Пищова ще раздава кебапчета, Цеца ще му пее

Ще черпи по една лимонада и една бира всичките си обожатели
Обновена: 10 окт 2016 12:09 | 5 окт 2016 16:22, Камелия Цветанова
41
Пищова ще раздава кебапчета, Цеца ще му пее
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ има сигурна подкрепа, ако кандидатът за президент на партията Цецка Цачева стигне до балотаж. В подкрепа на партията на Бойко Борисов се обяви кандидатът за президент Димитър Маринов, по-известен с прякора си Митьо Пищова.

"С ГЕРБ съм се родил, с ГЕРБ ще умра", каза той в интервю за "Дарик".

Заедно с кандидата за вицепрезидент Радослав Петров, известен като Радо Шишарката, ще закрият предизборната си кампания в Стара Загора с концерт, на който е поканена да пее и сръбската турбо звезда Цеца Величкович.

"Ние водим компания срещу комунистите, срещу Движение 21, срещу АБВ. Ние водим битка срещу комунягите. Ние ще пеем, ще танцуваме по селата и мегданите, по селските ресторанти, по училищата, в селските училища. Ще раздаваме по една лимонада и една бира на всички наши възрастни обожатели и приятели", каза Пищова.

По думите му отсега още кампанията е свършила, защото "победителят е голямата партия ГЕРБ... С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще умра и ще подкрепя на балотажа ГЕРБ", посочи категорично кандидатът за президент Димитър Маринов.

Относно закриването на кампанията той заяви, че готвят много изненади.

"Радо Шишарката ще пее и ще има четири часа концерт. Готвя голяма изненада. Сръбкинята Цеца ще пее на финала в Стара Загора. Също ще пеят и Сашка Васева, Сашо Роман и Тони Дачева. Ще има много кебапчета. Ще има сръбска скара, три сергии със скари. В Стара Загора ще бъде черешката на нашата кампания", обеща Пищова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
tmtmtm преди 7 години
koga shte e koncerta v Stara Zagora?
30
2
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 7 години
"Димитър Василев Маринов, известен повече като Митьо Пищова, е роден на 15 август 1955 г. в село Караисен, Търновско."Още едно потвърждение, че ГЕРБ е БКП. По времето когато се е раждал този, на власт е била БКП. А знаете как от години герберите наричат всеки, който не е съгласен с безумията им червен, комунист, болшевик и т.н. А те самите са сини болшевици!
29
3
 
5
 
! Отговори
ПАЯК преди 7 години
ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СА НА НИВОТО НА ПИЩЯВЧЕТИ ,ИЛИ ПОД НЕГО.ВСИЧКИ КАНДИДАТИ СА БОЛНИ ОТ ОПАСНАТА ЗА НАРОДА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 17Е нали за това искаме да го сватосаме с Хиляри. Тя барем говори. Чичо ти Митьо като я разпори няколко пъти, като я намачка в джакузито, като забръмчи тази Хилари из българските и международни политически среди - оправени сме до година.:))))))))))
27
3
 
5
 
! Отговори
луд гидия преди 7 години
Че Митьо не е с всичкия си вече всички знаят,ако не са знаели де!Ще умре с ГЕРБ също се знае ама не е възможно да е роден с него освен ако още повече не е сбъркан?!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде Митьо и Хилари - горчиво! Тя горката има нужда от един такъв "пиштов" да и понамести колита! Да видите тогава как ще цъфне България! С българския пищов - сполука!:)))))))
25
2
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Подкрепата на Митьо Пищова ще даде криле на Герб. Ех, ако русите тризначки Вяра, Надежда и Любов не се бяха обидили и отдръпнали от Бойко, победата щеше да е абсолютно сигурна. Но и така е добре. Има хиляди и стотици хиляди които не падат по долу и ще подкрепят Партията-майчица.
24
2
 
12
 
! Отговори
Урко преди 7 години
Аве, бат Митьо, ман'кенки ще има ли за куул'минацията в Загоре? Питам, да знам да взимам ли жената или да дода само с децата.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пищова да раздаде пищови а не кебабчета и ще оправим държавата.
22
3
 
6
 
! Отговори
Нема ГЕРП преди 7 години
Митийо Пиштофа Присидент!!!Раду Шийшаркътъ ВисеПридесент!!!
21
5
 
22
 
! Отговори
До 17 възмутена преди 7 години
Защо се възмущавате госпожо. Според вас изборите не били шоу. А какво тогава са? Първите години след 1989 г. имаше еуфория и празни надежди. Защото не знаехме още какви грандиозни далавери се въртят. Но поне от 20 години изборите са си едно голямо шоу, с предварително известен финал и съответно победители. Колкото до Митъо Пищова, не че ми е симпатичен, но принципно по нищо не се различава от безродника, клоун и гей Росен Плевнелиев.
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо Пищова-лице на предизборната кампания на ГЕРБ !
19
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казах - аз ще гласувам за Димитър Маринов!На тая пародия на държава, един такъв клоун начело най-ще и отива.
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кормим,корми-и-и-и-и-и-м!
17
2
 
17
 
! Отговори
Фен преди 7 години
а Жакузи нема ли да има ?
16
2
 
26
 
! Отговори
тъжна ни майка преди 7 години
лелеее,представяте ли си - кой за майтап,кой наказателно,кой - че е чалгар - и изведнъж митьо пищова да вземе 65% ???????????????????????? на ви тогава балотаж,на ви мечти и сънища.
15
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Половината от така наречените кандидат-президенти за клоуни и протежета на ГЕРБ.Има само две нормални кандидатури и те са :1. РУМЕН РАДЕВ2 . ТРАЙЧО ТРАЙКОВОстаналото е пълнеж.
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ах ти,мискинино, а ЛУНА не каниш на джамбурето нали,защото и тя иска да става президент.
13
6
 
21
 
! Отговори
Възмутена преди 7 години
Абе хора, как ще си пуснете бюлетината за този човек. Само като го слушам ми се повръща. Той няма уважение към никого. Как ще ни представлява пред света, ни визия, ни акъл. Това, че ще ви тъпче с кебапчета няма да спаси България. Осъзнайте се докато е време. Това не е шоу.
12
3
 
16
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Какво ви казах, преди? ;))) БКП/ГЕРБ-Велико Търново с интелектуален център село Ресен е подготвило кебапчета, певачки и гарантирано шоу в лицето на Пищака, за да дръпне гласовете на простите колибари и овчари от регионалните махали и след това достолепно да ги изсипе в краката на "Майката на нацията" под одобрителният поглед на "Бащицата". Затова ГЕРБ печели изборите, още преди да е излъчил кандидат,з а каквото и да е. Очаквайте и изборите за НС да ги спечели ГЕРБ още преди да сте пуснали бюлетината. Затова, отдавна ви казваме, че ДА СЕ ГЛАСУВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАЦИЯТА!