БСП бясна на евродепутатите си, насърчавали миграцията

Корнелия Нинова: Ще им търсим сметка за гласуването!
60
БСП бясна на евродепутатите си, насърчавали миграцията
Архив: Булфото

Ръководството на БСП се ядоса на своите евродепутати, които са подписали спорна резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа, приета от ЕП с 339 гласа "за", 333 - "против" и 25 - "въздържал се".

Заради този документ представителите на левицата в ЕП ще трябва да дадат обяснение на заседанието на Изпънителното бюро във вторник.

"Разграничаваме се от съдържанието и от гласуването на резолюцията", отсече соцлидерката Корнелия Нинова.

Тя припомни, че позицията на БСП е за засилен контрол на границата, борба с каналджийството и отмяна на постановлението на правителството за заселване на бежанци в общини с демографски проблеми.

"Ние искаме да се положат всички усилия да не станем гето и бежански лагер", отсече Нинова.

Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български представители, които са подкрепили спорната резолюция.

В документа се казва, че "трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция и възможностите за оползотворяване на целия потенциал, свързан с обществения живот".

В точка 51 пък се твърди, че миграцията е призната в световен мащаб като мощен инструмент за устойчиво развитие, тоест тя е полезна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
23
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
"Потресаваща изненада" българските евродепутати предават българските интереси срещу 20 бона в Е на месец !!
26
8
 
15
 
! Отговори
Алоуу другарке преди 7 години
Станишев каза че без ЕС и НАТО в Бг няма да има никакви правила и ще настъпи анархията от началото на демокрацията. Дори той го проумя това, ама ти си знаеш Русия, та Русия. Замайваш главите на баламите, докато синчето си живее живота в "запданалите" щати.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йотова въобще не трябавше да стаав евродупетат, кало ли вице. Има много по-компетентни хора като Янаки Стоилов например.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бях двадесетият извън вратата,но понатиснах тук-там,посгърчих ги,постъпках ги и......влязох в европарламента!!А някакви си отвън почнаха да ми правят някакви знаци,да ми показват нещо!Какво ми се пулите,какво ми показвате,бре??Не разбирам!!Аз вече НЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!
23
2
 
11
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
Какъв диспут? По скоро говореха като кандидат президентска двойка. Сакън, да не се настъпят.За външна политика нито говориха, освен Крим, нито някой ги пита, защото и двамата там са пълен гаф. Ами те, тези от така наречения Б отбор повечето са 3 пъти по вещи по въпросите от тях.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха.... А кандидата на БСП за вицепрезидент, не беше ли евродепутат???
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези копират Бойко! В зависимост къде и пред каква аудитория се намира, да говори това, което публиката иска да чуе. В Брюксел сме атлантици, тук патриоти, а останем ли насаме със себе си най откровени *** и национални предатели.Нинова се преструва на антигербераст, а амо тя и знае каква игра играе. Ако тиквите липсват в новините, тя ще се изцепи нещо по техен адрес и постави във фокуса.
20
3
 
10
 
! Отговори
Дей фена преди 7 години
на бесепе, да обясни как ще направи рестарт на индустрията. Какво ще произвежда, на кого ще го продава, и най-важното откъде ще дойдат парите за това и чия собственост ще бъде - частна или държанва.
19
2
 
9
 
! Отговори
Циник до 24 преди 7 години
Пхахаха ...як коментар...напипал си сърцевината на дилемата! Ама така е де ако пръ*днат - направо са се на*акали! Лошото е, че междувременно ще трябва освен ромските ни готованци да храним още кой знае колко милиона арабско-африкано-афганистанска па*плач! Уредиха ни вече!ПхахахаМила майко - да ни е яка гърбината!
18
1
 
12
 
! Отговори
тъпчо преди 7 години
Няма сини,няма червени, всичките са з$л$ни...
17
0
 
11
 
! Отговори
хвани едните, удари преди 7 години
Настана някаква повсеместна логорея и празнодумство, вече не се знае кой е син, кой червен, кой зелен. Но всеобщо е желанието хем да стиснат, хем да пр....т. Е не може хем да се целуват руснаците еди къде си, хем да си евроатлантик, а за другите пък обратно - хем Меркел еди къде си, хем Путин пак там. Хем да не искаме, хем да искаме мигранти, хем за санкци, хем срещу санкциите; хем да сме десни, хем социални; хем да искаш да гласуват за твоя партия, хем да издигаш *** за кандидат. Безумие...
16
4
 
7
 
! Отговори
Колоколцев преди 7 години
Кога бешипето ще сподели какви мерки мисли да предприеме за по-висок стандарт на живот? Засега основната идея която лансират е да вземат от богатите и да дадат на бедните, което обаче знаят много добре че няма как стане. Богатите ще почнат да крият данъци и да плащат на партийните функционери да не ги закачат, така че от тази стратегия ще се облагодетлствала само бешипе. Може би точно това им идеята.
15
3
 
10
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Щот комунистите и турците вървят ръка за ръка. Още от девети септември 1944 година *** почват да приобщават българските турци към комунистическата партия.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия била бясна... ами че тя е същата като тях защо да им е бясна нали и тя от партия в партия от борд в борд покрай бесепето се забогатява не им е бясна само плаши.
13
1
 
25
 
! Отговори
Циник copy - paste 2 преди 7 години
Сладур това не е миграция - това е вражеска инвазия!!! 4 000 000 тарамбуки за 1 година , и 1 000 000 африканци! За има няма 1г. И това е само началото! Европа издъхва под непосилния напън да поеме средновековници, и неандерталци.Да ги обслужва, пои, и храни!Колко още да поемем - цяла гладна Африка, и сите араби?Ти ли ще ги храниш?
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бясна бясна колко да е бясна, ще ги глоби по 1000 евро и айде простено им да е а може и само с другарска забележка да мине. какво толкова едно гласуване в ЕП, те опропастиха България и съсипаха всичко, що да не затрият и Европата нали ще се нагушат с пари и привилегии. На БСПар вяра да нямаш тъй ми казваше дядо като ме водеше да гледам пеликаните в зоопарка. Който гласувал за тези или ще гласува той не е с всичкия си.
11
5
 
7
 
! Отговори
Циник copy - paste 1 преди 7 години
Бат ви Бойка си знае работата - за начало 700 000 тарамбуки ( всеки 7ми ще е такъв) после още милион....и накрая ДуПиСе с парламентарно мнозиство! Така де инфраструктурата у нас е готова...накъдето и да се обърнеш джамия! И тцъ - това не е борени на демографска криза - простичка смяна на народа е! Ама на него кво му пука - той човека къщи в Испания на метресите купува....подсигурил се е за още 4 поколения малки пожарникарчета напред! Кът си свърши работата..кът натрупа 2рия милиард - и друм
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синхрон с политиката на Греб тук! Затова фалшивите социологически прогнози лъжат, че Радев и Цачева са безспорни на балотаж. Някой вярва ли, че процентите за Радев са над 2 пъти повече от тези на Каракачанов? Въпреки, че НФСБ и Атака са за запазване на сегашното положение.
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП отдавна е един феодален холдинг от частни фирми на червени милионери, които изобщо не се интересуват ни от политика ни от държава ни от народа си стига да им падат пари отнякъде и да не ги безпокои никой като ходят да пазаруват във Виена и Париж и Лондон и да си пращат децата в западни училище където един семестър е поне 5-10 хилади евро, защото те ги имат тези пари а обикновените хора гладуват и мизеруват. Това са червените олигарси и всички ги знаят. Пак им гласувайте.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
теа са уникални, уевата уъка не знае какво пуави десната. да питат другарката госпожа евроЙотова, вицето на натовеца Радев