Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция

За нас това е договорка на ГЕРБ с ДОСТ, обяви Каракачанов
16 окт 2016 19:51, Красимир Ангелов
128
Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция
Снимка: БТА

"Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" ще оттеглят подкрепата си към правителството, ако отпадне ограничението за разкриване на секции в Турция“, заяви тази вечер кандидатът за президент Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
"Ние предложихме да няма ограничения за българите в страните – членки на ЕС, но да се контролира процесът в Турция. Върне ли се в съседна Турция безразборното създаване на секции и безконтролното гласуване, това за нас означава договорка на ГЕРБ с ДОСТ, Доган и Ердоган, и ние напускаме”, категоричен бе лидерът на ВМРО.

По думите му патриотите не могат да подкрепят правителство, което позволява това.

Каракачанов за пореден път поясни, че безконтролното гласуване в Турция на български избори, е намеса на чужда държава във вътрешните ни работи и застрашава националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
8
 
13
 
! Отговори
Бъни преди 7 години
В Турция не трябва да се провеждат наши избори защото ще бъдат манипулирани !Там и в Франция има извънредно положение и не е редно !
39
19
 
19
 
! Отговори
ОХРИДСКИ преди 7 години
Каракачанов като лидер на ВМРО разби организацията и я постави в услуга на комунистите. Този отявлен русофил и туркофоб не е никакъв патриот , а един хитър подлец и нагаждач ,готов за пари не само маика си ,но и България да продаде на Русия. Затова НИКОГА НЕ ГЛАСУВАИТЕ ЗА НЕГО И ЗА АТАКИСТА-фашист НОТЕВ. ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и елемент от фибридната воина на Русия срещу България. .
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция.............Че къде бяхте до сега бре...тараланкоолу? От сега ли са ДПС партия, или това е предизборен популизъм?
37
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правителството няма да оттегли това. Гласуването и безразборното създаване на секции в Турция. Дано патриотите наистина удържат на думата си и напуснат правителството. Ако действат иначе и се отметнат ще съм разочарован от тях.
36
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По същият начин си избрахте и плевнелиев, човек без никакъв опит в политиката, само говори това което са му написали съветниците! Е, и Радев ще същият! Това ли искаме, за нова година да ни пускат скалистите планини на Аспен! Каракачанов е обигран и ще защитава народната воля! Така мисля
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - "...ТАРИКАТИ И ИЗПОЛЗВАЧИ..."сякаш не би било излишно да се добави и "ИЗНУДВАЧИ"
34
3
 
7
 
! Отговори
Замирише ли на.. преди 7 години
..избори, всеки луд с номера си, едните копаят на дълбоко, белким ни изненадат с нещо ново( а те 100 години не могат), другите веднага врътват палачинката и заревават кански патриотарски лозунги, третите вадят пачки, вдигат заплати, и плашат 1млн чиновници с уволнение...изобщо циркът е пълен, номерата са стари, популизмът е всеобхватен.
33
3
 
4
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
до 36 Опитвам се да се съглася с теб относно Каракачанов ,но защо пропущаш едни от деформаторския блок или това не е случайно .
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Веселин УзуновТова ли ви била болката - Възродителния процес? Грешно направи Живков, че ви позволи да се върнете в България.
31
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прасимир Каракачанов е най-големият тарикат в политиката. 25 г. неговата партиика не се е явявала самостоятелно на избори, винаги се пришива към ракета-носител.Евтина патриотарска пропаганда без каквато и да е стойност.ТАРИКАТИ И ИЗПОЛЗВАЧИ
30
9
 
14
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Волен Сидеров и АТАКА крепяха 3.5 години малоумното ,еднолично, катастрофално-неграмотно "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-февруари 2013 година, за което неграмотния Борисов беше изритан с шут от Народа като единственият досега. Сега тарикатите патриоти подкрепят Турлюгювеча на Олигархията, незнайно защо наречен от някои "правителство" на неграмотния Борисов, турен да "управлява" с 80 депутата. Малоумие!
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАТРИОТ Е, ДУША ДАВАЗА НАУКА, ЗА СВОБОДАНО НЕ СВОЙТА ДУША, БРАТЯ,А ДУШАТА НА НАРОДА! Хр.Ботев
28
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов Президент!!! Е кой друг? Радев ли! Тоя ще е клонинг на плевналиев - същия послушник само, че на бсп! Този човек не знае каде се намира- най много да иска да възроди наборната служба, хаха цирк!
27
7
 
8
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Тия тарикати се дискредитираха тотално крепейки Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Кънев, Прокопиев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство" на неграмотния Борисов, турен да "управлява" с 80 депутата.
26
14
 
8
 
! Отговори
Бай Осман преди 7 години
Както правят САЩ създават враг в лицето на Русия за да обединят нацията така се мъчат и тези пишман "патрЕоти" . Но това също обединява турците като виждат всекидневните безсмислени атаки по адрес на турците ,както стана със създаването на АТАКА от Ахмед Доган. Понеже днес ДПС започна да отслабва Доган от сарая пак крои някои номера чрез тия "патрЕоти"
25
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Путин кебапчето е малко.
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ахмак какво общо вижда между Герп и Дост с Ердоган и Доган ?
23
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обединенните рубладжии се пазшаваха - да не дошъл транш рубли?
22
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Факт....Прав си! Аз залагам на Енчев...единственият, който милее за България, единственият който се противопостави на 239 продажника в парламента. И САМ, ВОЙНЪТ Е ВОЙН! Това е моят президент-един достоен българин!
21
9
 
5
 
! Отговори
До Гошо... Тъпото преди 7 години
Пече му се, да.Само че и друг път му се е пекло, че и по-сериозно. Но е побеждавал. За разлика от тебе!