Синът на Цачева - математик, успехите му в науката са лични

Румен Данговски бил приятел със сина на Корнелия Нинова
23 окт 2016 11:10, Александър Попов
132
Синът на Цачева - математик, успехите му в науката са лични
Синът на Цачева е в ляво. Снимка: bTV

Румен Данговски-младши учи математика и физика в Масачузетския технологичен университет, а решението да получи образованието си толкова далеч от дома е взел сам. В неговата среда никой не го възприема като синът на Цецка Цачева.

"Не го изпратих в Америка, всяка майка би искала децата й да са около нея. Той беше приет и във Великобритания. Но това, с което се занимава - няма по-добро за него", разкри кандидат-президентът пред bTV.

Румен е категоричен, че всички успехи, които има в науката досега са лично негови, а майка му го подкрепя и съветва. Той не се е хвалил с това, че майка му се е кандидатирала за президент на България, тъй като приятелите му не го познават в светлината на родителите му. 

"Тя е страхотна майка, за всеки проблем изхожда от презумпцията, че има решение. Тя е добър житейски съветник, готви страхотно и прави много хубав кекс", сподели още Румен.

Той е приятел със сина на Корнелия Нинова - Рафи, и не вижда нищо странно в това. Просто родителите им са поели по друг път.

Самата Цецка Цачева коментира, че не крие семейството си и в частност съпруга си Румен Данговски.

"Кампанията не е семейно състезание, а екипно", смята тя.

Тя определи като шега на премиера етикета "майка на нацията" - явно е дал оценка за това, че тя ще изпълнява задълженията си с любов, отговорно и закрилящо – като майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, какъв умен син има Цачева. За разлика от майка си :D :D :DХайде сега гласувайте за нея.
90
0
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Всичките от Управляващите си изпратихте децата ,да учат и живеят извън България!!! ЗАЩО!!!!! Нали ни обяснявате че България ще стане едно добро място за живот !!!! Такъв ли пример давате на избирателите ви? Искате да задържите младите тук в България а изпращате своите далеч!!!!
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка Цачева си прави кампанията с охрана от ДАНС защо а кажете честно ли е или демократично ли и какви са евроантлантическите цености не е ли малко грозно664
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз против момчето нямам нищо против да е живо и здраво но за партийни секретари и членове на БКП не гласувам а разберете го най после стигате изнасилвали нещата
87
1
 
8
 
! Отговори
Човек преди 7 години
Това е просто несериозно. Този младеж е студент. Не виждам, какви точно успехи (може да) е постигнал. Знанията необходими за тези успехи се получават от простосмъртните полупроводници които учат математика / физика някъде в средата на обучението. Съдейки по статиите, като съавтор, той е знаел и можел, още като ученик (или пеленаче). Това ми идва малко в повече. Конкретна информация може да даде др. Веселин Дренски. Мен би ме било срам от подобни писания в медиите. Повечко скромност, иначе успех!
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИЕ ЦАЧЕВА ЛИ ЩЕ ИЗБИРАМЕ ИЛИ СИНА И?
85
2
 
2
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Може да е учи в Мериката ама не е секси. Imagine my shock!
84
3
 
15
 
! Отговори
ОПАА преди 7 години
Всички ние плащаме предизборната обиколка на кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева и Цветан Цветанов, из страната чрез НСО. За сметка на бюджета на специализираната служба са двете коли, с които пътува Цачева, персоналният автомобил на Цветан Цветанов, командировъчните на шофьори и охрана, както и горивото на нейното БВМ и джипа тойота, който е част от кортежа й, на неговия автомобил, амортизацията на колите, както и нощувките на служителите на НСО по хотели през целия период от време. Отделно и на всички нейни събития полицията е ангажирана да осигурява външния периметър за сигурностт
83
10
 
7
 
! Отговори
Карпузов преди 7 години
Абе зле е леля Цецка, ама то за президент не е толкова важно. Ето Роската тук го плюете пък из цяла европа го уважават. Най важното е другата лелка кака Корни да остане на сухо, че много ще се надуе, та чак ще се пръсне.
82
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупостта вярно няма почивен ден. За да бъде приет в МИТ, младежът се е състезавал с повече от 10 000 кандидата от цял свят за едно място. Ако това не е успех - здраве му кажи.
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сестра и е даскалица в елитната френска гимназия.
80
1
 
19
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
На времето в дивия запад в кръчмите е висял надпис не стреляйте по пианиста той толкова може . Явно драскачи имат поръчка да напишат нещо хубаво за стрина Цецка ,но имат един малък проблем просто няма нищо хубаво за което може да се захванат и за това са решили по заобиколен път изсмукано от пръстите да си вземат хонорарчетата.
79
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време във двора на Византия са изпращали децата на аристокрацията от съседните държави, уж за обучение, а всъщност като заложници за "правилното" поведение на родителите им. Защо мислите, че нещо се е променило? Защо мислите, че всяка власт първо посяга на учебника по история?! Проверете къде са наследниците на властимащите и ще видите кой им дърпа конците.
78
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Синът на Цачева - математик, успехите му в науката са лични"В статията никъде не пише за успехите му в науката (математиката). Явно ги НЯМА. Успехите му били лични. Глупости. Бихте ли ни споменали за какви негови успехи говорите, че чак ми стана смешно. Успехи. ХаХа. Кажте какви. Или само Цецка си мисли, че синът и има някакви успехи :)))) Айде стига сте ни ги хвалили семейството. Единхственния му успех е че учи в Масачузец и може и да е по негов избор, но е с финансите на мама и тате.
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Бойко дъщерята - там, на Корнелия - там, на Цепка - там, генерала следвал Академия на ВВС - САЩ, че и 2 пъти..... Какво ни заблуждават!? Едно котило са и само внимават да не ядосат Началниците от Брюксел, Вашингтон и Акара, и тук някой да не се намести вместо тях Останалите са на трето място и най отзад.
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самата Цецка на един Йордановден я помолиха да каже любимия си стих или нещо от Ботев /стар - нов стил, рождена дата/, зацикли и не можа да каже нищичко. А Велизар Енчев ако не лъже, неговото вице, също плевенска адвокатка, но красива, колкото дела е имала срещу Цечка, всичките ги е спечелила.
75
1
 
13
 
! Отговори
корнелия нинова преди 7 години
бях близка с костов и със станишев.при единия приватизирах техноимпекс и техноекспорт строй,при другия взех хотел рила и софийските корекоми. синя или червена,моята си я опекох,вие духайте супата
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Корнелия Нинова няма да избираме за президент!
73
1
 
10
 
! Отговори
корнелия нинова преди 7 години
моят син е много по способен затова му купихме къща в сащ ,стана и американски гражданин и там си живее като принц.
72
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да избираме синът на Цеца за президент! А Цецка е комична фигура, не става! И никога няма да и простя етикетът "майка на нацията", дори в сферата на шегата!