Карадайъ с желание: Победителят от вота да е България

ДПС не изключва варианта да има свой кандидат за президент
21 сеп 2016 13:00, Красимир Ангелов
18
Карадайъ с желание: Победителят от вота да е България
Снимка: БТА

От тези избори трябва да има победител и победителят трябва да са България и българските граждани. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след като ДПС се регистрира в ЦИК за участие в предстоящия президентски вот.

По думите му всички опции пред ДПС са отворени, включително и тази партията да има свой кандидат.

Още по темата

По думите на Карадайъ ДПС е очертало нужния профил на бъдещия президент на страната още май-юни.

"Имаме още време да извървим процедурите, които предстоят", посочи той и допълни, че ДПС се отнася много отговорно към този въпрос, като припомни, че крайният срок за регистрация на кандидатите е 4 октомври.

"ДПС е сериозна партия, доказала себе си, има своето място и не се влияе от процеси и поведение на които и да е други политически сили", обяви още Карадайъ в отговор на въпрос за ДОСТ и допълни, че не го вълнуват "лакърдиите на който и да е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5-то поколение турчин в България , и да те пита свой сънародник българин в чужбина какъв си българил ли си , за това само виновна Менте-История на България тоест каквото си научил това занеш
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що да няма , пра дедите им са Управлявали тая Държава след колония на Византия
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аркадаш от 12.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Историята за баташкото клане си има и пред история.Архивите са още в майката ти Турция,и руските черкези.Сега сме 21 век и проблемите на всички български граждани са от ДС поробителите.
4
0
 
6
 
! Отговори
помакиня преди 7 години
До аркадаш.Турция не ми е никаква майка!Религията,която изповядвам не е турска!Не ми е нужно да знам турски!Знам,кой е предал и убил Левски и Ботев,но на теб не ти изнася друго,как гласуваш за агенти от ДС?Помня и последното предателство към народа,едни пари около милион,дадени на `физика`Доган за Цанков камък!А ти помниш ли?Не ме учи на история.
3
0
 
5
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
ДПС винаги е изигравала ходовете си по най- добрия начин. Следизборните съчетания също. Действат стратегически. На сегашните избори всичко това става на квадрат. Гледайте само. Аз не мисля че ДОСТ и ДПС са две враждуващи партии, за каквито повечето ги мислят. Нищо подобно! Просто стратегия! Останалите нямат стратегия, имат ламтеж за пари. Разбрахте ли госпожи и господа какво ви каза руския депутат?! Това ви каза! И не му се сърдете! Благодарни бъдете че каза само това.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя дори не говори правилно български! Не, че оня, дето беше филолог не отиде в турското посолство.
1
3
 
11
 
! Отговори
помакиня преди 7 години
Който и да е вашия кандидат за президент,плюем на тая партия и на Местановата също.Не баламосвайте хората,че сте чисти като сълза.ДС хрантутници и корумпирани ***,които на гърба на мюсюлманите в тая държава градите кариера на политици.А ти Карадайъ научи ли български?Или мислите ви са само в Турско?-Предатели на България сте и такива ще си останете!