Борисов: Нито искаме подкрепа, нито я отказваме!

Премиерът коментира изявленията на ДОСТ
20 окт 2016 19:44, Петя Славова
75
Борисов: Нито искаме подкрепа, нито я отказваме!
Снимка: БТА

Всяка отговорна партия трябва да издигне свой кандидат (за президент), да застане зад него и да се определи с него. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел, в коментар на кандидат-президентската кампания.

Още по темата

Сериозните партии го направиха, с изключение на БСП - те отидоха в армията, АБВ им посочиха кой, взеха си един човек, понеже по презумпция военните са обичани от народа, всеки военен защитава националната сигурност - един небето, друг океана, трети морето, четвърти земята. Те реално нямат кандидат. Те нямат от своите редици честен и почтен човек - това излезе, посочи той, цитиран от БТА.

Затова мисля, че позицията на ДПС е много честна - ясно е, че те са подкрепяли Пламен Орешарски през мандата на БСП и сега вместо БСП да казва "Имахме премиер, ама...", тогава му ръкопляскаха, ставаха му на крака. Бях в залата и съм ги виждал, а пък после се отказаха от него. ДПС последователно си стои на позицията, добави премиерът по повод подкрепата за Орешарски от ДПС.

По повод изразената от председателя на ДОСТ Лютви Местан подкрепа за кандидат-президентската двойка, издигната от ГЕРБ, Борисов посочи, че доколкото знае, ДОСТ няма да издигат кандидат. Те са още много млада партия, нямат сигурно готовност.

Какво ще прецени да подкрепи, е негово право. Нито искаме подкрепата, нито я отказваме. Оставам на добрия тон и на това, че те с г-жа Цачева са колеги от доста години в парламента. Не съм говорил с него по въпроса, не сме имали официална среща, но след като така е преценил, така го е казал, добави премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Бойко Борисовбрюксел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ммда, Ердоган твърдо застава зад Борисов, който може да си прави изводите, кой ни управлява и в какви ДОСТлуци влиза, дали продава България в името на едната власт.
8
1
 
55
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ТИКВУН И МЕСТАН т.е. БОСТАН СА СЕ РАЗБРАЛИ МАФИОТСКИ НА 4 ОЧИ, НО СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ГРЪМНАТИ. ПОДЛЕЦИ!!!
7
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква поредна задкулисна договорка,но има и нещо положително,сега спокойно ще могат да се атакуват корупционните схеми на ДПС която е в руската орбита на влияние.Като за начало предлага прокуратурата да влезе във бастиона на ДПС а именно БФС,после идва ред на Варна,пристанищата,колекторските фирми,ЦКБ,Елените и В Арабаджиев,Русалка и Банев,СВ Влас и Диневи,Созополис и Шарлопов,се руски ракетоносители на ДС превърнати във олигарси със крадени от българите пари
6
1
 
44
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Безсилна ЗЛОБА...
5
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Хойчо, нали си пиете кафето с Местан, какви са тези завои! Страх ли те е че ще изгубиш изборите, а??Обади се на ходжата да те има предвид!
4
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оооооо,искате,искатееее и още как.Не случайно пихте кафе с Местан и неслучайно обещаваше всичко на Ердоган.
3
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нито връщаме пари, нито ги отказваме
2
2
 
57
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
"Нито искаме подкрепа, нито я отказваме!"Нито знаем какво искаме.
1
2
 
63
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Борисоооофффф сега пък Местан ви гоооооо....всички се гаврят вече с вас....искаш не искаш подкрепа от народните изедници хахахха....