!

АБВ ще обсъжда ситуацията за коалиция с БСП утре
125
Калфин: БСП днес загуби изборите!
Снимка: БТА, архив

БСП днес загуби изборите - така решиха, така направиха, коментира заместник-председателят на АБВ Ивайло Калфин пред журналисти на влизане в централата на партията.

Още по темата

По-рано днес от БСП обявиха, че прекратяват преговорите за обща коалиция с АБВ за президентските избори.

Очаква се утре Изпълнителното бюро на АБВ да се събере, за да обсъди ситуацията, предаде БТА.

По време на преговорите с БСП миналата седмица от АБВ оттеглиха кандидатурите на Георги Първанов и Ивайло Калфин, за да имат двете партии обща кандидатура за президент - ген. Румен Радев.

Днес обаче лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви, че от БСП не са съгласни с предложението за коалиционно споразумение, според което генералът е кандидатура равно отдалечена от двете партии.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БСПАБВИвайло Калфин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова е една доста невъзпитана жена с махленско поведение. Както казваше един български публицист: "Устата и зее като ханждийска порта". Това обаче не и носи абсолютно никакъв успех, напротив. Еднакво непопулярна е, както в БСП, така и навсякъде другаде. Със селска нахаканост политика не се прави.
51
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генералът стана жертва на приятелски огън още преди битката да е започнала. Дано вече е разбрал в каква клоака се е накиснал.
50
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАръководна длъжност в централата на НАТО... - за ужас на жужи...И от какво ще се ужаси? Ега ти и ръководителя-*** Плевне лиев
49
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова направи всичко възможно за да опропасти кандидатурата на летеца. Това, което тя забърка не можеше да и го направи и най-лютия политически противник. За политик се изисква ум, не арогантност.
48
10
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
И Плевнелиев се дърпаше в началото, но кандиса... - и с Данчето ще стане същото... - жалко за Роската, че се отказа от втори мандат... - един смел и достоен български Президент, но сега ще бъде на ръководна длъжност в централата на НАТО... - за ужас на жужи...
47
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Борисов да не се е уплашил, че ще трябва да козирува на друг генерал, с по висок чин от неговия? Фандъкова ли ще ни предложи за президент, дето ни засили с цените на транспорта, най жизнено важен за един голям град и жителите му?!!! Или онзи, с пръстовите отпечатъци? Нов ***, да се червим и срамим? Или Лилето с винетките? Дето сега се строй с нашите пари, пък после магистралите отиват на концесия и ще плащаме, за да пътуваме по същите тези магистрали, та някой да има пожизнена рента?
46
7
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Който и да е кандидата на ГЕРБ ще бъде същият като Плевнелиев . От един и същ *** ,едно и също г.о.в.н.о. излиза"... Който и да е кандидата на ГЕРБ... - ще спечели изборите...
45
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки нормален българин, който е бил в казармата никога няма да гласува за шапкар-НИКОГА! Ще трябва да се сменят поне още две поколения докато се възпитат достойни български офицери, каквито България е имала преди 1944 г. Днешните генерали са вчерашните комунизирани младши офицери от 80-те. Кандидатурата на Радев го доказва.
44
12
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Новина от кухнята:Йорданка Фандъкова е новият Президент на Република България... - да и е честито...
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки отхвърлен като кандидатура за президент, почва да се прави на врачка и да предрича... Първа беше Голямата уста, този е втори... Настина парите и акъла са най справедливо разпределени в света! Парите на никого не стигат, а акълът на всеки е в излишък!Калфин си е повярвал... Всеки, отъркал се във властта и понаправил чрез нея пари се счита за незаменим. Нямало президент генерал Аз пък се сещам за един: Де Гол!И след като президентът е главнокомандващ на българската армия, какъв е проблемът?
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеизвестно е ,че военните и полицаите са сред най-простите представители на обществото.Поне в България.Пословична е тъпотата на униформените хора.Хрантутници на държавна ясла,високи заплати,безкрайни софри и пътувания в Натовски държави,а накрая се оказват руски *** с голяма пенсия в златна възраст.Изберете си го тъпунгера.Ваш е...
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да е кандидата на ГЕРБ ще бъде същият като Плевнелиев . От един и същ *** ,едно и също г.о.в.н.о. излиза .
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
_За съжаление на този български гражданин с небългарско етническо самосъзнание БСП само ще спечели от тези дествия защото всички знаят,, що е Калфин и що добро е сторил за бедният народ,, Хората ,народа,мрази такива лицемери . По добра за тях е коалицията със ГЕРБ и КуКумицина . ЛИКА ПРИЛИКА СА СИ .Еднакво са лъжливи и лицемернии . Ясно е че Азбукарите играят за Грабителите . И правителство си имат . Я колко кадри има на АБВ във власта ,не е само Калфин . Нещо като опозицията на Винкела .
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се абстрахираме за момент от партийните ходове и се фокусираме повече върху личността на съответния човек, Радев остава силна кандидатура. Първанов не е толкова луд да се отметне от него директно още на президентските избори. Нито пък Борисов - да тръгне да мери мускули в ситуацията. БСП обаче още на следващи парламентарни избори ще бъдат практически изолирани от властта.
38
2
 
4
 
! Отговори
До Калфин преди 7 години
Абе момче, БСП губинизборите от 10 години насам бе, ти къде беше че не разбра ?Продажник си ти - по сигнал от Масква напусна правителството...Зле ще свърши и твоята продажна кариера
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен И какъв ще е избранника на комунистите от ГРАБ. Същият лъжльо ,демагог ,популист като Червеният Грабльо от Банкя ,като Прецедента и котилото на ГРАБ заплюли Историятат ни,отменили насилието и избитите българи през 5 вековната тирания и иго, натресли на народа ни огромни дългове и догодина искат да ни натресат още 16 милиарда . Раболепни и застинали в поза партел пред Турция и Ердоган . И да гласува някой нормален кандидата на такива измамници . Нормален човек -никога !
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей,Калфин,дръж се мъжки,де.Не можеш да преживееш още,че твоята кандидатура не беше приета и вече си готов да спънеш ген.Радев.Защо БСП да са загубили изборите?Нещо май се обърка.Нали става въпрос за избор на президент,а не за парламентарни избори.Народа вече избра ген.Радев за следващия президент на България.Вашите боричкания не ни интересуват.Ние ще гласуваме за личност,а не за партия.Това,че той е предложен от БСП е само подробност.По-подходящ от ген.Радев няма.Достоен мъж.Успех!
35
8
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,ха преди 7 години
БСП да подкрепи кандидата на ГЕРБ?Ама вие съвсем се изтерясали.Нема по-гл..ав електорат от този на ГЕРБ.
34
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре, че се отърваха от тези ***, жадни за власт. Дано генерала да спечели, не са ни нужни повече недоразумения като Роско
33
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП все още има шанс да спечели, но за целта ще трябва да се откаже от не избираемия Радев и да подкрепи кандидата на ГЕРБ.