Цецка Цачева потегля: С ГЕРБ - локатор, апликейшън...

С торбички с фланелки, шапки, запалки с логото си за избирателите
Обновена: 10 окт 2016 12:08 | 5 окт 2016 18:00,
112
Цецка Цачева потегля: С ГЕРБ - локатор, апликейшън...
Снимка: Dnes.bg

ГЕРБ локатор - мобилна програма, която ще показва къде е най-близкият офис на партията, ще е една от новостите в кампанията на Цецка Цачева и Пламен Манушев. Това стана ясно по време на представяне на рекламите, с които кандидатите на ГЕРБ тръгват на изборите.

Още по темата

Освен локатора, от партията отново пускат интерактивно приложение, с което плакатите на Цачева и Манушев "оживяват".

"Апликейшънът ще бъде активен след 9 октомври", обясни Симеон Велков от екипа, разработил програмата.  

След изтегляне на приложението и насочването на телефон или таблет към логото на ГЕРБ върху плакатите на Цачева и Манушев, на екрана ще се появи клип с видео от запомнящи се моменти за партията. Апликейшънът действаше и за местните избори. 

От ГЕРБ отново са приготвили и торбички с фланелки, шапки и запалки с логото си за избирателите.  

И за тези избори Цветан Цветанов ще е шеф на предизборния щаб, а Цветомир Паунов - негов заместник.  

В щаба е и Елен Герджиков, който обяви, че се надява кампанията да е позитивна, макар и да призна, че сам не си вярва, когато го казва.  

ГЕРБ припомниха слогана си за тези избори: "Работим в интерес на гражданите".

Сред другите послания на Цачева и Манушев ще бъдат: "България - фактор на стабилност, активна външна политика, безапелативна и категорична евроатлантическа ориентация, сигурна европейска граница, гарантиране на справедливостта, национално единство", обяви Цветан Цветанов.  

Той коментира и номера, който се падна на кандидатите на ГЕРБ в интегралната бюлетина. "2017 година започва мандатът на новия президент и е най-логично това да е номерът на ГЕРБ", обясни още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
охобохо1 преди 7 години
няма по-грозни мутри освен може би цвцв.
76
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
от капачки за буркани през кебабчета та до тениските на герб а за индиицитепари
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си *** е като да си умрел. На теб не ти пречи, само страдат околните.Така е и с нашите управляващи.
74
15
 
16
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ГЕРБАДЖИЙСКОТО ПЛАШИЛО ТРЪГВА С УВЕРЕНА КРАЧКА КЪМ ЗАГУБАТА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА РАДОСТ НА ХОРАТА.
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ceca i za psuvane nestaavrnete v igrata Rozenka
72
21
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
Цачева Президент!
71
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да им факна аппликейшъна, и локейтъра. Големи спецове станаха по английския, а български не са научили още! Като си помисля, къде отиват парите, дадени за изборната кампания, ме хващат братята! Прахосници!
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXСпаце, непременно ще те послушам - толкова си умен, че главата ти трещи по шевовете! Само кажи, какво значи "евроатлантически ценности"? Да не би такова - гей-паради, еднополови бракове, легализация на марихуаната, забрана на абортите (Полша), вътрешноевропейски телени мрежи, тотално пренебрежение към България?А Трайчо е трогателен - един такъв невзрачен, а толкова мерак за власт!
69
1
 
20
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 7 години
"Работим в интерес на гражданите". Когато Цеца -стругарката получаваше образование и разбиране за нещата девиза на Партията беше "Всичко в името на човека". Всички тогава знаехме Кой е човека. Нека сега каката и Борисов да публикуват списъка на гражданите, за чийто интерес ще трябва да гласуваме, много моля! А иначе -е......л съм им ....(този, който ги е родил) ГЕРБ-ерски личности без конотация!
68
1
 
26
 
! Отговори
Тиквократ преди 7 години
Каква е тая правописна грешка на плаката? Колко пъти да ви казвам, че по новия правопис и правоговор, въведен от вожда и учителя на нацията, любимия ръководител, нашия бащица и пожизнен диктатор, цар Боко Първи Тиквун, трябва всички да говорят и пишат като негово тиквейшество, което ще рече, че вярното изписване е "РаботимЕ в интерес на гражданите". Научете я най-сетне тая тиквописна реформа.
67
1
 
22
 
! Отговори
художника преди 7 години
Ех Бойко, бойко... толкова голяма партия създаде и не можеш да намериш един читав кандидат за президент. С тая кандидатура стана за смях на цялата държава, а дано не е и на света. Докато в политиката ти са важни ПОСЛУШНИТЕ, а не УМНИТЕ, никога и никой няма да те запомни с добро.
66
0
 
21
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
По тоя случай вече и вицове почват да излизат та днес ми казаха един :Цв. Цв. говори пред активисти на партията след изборите. Имам две новини една хубава и една лоша коя да ви кажа първо. Естествено трябвало да каже първо хубавата.Тя била ,че печелят изборите ,а лошата е ,че никой не е гласувал за тях.
65
0
 
21
 
! Отговори
Опа преди 7 години
Само да попитам - Кой е мъжа на снимката?!
64
16
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Малко ми идват в повече тези генерали, адмирали, полковници и други военни. От полицай и военен става само полицай и военен и нищо друго. Всеки, който е ходил в казарма знае колко прости са военните. Ние сега се бутаме да имаме военен за президент или вице. Като гледам всичките кандидати и ми идва да гласувам за Митьо Пищова и Радо Шишарката.
63
1
 
25
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Вярно е ,че партията и магаре да запише в листите си и магаре то ще спечели изборите! Ама чак пък толкова! Ето защо гласувайте за мажоритарни избори-да разкараме партиите от живота ни ! Няма ли да ви е срам това нещо да представя България пред света ?!?! Не ,че предните назначени президенти бяха по-добре ама ,чак пък това !!!!
62
1
 
17
 
! Отговори
Красьо Каракачан преди 7 години
Oт мене да знаете: изборите са голема далавера! Аз ако ЛИЧНО не ГЕПНА поне милион евро от една изборна кампания, нема да се кандидатирам вече за 7 или 8 път с всевъзможни коалиции!!
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ceco e izpusnal frkoleto za sastite oti ot kostinbrod pe4atnicata im spreli tokagospodi kakvo glasuvane stese da iam ako Ceco bese kacnal u NY s 51 biuletini
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ceco, da calivas ruka i razni drugi par4eta na Biko Haram zatova kak hitro zalaska Stalinska na izbori za OON, i taka ia likvidira ot nadprevarata za prezident u BeGeto. Smueh ot uho do uho. Boiko iavno go bese mnogo strah ot Krizisalamka Gerogievaako moje dnes moje i nekoi pa da si ia registrira. smueh ot uho do uho dz dz dz sssss hio hi hih
59
1
 
14
 
! Отговори
ДА! преди 7 години
ТЕЗИ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЛИЗАТ ОТ САЙТОВЕТЕ ИМА ДА ГИ "КРАСЯЯЯЯТ"
58
1
 
19
 
! Отговори
izbiratel преди 7 години
ЦЕЦА СТРУЖКАТА