Цачева, Плевнелиев - матрьошка след матрьошка

Топлят мястото на премиера, отсъди Станишев
Обновена: 2 окт 2016 15:38 | 2 окт 2016 15:16, Анисия Иванова
48
Цачева, Плевнелиев - матрьошка след матрьошка
Снимка: Булфото, архив

"Искам да ви поздравя с празника – днес е международният ден на усмивката! Затова с усмивка ще подходя към коментара на дългоочакваната кандидатура на ГЕРБ. Всички знаехме, че който и да бъде посочен, той ще бъде второто издание на г-н Плевнелиев и ще има неговата задача – да топли мястото на премиера за период от 5 години. Настоящата кандидатура има същата цел. Приличат на матрьошка – излизат една от друга и получаваш повече от същото като съдържание.“ Така президентът на европейските социалисти Сергей Станишев коментира кандидатурата за президент на управляващата партия, съобщиха от пресофиса му.

Още по темата

Станишев е във Варна за двудневно обучение на активисти и доброволци в кампанията на тандема Радев-Йотова.

"Оказа се, че българската конституция е голям проблем на ГЕРБ. Тя повелява президентът да бъде обединител на нацията, а не представител на една партия. Предимството на нашия тандем е, че ген. Радев декларира нееднократно желанието си да е президент на цялата нация. Той ще остоява самостоятелна външна политика и ще гарантира сигурността на гражданите. Не просто комплексната сигурност на границите, а сигурността и като здравеопазване, образование и демография. Сигурен съм, че след като бъдат избрани с Илияна Йотова, най-сетне президенсктата институция ще стане генератор на дългосрочни политики за страната и за хората.“, продължи Станишев.

"Изборите не са предрешени. ГЕРБ ще заложат на технологията. На изборната машина, на натиска, на организираното гласуване. Те не желаят сблъсък на идеи, не искат кампания. Искат да има ниска избирателна активност. Желаят служебна победа. Битката за прозрачност и честно преброяване на резултатите е жизненоважна за бъдещето на България. И най-силният инструмент срещу този план на управляващата партия е масовото гласуване на българските граждани, защото съдбата на България е в техни ръце" твърди той.

Според него само така могат да бъдат спрени масовите фалшификации, на които сме ставали свидетели на президентските избори през 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
14
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
СерГЕЙ,СерГЕЙ,само не се надявай на масово гласуване на хората,че тогава и до балотаж няма да стигнете.При този кандидат на ГЕРБ,ако не стигнете до балотаж, няма кога.Ако сега не спечелите,след 5 г.не се надявайте на нищо.
12
16
 
12
 
! Отговори
? преди 7 години
Станишев, Нинова, Йотова, според ВАС не са "пудели" онези, които искат да бъдем в Евразия, сПутин, да излезем от ЕС и НАТО...ЛОш език използувате, черпите с ПЪЛНИ ШЕПИ ПРЕДИМСТВАТА на ЕС; Станишев, Йотова, къде живеете?Кой се радва на бъдещето на сина си в САЩ?
11
10
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
И аз съм за Цецка,че какво й е на...жената.Не може да...кара самолет,но за това е...разпознаваема на 5-те континента,които е посетила на държавни...разноски.Балкантурист,ряпа да яде.Туй Варадерото,отиде на...едно Варадеро и го изядоха с...парцалите,а Цецка е посетила поне стотина Варадеро на наш гръп.Ползата е...ясна -видяла е бял свят и това не е малко.Сега Боко й го пише...актифф,че е...разпознаваема в светъттт;като...туристка.
10
6
 
43
 
! Отговори
за Радев преди 7 години
Все стари износени мутри,България се нуждае от ново лице и нова политика а те ни пробутват пуделите на Бойко ..... тази особа Цачева е маниак и се мисли за безценна пазят я четирима пазачи и две коли и това на най ниския рейтинг на парламента.
9
7
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ако бях на Борисов щях да им натрил сол на чугунените глави и да им докажа, че не струват и пукната копейка, като предложа Фидосова... - и разбира се щяхме да я изберем...
8
25
 
7
 
! Отговори
Zealot преди 7 години
Една Не добра кандидатура на ГЕРБ, но не се радвайте комунисти и Радев Не става. :D
7
21
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Младият дипломат Митов - любимецът на таварисшч Путин беше по - подходящ, но не му достигнаха 2 годинки, но и г-жа Цачева е добра... - въобще виждате с колко много кадри разполага ГЕРБ и е трудно да се направи избор... - не, че има значение за резултата, но все пак...
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станишев е яко ***, но е доста прав... другият комунист - Борисов днес ясно каза, че баба Цецка няма да бъде президент на всички българи. Няма да се еманципира и каквото каже вижда и господарите му, това ще се случва...
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвани единия-удари другия.
4
7
 
26
 
! Отговори
глупости! преди 7 години
първи герберите се светнаха на чалъма на бай *** за купуването на изборните гласове. *** не са виновни поне за това.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът трябва да е мъж, но и да се държи мъжки.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Snonimen 1 mnogo si tap be tia ot gerb nali sa bili komunjagi kato za4eva i stanischev mai i ti si isgonen komunjaga aide v gerb pri lelja zeza
1
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо бе Станишев.....та нали от вас видяха ГЕРБ как се купуват и фалшифицират избори.........а пък и сега със новите технологии ще ви вкарат във трета глуха.......ама не се притеснявай Станишев и те като вас са вече история............