Дорис Пак видя стабилна България през последните 2 години

Председателят на жените в ЕНП не спря да хвали Борисов
9 окт 2016 14:30, Петя Славова
99
Дорис Пак видя стабилна България през последните 2 години
Снимка: БТА

През последните 2 години България стана по-стабилна и се превърна в по-голям фактор на влияние в ЕС. Това каза председателят на жените в Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак по време на официалното откриване на предизборната кампания на партия ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България, предаде "Фокус".

Ръководството на управляващите се събра в зала "Арена Армеец", а председателят на ЕНП Жозеф Дол във видеообръщение обяви, че разчита на българските избиратели да разрешат на ГЕРБ да продължи да води страната по евроатлантическия път, пише БТА.

"ЕНП-ЖЕНИ проведе общо събрание с делегати от 33 държави. Много от тях бяха тук за пръв път", каза Дорис Пак и допълни, че европейската реч на премиера Борисов е приета с чест и радост.

"Тя беше високо оценена, въпреки че не беше в програмата и ние сме благодарни, че той ни указа тази чест да говори пред нас. Това ме доведе до спонтанното решение да остана в София за това важно събитие, което за пръв път в България жена е номинирана за държавен глава – Цецка Цачева, това е невероятно", заяви още Пак.

Тя отбеляза, че българският премиер е почтен посредник и надежден сподвижник на канцлера Ангела Меркел.

"В тези тежки времена ЕС се нужда е от солидарно поведение, честност и решителна воля. Това го дължим на децата и внуците си“", каза още тя.

"Добре би било за България и за ЕС, ако един президент като Цецка Цачева указва съдействие на премиера Борисов", допълни Пак.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
3
 
! Отговори
Стабилно преди 7 години
мизерна и умираща
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАЗИ ДОРИС ЯКО СЕ Е РАЗГОНИЛА.
63
1
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
БСП да си оттегли кандидатите . Нямат шанс.Вече са СДС -2.Край!
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последните две години са затишие пред буря. Те виждали стабилност, виждат също така, че са се справили с контрабандата без да виждат, че всички контрабандисти вече пренасят бежанци вместо хероин. Абе лесно е да виждаш само каквото ти се иска да видиш.
61
5
 
14
 
! Отговори
ДАНО ПУКНЕТЕ ГЕРБАВИ преди 7 години
АЗ ПЪК НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ОСВЕН БАЛЪЦИТЕ ГЛАСУВАЩИ ЗА БОКО ТИКВЕТО И ФИЗКУЛТУРНИКА ЦЕЦО КРАДЕЦО, КАК МОЖЕ ДА СЕ ЛЪЖЕ ТАКА. ВСИЧКИ ЖИВЕЕМ В СКАПАНАТА ГЕРБАВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И НЯКОЯ МИСИРКА ОСВЕН НАШИТЕ ПРЕСТЪНИЦИ ДА НИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО БЪЛГАРИЯ Е СТАБИЛНА, КАК ИКОНОМИКАТА ПРОЦЪФТЯВА, КАК НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГВА, ЗАТЪВАМЕ СЪС ВСЕКИ ДЕН И САМО ПРОСТИТУТКИТЕ НА ПАЙНЕРА, МУТРИТЕ НА БОКО И ТОЙ САМИЯ, КРАДЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ЖИВЕЯТ ДОБРЕ.НАД 90% ОТ НАРОДА МИЗЕРСТВА И НЯМА НИКАКВА ПЕРЕСПЕКТИВА
60
4
 
14
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Не мога да повярвам колко много балъци има в България. Кой нормален човек би гласувал за политик, който нарича Брюксел държава, а Русия столица. Такъв човек трябва да се скрие от срам в гори тилилейски, а не да се пъчи в зала "Армеец". Е може и да спечели, но само с фалшификация на изборните резултати. А в това герб са ГОЛЕМИ майстори. Толкова злоба в др. Борисов спрямо другите кандидати не е за вярване. И оня доносник Г. Марков и той горкия за пари и светлина на прожекторите е готов на всичко.
59
4
 
15
 
! Отговори
конграчулейшънс преди 7 години
Конграчулейшънс, Бориссофф! Колкото повече те тупат по рамото, толкова по-надълбоко те закопават в земята!
58
7
 
17
 
! Отговори
Свобода или смърт! преди 7 години
Да изхвърлим на изборите Борисов от политиката! Свобода или смърт!
57
3
 
22
 
! Отговори
5632 преди 7 години
И Форбс не спря да го хвали.
56
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Европа Тиквун е сензация по срещите. Хората никога не са виждали толкова *** и необразован човек на такъв пост. Шегуват се с него, смеят му се... пълна излагация. И Дорис Пак искрено се забавлява с дефицитите на нашият ***. А той не го разбира и си мисли, че са искрени и добронамерени!
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С изпосъсипаните газови уредби и подпалени коли, проверете кой на бензиностанциите ви сипва нещо друго - Държавна Сигурност! Имало и изгорели.Разследвайте този път преди да са заличили доказателствата!
54
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на Банкянският мозъчен тръст! Още един тиквен медал. Сега остана лично да се похвали вкъщи!
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петя Славова, в случая, май се пише "Оказвам " (чест, съдействие), т.е. "проявявам", "осъществявам действие".А, "Указвам" означава "посочвам", "давам указания, насоки".
52
3
 
13
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Тази кака е с розови очила.Всичко и е в розово. Тя като розовата пантера иска и се всичко да е в розово и според нейния мироглед. Е да ама не е така како.
51
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майката на Нацията е дърта комунистка, и тези герберски комунисти са много по-лоши от Бсп!
50
5
 
11
 
! Отговори
фен преди 7 години
Що, на запад ги управляват гении ли? Обонго, Саркози, Блеар, Меркел - Титани на мисълта!
49
3
 
21
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Елитът на страната напусна. Народът спря да гласува, отвратен от англосаксонската, олигархична, фасадна Демокрация, която му наложиха. Политически активни на избори са само нискообразованият, нискоинтелигентен, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии на Борисов, който е само едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Понеже хората спряха да гласуват, то тези < 13% печелят постоянните 30% от гласовете на избори. Фасадна Демокрация!
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е такава,каквито сме ние.Особеното е,че тук изплуват най-отгоре най-празните кратуни.А това не вълнува никого на запад,защото си е наш проблем.Незряло общество,чака всичко наготово,не се бори...На кой му пука за такива-територията няма да остане празна.
47
3
 
6
 
! Отговори
нинова преди 7 години
А, след СДС и БСП, ще ходя в ДПС...
46
12
 
3
 
! Отговори
фен преди 7 години
Айде де! Кой е по добър от Бойко? Само го посочете! Волен? Нинова ( тя не беше ли от СДС?) Костов? А що не Софиянски?