Пищова ще взима селата с кебапчета и монтанска музика

Митьо Пищова и Радо Шишарката се регистрираха за изборите за президент
19 сеп 2016 20:55, Красимир Ангелов
47
Пищова ще взима селата с кебапчета и монтанска музика
Снимка: Bulgaria On Air

Димитър Маринов – Пищова и Радослав Петров – Шишарката се регистрираха за президентските избори. Двамата внесоха в ЦИК 5000 подписа, събрани от поддръжниците им, съобщава Bulgaria On Air чрез репортера Иван Иванов и epоператора Иван Ставрев.

Със скромни амбиции, със скромен антураж и звездно закъснение от 15 минути, кандидат-президентската двойка Митьо Пищова и Радо Шишарката пристигнаха в ЦИК, за да се регистрират за изборите. Вярват, че на първи тур ще спечелят 6%.

"Селата са мойте. Там ще има кебапчета, монтанска музика. Той ще пее, Сашка Васева, Сашо Роман“, казва кандидат-президента Димитър Маринов - Пищова

Пищова и Шишарката ще работят в помощ на пенсионерите, сираците, трудно подвижните хора. В международен план, двойката ще се бори срещу бежанската вълна.

"Какво мислите за Брекзита? Има ли нужда България от единна Европа? Ми мисля, че има нужда от единна Европа и няма вариант по друг начин да се включим в Шенген и да минаваме границите. Ще има ли АЕЦ Белене? Е, това е доста сериозно. Аз скоро бях в Белене, имаше панаир. Хората страшно много се вълнуват и за тях е голямо желание това да се случи“, заявява Шишарката.

Кандидат-президентът Пищова следи кампанията и отвъд океана. Има си дори фаворит.

"Бил Клинтън ще бъде новият американски президент. Защо Димитър Маринов – Пищова да не бъде новия български президент“, категоричен е Пищова.

Ако не стигнат до балотаж, Пищова и Шишарката ще подкрепят кандидат-президентската двойка с най-голям резултат. Очакват това да се случи и с тях, ако стигнат до втори тур.

"От кого ще очаквате подкрепа? Ми от доста хора. От тигрите? Най-вече от тигрите. Тигрите най-много!", убеден Радо е Шишарката.

С анцуг, по подобие на Фидел Кастро и Уго Чавес, Митьо Пищова се регистрира в ЦИК. Въпреки влошеното си здравословно състояние, решил да се впусне в изборите, тъй като Бог му се явил и казал да участва в тях.

Целият репортаж вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
15
 
! Отговори
Деян преди 7 години
До дипломатСашка я глАсят за Премиер. Стой и гледай.
14
0
 
7
 
! Отговори
Бибси преди 7 години
Ужас,това е ужас...Се пееше в една песен на Контрол!
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде да не се обиждаме! Кво им е на момчетата,лошо на никого не са направили,пеят си веселят ни и нищо повече!Никога не са заявявали че са най-големите демократи!Не са членували в БКП,не са били комсомолски или партийни секретари,в мутренски групировки не са участвали,не са имали дядовци партизани,не са били доносници...въобще притежават много повече качества от настоящите политици!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#8: Разбира се,че с избори не се решава нищо!"Изборите" са така конструирани,за да "решат" задачите на тези които са конструирали Системата!Партийната система,конструирана от Задкулисието На ПаРИтокрацията,което означава,че те са само един от елементите за управление на Стадото!В рамките на тази Система,НИЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕНО!Вярващият в това, вярва в ИЛЮЗИЯТА ВНЕДРЕНА МУ ОТ СИСТЕМАТА.Следователно ,натрапва се единствения извод - ТРЯБВА ДА СЕ СРИНЕ СИСТЕМАТА!ДРУГ ИЗХОД НЯМА!!!
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това Тигре, Тигре ли е?
10
4
 
10
 
! Отговори
дипломат преди 7 години
КОЙ АКО НЕ ПИЩОВА!!! ТОЙ Е ЕМАНАЦИЯ НА ДНЕШНАТА НИ ТАТКОВИНА! ВСЪЩНОСТ И НА ЗАПАД И НА ИЗТОК ОТ НАС СЕ ОЧАКВА ТОЧНО ТАКИВА ЛИЦА ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРЕД СВЕТА. И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО, КОЕТО СИ ЗАСЛУЖИХМЕ.ПИЩОВА - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!САШКА ВАСЕВА - ВИЦЕ (ДА МЕ ПРОЩАВА ШИШАРКАТА, НО САШКА ВАСЕВА Е ПО-ПОДХОДЯЩА ПАРТНЬОРКА НА МИТЬО). АКО САШКА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ДЪРПА, ДА ПУСНАТ АНИТА МЕЙЗЕРКАТА ОТ ПАНДЕЛА И ДА Я НОМИНИРАТ ЗА ВИЦЕ НА ПИЩОВА!УРА! ДА ЖИВЕЙ! ГЛАСУВАЙТЕ, БРАТЯ БЪЛГАРИ ЗА ПИЩОВА!!!
9
2
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Ако вземат 1%,ще получат държавна...субсидия.Що Манекенки ще...обучи Пищова във ваната тогава на...президентски чалъми.
8
4
 
13
 
! Отговори
А преди 7 години
След още 7-8години може да имат шанс ,но на този етап боко е бетон.Народа като по опростее още малко тогава.
7
4
 
4
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
До Анонимен Прав си, не си струва - извинете ! Ако можеше да отвориш линка щеше да видиш едни *** . блг.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих гласувал за Шишарката, понеже човека е интелигентен въпреки че е чалгар, но пищова....
5
10
 
10
 
! Отговори
Точно! преди 7 години
Аз ще гласувам за тях!Вие да виждате по-подходящи?Ако не виждате, точно те са подходящи - за наказателния вот.Иначе, просто трябва да пуснете празна бюлетина, или въобще да не гласувате.Ама на кой ли му пука? И без това, с избори, не се решава нищо...Дали ще оцелее България?Само в историята!
4
4
 
17
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
Не знам дали по другите държави има разни фъфляци, като тея дето си подават кандидатурата за президент, ама щом тея дори и за едната реклама да си направят, се кандидатират... простотиятттта в нашата мила родина все повече е на показ!!! А тея съм сигурен, че повече от 10% ще вземат!!! Просто БГ идддиотщината няма спирка
3
0
 
14
 
! Отговори
хъ преди 7 години
И за тях ще има гласували?!?!?!Какви ли хора са тези, които ги харесват и считат за достойни кандидати?
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
debela svinia sus zlaten lanetz, shto e to?
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВИ СА ТИЯ КЛОУНИ БЕ,ТИЯ ЛИ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД СВЕТА С КЕБАПЧЕТАТА И ЧАЛГИЯТА.ДОБРЕ ЧЕ НАРОДА СЕ СПАСЯВА ПОГОЛОВНО ПОНЕ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ДА СПАСИ.