АБВ не ще ОмбудсМая, иска човек с профила на Първанов

БСП и АБВ окончателно няма да се явят заедно, обяви Емил Кало
25 авг 2016 11:37, Анисия Иванова
24
АБВ не ще ОмбудсМая, иска човек с профила на Първанов
Снимка: Bulgaria On Air

БСП и АБВ окончателно няма да се явят заедно на предстоящите президентски избори. Левицата първа обяви, че прекратява преговорите с партията на Георги Първанов, а от АБВ отговориха, че вече няма шанс да подкрепят кандидатурата на ген. Румен Радев.

Ще ни трябва време, за да преосмислим някои неща. В средата на следващата седмица трябва да съобщим нашия кандидат. Не е лошо той да е с профила на Георги Първанов. Ще търсим нещо близко до неговата визия и поведение, обяви от ефира на "България сутрин" членът на Изпълнително бюро на АБВ Емил Кало.

Той настоя, че някой е успял да промени мнението на председателя на БСП Корнелия Нинова на 180 градуса "за отрицателно кратко време".

"Този човек си е направил погрешно сметката, че АБВ ще заеме ролята на прелъстената и изоставената. Голяма загадка е кой е той, но трябва да е много добър за 48 часа да обърне на 180 градуса мнението на председателя на партията", коментира Кало.

Гостът в студиото разкритикува ген. Румен Радев, че с последните си изяви той е заявил, че е кандидат на БСП. Това е и причината АБВ да оттегли подкрепата си към него.

"Това го обрича на неуспех. Десните не могат да преборят кандидатурата на ген. Радев, но левите ще го свършат. БСП нанесе смъртоносен удар. Ген. Радев сам си сложи етикета и това ще го лиши от много избиратели", каза още Кало, който добави, че конфликтите в левицата надделяват над интересите на цялото.

Гостът на Bulgaria ON AIR се съгласи с мнението, че с действията си БСП подарява изборите на ГЕРБ и намекна, че е възможно подаръкът да е взаимен.

"Несериозно е Мая Манолова да е наш кандидат-президент. Нейната кандидатура е олицетворение на кашата, която се получи в партията й", каза още Емил Кало.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 23: Прогнози за края на БСП се правят много отдавна, но все нещо не се сбъдват. България има нужда от социална политика, ние продължаваме да сме най-бедната държава в Европейския съюз.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обречени - това е определението заа БСП и АБВ. Обречени, защото не могат да надмогнат вражди, суат, амбиции - с една дума собствената си алчна простотия.Обре(ени са и защото нямат избиратели сред по-млаздите избиратели. На следваищте парламентарни избори АБВ остава без депутатши. След два мандата БСП е извън парламента. хич да не трошат пари за премзидентската кампания.
18
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
АБВ се опита да се преориетнира към БСП но нещо не се получи. Ако пак се коалира с ГЕРБ вече ще бъде много трудно да се определи що за партия е: лява, дясна, цетристка или просто вечният партньор на управляващите.
17
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АБВ в момента са единствената партия с полезен ход и това е издигане на Калфин за президент. Ако кандидат за вицепрезидент не е Първанов и си организират умно кампанията, няма да се учудя да съберат и повече гласове от БСП.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стоян Ако погледнем роенето в соца.Като в дясно и най-вероятно същата съдба.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С профила на Първанов ли? Уточнете и личното име да е галеното Жорко.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИ ЕДИНИЯ НИ ДРУГИЯ- ВИДЯХМЕ- КАЛФИН КАКВО НАПРАВИ С ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА- НИЩО.
13
1
 
6
 
! Отговори
чишшшшш преди 7 години
Трудно, много трудно ще намерите такъв далавераджия като Гоце, даже и кальфунь не може на малкото пръстче да му стъпи!
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха,Другаря Първанов пак гушна някое милионче от Бойко за да всява раздор в левицата и ошашавя бабите и дядовците да се чудят кой кандидат на кой е.Така провали изборите на БСП за европарламента и БСП загуби два депутата а АБВ не вкараха нито един.Сега положението е същото-АБВ имат около 100 000 гласа ама се държат така все едно иват милион и 100 000 .Нищо няма да спечелят но ще разводнят гласовете на конкурента на ГЕРБ.
11
0
 
3
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Аз не вярвам нормален човек наистина да иска ограничено същество като Манолова да му свърши каквато и да е работа. Но не съм критерий, като гледам управниците ни, избирателите не са нормални хора.
10
0
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Когато евреин ти говори нещо,ти(за всеки случай) си мисли обратното.
9
0
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Не съм изненадан от случилото се. Ако погледнем роенето в соца :евро левица,АБВ,БСП, Движение 21, Допускам и Бареков ББЦ с офицера Петров / може и да съм пропуснал някой/ до една се борят за електорат,субсидия,власт . За 26 години много станаха на клона а няма места .
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доган!
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кандидатурата на жена е олицетворение не само на кашата , но и на хаоса обхванал държавата след 1989 г.
6
3
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Лицемер ,подлец и доносник,на този профил отговаря почти всеки българин
5
0
 
16
 
! Отговори
Джо преди 7 години
Тоест искат доносник верен на руските си господари.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да извикат Жан Виденов.
3
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първанов е пич искам пак той, да сменят заакона в Русия може при нас не.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи "Търси се някой психопат за поста". Е, не е нещо ново, само изненадващото е, че си го казват толкова открито.На такъв може да се върже само ня1кой, който би се вързал и на телефонните измамници.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какъв му е профилът? Закоравяло и безскрупулно ченге с каменна физиономия и изказ.