Борисов - доволен: Приходите в хазната са преизпълнени

Премиерът обеща да подкрепя общините
28 авг 2016 17:32, Петя Славова
170
Борисов - доволен: Приходите в хазната са преизпълнени
Снимка: архив, Булфото

Има преизпълнение на приходите в хазната, ще продължим да подкрепяме общините в страната. Това каза премиерът Бойко Борисов на среща в областната управа в Шумен с кметове на общини от Шуменско, Търговищко и Разградско. На срещата присъстваха още министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова и кметовете на Айтос и Казанлък.

Целта ми е да няма населено място без водоснабдяване, във всяко едно населено място в страната да се прави по нещо и хората да живеят по-добре, заяви Борисов във връзка с отпуснатите милиони левове от правителството за инфраструктурни обекти на общините в страната.

Независимо кой от коя партия е винаги съм казвал, че само един месец преди изборите броим партиите, през другото време всеки от нас е избран да прави така, че хората от неговото населено място да се чувстват по-добре.

Ако нямаше звена за борба с контрабандата, не случайно и колегите от другите партии ни подкрепят в това отношение, ние нямаше да може да даваме тези субсидии, които даваме в момента, посочи Борисов.

Той отбеляза, че се е постарал да спази всички поети ангажименти към съответните кметове, отпуснатите средства са извън европрограмите и грантови схеми, за да може хората да усетят, "че когато говорим, че събираме повече, това не е самоцел".

Борисов посочи, че ако продължава да се събират повече приходи в бюджета, ще може да се помогне повече.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Бойко Борисовобщини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 7 години вземах 920 лв заплата, сега вземам 760 лв. Не съм си променял работата. Само дето крадливите тикви дойдоха на власт с помощта на лъжливите медии.Нe познавам човек, който да е гласувал за тях, но да са живи и здрави Цветанов и другите фалшификатори на протоколи.
41
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставка и затвор за гада !!!!!!!!!!
40
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шест години управление - шест години замразени доходи , дори и намалени
39
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига с тая плоска пропаганда за олигоси.Като е толкова добре хазната, защо изтегли 24 млрд заем ?
38
6
 
36
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 7 години
Оставка бе наглец !!!!!!
37
4
 
31
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
Тиквата докара България до просешка тояга!В затвора Тикво , и ти и Цвъки и Свинетка!
36
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя вместо да говори само празни приказки да вземе да обясни, защо след като е на власт 8 години и България вече 9 години е в ЕС,а стандарта на живот на българите е най нисък в ЕС и по нисък или равен но Македония или Сърбия, първата вече две години няма правителство, а втората скоро излезе от война. Доходите на българите са по ниски дори от албанците и доста страни в Африка. ТОВА да обясни Мутрата всичко друго са глупости.
35
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с изказванията си стана по опасен и от Росица Плевнелиева!!
34
1
 
31
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Аз не знам за Лили Иванова но чух че в последния ден от олимпийските игри някой е подобрил световния рекорд по хвърляне на диск. Диска е бил с песни на Веселин Маринов.
33
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те дори и неговите овцеподаватели вече не му вярват
32
2
 
22
 
! Отговори
Ретардирана Бг преди 7 години
Купувай, Борисов патрони автомати че нещата в Европа отиват към бой... Ердоган ще ги пусне тия мигранти и ще стане цирк
31
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко колко стана дълга? До края на мандата можеш ли да заформиш едни 50 милиарда?
30
5
 
32
 
! Отговори
лъжливото овчарче преди 7 години
Пожарникарят сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, агент Буда е жертва на собствената си глупост!
29
4
 
32
 
! Отговори
Лъжец преди 7 години
Тоя става от раз за телефонен измамник! Как се мазни и манипулира , как пробива мозъка на матриала със сладки локуми!Някои като зомбита вървят след него!
28
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееехехе голям манипулатор , признавам го
27
2
 
37
 
! Отговори
Народен разказвач преди 7 години
Борисов , знаеш ли ча за 6 год. твое управление не сме мръднали и метър , напротив! Народа обедня а ти го храниш само със сладки приказки под Шипковия храст!
26
4
 
32
 
! Отговори
До Лъжльо Борисов преди 7 години
Лъже пак!!! От какво пълниш хазната бе Борисов ???!!! Яяяя пак кажи!!!?От данъци , от такси и съдиране на кожи от българина чрез дела за неплатени данъци особенно на автомобили , и въобще предимно от измами над бедния народ!Съсипа бизнеса и икономиката , върна 90-те мутренски години , спря и малкото производство...От какво пълниш хазната?? Я пак????
25
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че те гази мечка, Борисов!
24
2
 
31
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
Пак ги излъгах. Сега ще им врътна едно ново заемче.Важното е парите да влизат в джобовете на нашите хора.Всички обществени поръчки трябва да се печелят от нашите фирми.Нали така бе, Тотев !
23
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да презпълниш приходната част на бюджета и да теглиш мшлиарди заеми,е меко казано налудничаво! Или преизпълнението е дърта лъжа!