Калфин призна: Припознаха Радев като алтернативата на ГЕРБ

Няма как да съм доволен от резултата, призна кандидатът за президент на АБВ
Обновена: 6 ное 2016 20:38 | 6 ное 2016 20:35, Красимир Ангелов
4
Калфин призна: Припознаха Радев като алтернативата на ГЕРБ
Снимка: БТА

Очевидно много хора припознаха в лицето на господин Радев алтернативата на Цецка Цачева и на ГЕРБ, заяви кандидатът за президент на АБВ Ивайло Калфин, който по данни на екзитполовете на социологическите агенции се нарежда едва на 7-мо място.

След тези избори политическата инициатива отива на друго място, а не в ръцете на премиера, отчете бившият социален министър в кабинета Борисов 2 пред БНТ.

По думите на Калфин вотът за президент очевидно не е бил мажоритарен, а просто е бил партиен. "От резултата аз лично няма как да бъда доволен", призна той.

На въпрос кого ще подкрепи АБВ на втория тур, Калфин посочи, че партията първо ще се допита до своите гласоподаватели и тогава ще вземе решение. Той бе категоричен, че ако не бе настъпило разцеплението в левицата, изборите можело и да приключат още на първи тур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Вуду преди 7 години
аз знам, че всикчи вие артисти представлявате друг - контролиращия цирка за оФЦЕ в БГ, или бившото т.н. Де-Си!а той е подчинен на контролиращите паричното предлагане. И понеже те налагат плащането на лихва за ползваните пари в обращение от оФЦЕТЕ (което е вид данък върху оФЦЕТЕ получаван директно от тях), затова трябва заемите които се теглят от него чрез артистите да се свържат с оФЦЕТЕ чрез избора на самите артисти!така всичко е легитимно и оФЦЕТЕ нямат мърдане в кошарата!ДЕМОКРАтИЯ
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калфин, барабар с Румен Петков и Гоце - това са едни от големите *** в Бг политиката.
1
3
 
6
 
! Отговори
преди 7 години
Защо не си признаеш, че си куц кон на състезание, което задължително губиш? Колкото и да се имаш за умен и експерт непроумя ли, че хората нехаресват червеи и плазмодии налазили трайно властта??? Аре се скрий и проумей истината, че неставаш ама хич...