Телефон все ги свързва: Радев казал "Да" на Нинова по GSM-а

Инициативният комитет зад него бил отворена врата за АБВ
Обновена: 31 авг 2016 11:09 | 31 авг 2016 10:07,
130
Телефон все ги свързва: Радев казал "Да" на Нинова по GSM-а
Снимка: архив, Bulphoto

Генерал Румен Радев се съгласил да бъде кандидатът на БСП за президент по телефона.

По думите му е първо е казал на лидера на партията Корнелия Нинова, че ще си помиси, а после е казал и съдбовното "Да".

Още по темата

Когато Нинова позвънила на ген. Радев, той не я познавал. Лидерът на БСП му обяснила, че името му се върти из техните структури.

"Завари ме на работното си място. Аз от 2 г. водя една борба, нееднократно издигах глас за оцеляването на авиацията, за достойнството на хората за тази авиация", посочи генералът. И допълни: "Явно хората са видели в мое лице човек с кауза".

"Всички разбраха, че моята кандидатура е от БСП, но ще е издигната от инициативен комитет. Това може да го приемете като една стратегия за привличане на всички българи, които искат да променят статуквото", поясни той.

Ген. Радев отказва да приеме кандидатурата си като опит да сватоса АБВ и БСП.

"Зад мен категорично не стои Георги Първанов", отсече той и допълни, че формата "Инициативен комитет" е отворена врата за АБВ.

"Аз все пак съм надпартиен кандидат и това не трябва да се забравя. Мога да споделям ценностите на БСП и мога да нося платформата на социалистите", категоричен бе генералът.

"Ще победя Бойко Борисов ако се кандидатира за президент", уверен е Радев.

Той предпочитал да отиде на първо посещение в Брюксел, а не в Москва, ако спечели обаче битката за "Дондуков 2".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Го.президен номер 1 си за мен и моето семейства
68
0
 
0
 
! Отговори
Убит Отлекарите и му преди 5 години
Господин Президент!Бихте ли се престрашили да ме потърсите на личният ми телефон?
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя радев като момиче на повикване е май
66
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аууууууууууу колко платени и заблудени гербаджииичета имало тука :( САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ !!!!!!
65
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Радев не може да върже две изречения, чете от листче написано в Москва. Приема команди по телефона. Оставя се да го разиграват като панаирска мечка - БСП, АБВ, сега Инициативен комитет. Нищо не става от него! Абсолютна червена мижитурка. Всички видяха колко му е акъла - резил
64
7
 
5
 
! Отговори
Idealist преди 7 години
Не се страхувай Генерале. Народът ще гласува за теб. Герберистите са много намразени заради кражбите им, натиска им към бизнеса и простотията им. Редовите членове на РБ са разочаровани от неразбирателствата на ръководствата си, гравитирането им към ББ, полезурството им към САЩ. Ще те омърсяват. ще изливат помии, дори ББ да изкарат, пак ще бъдеш ти! Голямата опасност е от масивни фалшификации!
63
6
 
5
 
! Отговори
Шкумбата преди 7 години
Не беше Нинова, аз бях! Но първо на мен ми се обади Путин, да му съобщя. че е говорил с Нинова и тя се е съгласила с удоволствие. Каза само да си преправя гласа, че тя трябвало да ходи да взима някакви комисионни сега.
62
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб са в паника от кандидатурата на генерала и засега нямат вярно решение, а според мен няма и да имат. За тях това си беше пълна изненада. Б.Б. не разрешава покрай него да израстват силни личности / да не го изместят след време / и това е големия проблем за президентските избори. Издигането на жени на важни постове в държавата обяснява неговото верую.
61
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Средната работна заплата в Гърция е 1200 евро.Ама нали бяха фалирали,бе.Бойкоооо,нали ни плашеше с гръцки вариант,ако ти не си на власт.Ама той гръцкия вече ни застигна с тия 20 милиарда заем,с които заплатите и по-ниски ще станат и хората пак ще бягат в Гърция за по-големи заплати,а Бойко пак ще ни успива с успехите СИ,а простолюдието пак ще му повярва,нищо,че изнемогва и едва свързва двата края,нищо че на пенсионерите подхвърли по 3 лв.за кисело мляко,а те си хранят кучетата с пържоли.
60
1
 
3
 
! Отговори
До 94 преди 7 години
Е щом не си чувала,няма и да чуеш.Копай си на село и не се занимавай с това,което не ти е работа.
59
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плювалниците от ГЕРБ показват единствено своето безсилие пред огромния авторитет,който си създаде ген.Радев още с появяването си,без да се натрапва,без да се пъчи и удря в гърдите колко е велик,пълен антипод на шайката,която ни управлява.Това показва,че хората вече са отвратени от лицемерието и задкулисието на управляващите,които нищо не направиха за народа,а единствено за себе си,хвърляйки се в грандиозни проекти за милиарди лева,от които само те си знаят % -та на комисионните.Да кажем СТОП!
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досега имахме четирима президетно, като тримата издигнати против БСП бяха огромен провал. Първаанов също беше провал, но на фона на другите трима, може да го смятаме за успешен президент Въпроса е сега какъв президент ще изберем. Дали ще прибавим четвърти към списъка на провалите или ще избрем нормален президент? Ако искате четвърти провал, гласувайте за СИК.
57
7
 
9
 
! Отговори
ф преди 7 години
По - малко ГЕРБ във властта по - добре за всички ни .
56
5
 
6
 
! Отговори
До 75 преди 7 години
Според мен доста обърканата личност си ти самия.Генерала отговаряше точно и ясно на въпросите,показа аналитичен ум и не се поддаде на провокациите на влюбения в Лилето Павлова Антон Хекимян и слугинското му поведение към ГЕРБ.Но това си е единствено в негов минус.Непредубедените хора видяха един достоен мъж,който няма да ни излага пред света,както ставаше досега.Който няма да се мазни на тоя и оня и няма да се възторгва от потупването по рамото пак на тоя и оня.
55
4
 
9
 
! Отговори
за Радев преди 7 години
По - малко ГЕРБ във властта ,повече демокрация и сигурност в ЕС.
54
3
 
7
 
! Отговори
До 77 преди 7 години
ГЕРБ-партия на милиардерите,корумпетата,приятелските кръгове-ти на мене-аз на тебе,калинките от рода на:замеделец-военен м-р,социоложка-м-р на МВР,пожарникар-м-р председател и още много други знайни и незнайни калинки,разсипващи държавата ни.Такава вопиюща некомпетентност досега не е имало в нито едно правителство.
53
5
 
3
 
! Отговори
biskataa преди 7 години
Нинова каза искаш ли да правим секс ,радев каза даааа
52
3
 
7
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Най-лошяи вариант е кандидата на ГЕРБ да стане президент Това вече го видяхме с Плевнелиев. Дали ще е Плевнелиев, Цачева, Фидосова, Фандъкова, Бъчварова или Марко, разлика няма.
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Телефона е средство за комуникация на повече от 120 год.Защо трябва да има изненадани,че хората се свързват по телефон.Или може би трябваше да му се изтърси пред вратата изненадващо за да го попита би ли се съгласил.Премиера си намери здравна министърка на едно кръстовище,а вие се изненадвате от разговори по телефона.Подобни разсъждения са най-малкото странни,за да не кажа по-груба дума.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам ГЕРБ са мобилизирали всичките си *** в опит да провалят генерал Радев. Разбира се нивото им е такова, че всеки нормален човек се дистанцира от тях и гледа да направи обратното на това, което внушават герберските ***.