Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал учтиво

Решили да го поканят заради затоплянето на отношенията с Кремъл
Обновена: 11 сеп 2016 16:30 | 11 сеп 2016 15:26,
268
Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал учтиво
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е имал покана да участва на събора на русофилите на яз. Копринка, който тече в момента. Русофилите поканили Борисов заради затоплянето на отношенията с Русия, което опитва да направи в последната година.

Премиерът наистина е получил покана от Национално движение "Русофили", потвърдиха от Министерския съвет. Борисов учтиво отговорил, че няма да може да отиде на събитието тази година.

Съборът на яз. Копринка се организира всяка година от движение "Русофили", припомня "24 часа".

"Един ден в годината, самият център на България се превръща в място, при попадането на което, можеш да помислиш, че си в Русия или даже в СССР. Навсякъде се виждат руски и съветски знамена, чуват се руски песни, има табели с имената на руските градове. Вече единадесета поредна година в България се провежда Събор на Национално Движение Русофили", хвалят се в страницата на събитието във Facebook русофилите.

Миналата година на събора се събрали 9 000 души, а тази година чакали над 12 000. От движението "Русофили" изрично подцертава, че подобно няма в нито една от бившите съветски републики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руската култура винаги е била на световно ниво. Същото важи и за науката. А това разбира се не е изгодно на ЦРУ
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това високомерие, че сте последна инстанция и знаете какво е добро и кскво не за света и в частност за България е нещото което ви вкарва в трета глуха. Със същото високомерие някога други управляващи наденаха хомота на държавата две световни войни я вкараха в съюз с губеща Германия. Резултатут е 25 милиона златни лева конртибуции и загубата на Западните покрайнини. Това високомерие ни коалира все с губещите. Също ксто днес
103
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ценностната система на руснаците е по-скоро азиатска, отколкото европейска. Тази азиатска ценностна система се характеризира с обожествяването на лидера, с любовта към здравата ръка, с ненавистта към всеки, който е различен от тебе, с параноята, че си заобиколен от шпиони и врагове, с искането за най-тежки наказания за тези "врагове". И тези ценности, руските агенти имащи се за русофили искат да ни представят като алтернатива за развитието на България.
102
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ - РУСОФИЛИ!........Хахахаха
101
7
 
6
 
! Отговори
Безработен преди 7 години
Докъде ни докараха ЕС и Америка за 25 години. За жалост акъла няма да ни дойде.
100
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко може да е всякакъв но евала ,че спря руските проекти които по схемата Белене щяха да на досасипят от кражби.
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли някой да прати линк с някоя брошура от руска верига за да видим колко струва храната??? Аз мога да ви пратя от европейски колкото искате:)
98
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събор на русофили те ,божееееее,боже какво падение.Европа се бори за единство ,стреми се към глобализация и силна пазарна икономика за да може хората да живеят по добре а тез събор на русофила правят,да се смееш ли да плачеш ли.Искаме в шенген,искаме БГ да приеме еврото,искаме контрол от ЕС за всяка сделка и всяко похарчено евро.Искаме разпускане на българското правителство ,искаме общо европейско такова.Искаме повече Европа,повече интеграция,искаме бъдеще
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канили го, глупости! С този вид на селски разбойник само на мазните борби може да го поканят.
96
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 109И като е първа в света по национално богатство що одат гладни бре?
95
2
 
5
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Да живееш в лъжа ,да правиш телевизия на лъжите.Да лъжеш себе си и народа. Има ли по -голям подлец от Сидеров в нашата история.Мразят го и в Кремъл ,според Путин излага Русия всеки ден .И е прав. Дано догодина това нищожество напусне политиката ,не се нуждаем от него .
94
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русофилите са най-големите врагове на българския народ. За 130 години те са избили повече българи, отколкото убитите по фронтовете по време на двете световни войни. Те признаха под диктовката на Москва и "македонска" нация, накараха през 1946 г. българите от Пиринския край да се пишат националност "македонци" и само влошаване на отношенията между Тито и Сталин им попречи да харижат Пиринския край на Югославия. във всяка нормална държава щяха да бъдат заклеймени а у нас празнуват.
93
6
 
4
 
! Отговори
голяма гордост преди 7 години
"От движението "Русофили" изрично подцертава, че подобно няма в нито една от бившите съветски републики."ми никъде другаде по света няма да се намерят толкова много такива ***.
92
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русофилията е еманация и най-изтънчената форма на Стокхолмския синдром. От нея боледуват дори и такива индивиди които никога реално не са били пленници или заложници.
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По национално богатство на човек от населението Русия е първа в света. И винаги ще бъде първа, за съжаление на ЦРУ. ЩИРЛИЦ
90
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да призова русофилите от тази трибуна дадена ми от електронният новинарски сайт днес.бг, моля Ви, елате най-после в 21 век, стига сте бавили развитието на света с илюзиите и погрешните си представи за това, как точно трябва да функционира и изглежда той, спрете да пречите и на България да навлезе в 21 век, нещо, което може и да не стане, а може и да стане чак след 100 години, заради ограничени умове като вашите.
89
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма как да отиде! - Ще му се скарат чичковците и леличките от посолствата от които са го назначили! Българският премиер! :))))
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахах, точно!
87
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
усофилите имат много простичка и ясна представа за света. Според нея Обама-Обонго освен да скача от клон на клон и да яде банани по цял ден мисли как да превземе Русия и да завладее богатствата и. В разпадащия се ЕС е пълно с гейове и лесбийки, които преследват малкото останали хетеросексуални да минат на другия бряг или да сменят пола си. А Русия е велика държава с непобедима армия, просперираща икономика, ръководена от гениален ръководител носител на православните славянски ценности.
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русофилство в БГ винаги е имало и ще има въпреки, че България често е заставала на грешния пътЩирлиц