Павлова не вижда причини за оставка на кабинета

Кампанията беше пълна с нереални обещания, смята министърът
60
Павлова не вижда причини за оставка на кабинета
Снимка: БТА

Строителният министър Лиляна Павлова бе категорична, че не счита, че на този този етап има основание кабинетът да подава оставка заради резултатите от първия тур на изборите за държавен глава.

"От една страна премиерът наистина каза това, но все още няма официални резултати. Ние сме единствената партия с ясен партиен кандидат. Аз съм категорична, че въпреки че това беше позицията на премиера, не считам, че на този етап има основание да се подава оставка", отбеляза Павлова пред БНТ.

Още по темата

Тя бе категорична, че в ГЕРБ цари оптимизъм за резултатите от изборите и че по данните на социолозите разликата между Румен Радев и Цецка Цачева се стопява.

"Ние водихме кампания в името на реалността и истината. Кампанията беше пълна с нереални обещания, заиграване със страховете на хората и даване на обещания, които президента, който и да е той, няма как да изпълни", посочи още Павлова.

Тя посочи, че премиерът, макар и лидер на партията, изобщо не се е намесвал в предизборната кампания: "Не се възползвахме от властта, с която разполагахме. Залагахме на прагматизма".

По думите й резултатите от първия тур показват една голяма подкрепа към партиите, които подкрепят правителството и за нея това е голям плюс.

Лиляна Павлова отбеляза още, че ГЕРБ ще търси подкрепата на абсолютно всички български граждани за балотажа, но категорично няма да иска подкрепата на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
хари преди 7 години
всички дето вярват,на тези *** от герб,са същите върти опашки като тях
36
0
 
3
 
! Отговори
хари преди 7 години
Лиляно,нагла дебелано
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Причината да си подадете оставката е ,че се САМОЗАБРАВИХТЕ - Всички , вижте изказването на Лукарски,Москов,Рашидов,Павлова все измислени герои ,А каква надменност,високомерие,цинизъм ,мании за величие .Вие нямате никакви лични качества Бойко ви назначи , а се имате за незаменими .
34
0
 
6
 
! Отговори
До обективен преди 7 години
Напълно прав си, но започни с мегленчето, не и е първо провинение. Сега и образованието!
33
1
 
3
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Ако кандидата за президент издигнат от инициативен комитет,генерал Радев, спечели и на вторият тур,на Цацата ще му се стъгни животеца.Ще го облива гореща пот всяка нощ и ще го полазват студени тръпки всяка сутрин.Ще изкара папките с гейтовете от чекмеджетата и ще им изтупа прахта, щото тоя генерал не е онзи генерал.
32
1
 
5
 
! Отговори
\\'_'// преди 7 години
"Павлова не вижда причини за оставка на кабинета"С такива изказвания бетонирате генерал Радев.
31
0
 
15
 
! Отговори
маверик преди 7 години
аз виждам причини,една от тях е цената на винетката
30
1
 
11
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
На тези президентски избори,магарето,кандидат за президент на ГЕРБ не беше хванато от улицата,като на предишните,ами е най-личното магаре,направо изведено от Парламента.
29
1
 
23
 
! Отговори
оставка преди 7 години
Оставка!!!!!! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛОН
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е че гражданите на тази държава ви казаха еднозначно,че за годините в които се пъчите пред тях не направихте нито една реална реформа в НИЩО!Само приказки,наливане на един огромни пари,запълване на дупки и нищо повече.Добре,че икономиката сама се самоорганизира и върви по естествен път нагоре.
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така ще си дадат оставката - че как ще усвояват еврофондове, а и виж, че ги подвели под съдебна отговорност ?
25
1
 
4
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Следващата седмица се очертава като най-трудната за държавното чиновничеството.Ще има голямо начукване на обрачите.Всеки чиновник ще даде отчет по минути,къде е бил през целият изборен ден.И тържествено ще обещае,че следващата седмица ще гласува за правилният кандидат,щото Цецко е приготвил чувала а от Цецка по убаво нема.Тези избори показаха че и Слави може да прави политика и става за политик а Мин.председателя и за *** за зеле вече не става,ЩОТО И ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ШОУ НЕ МОЖЕ ДА СТЪКМИ.
24
2
 
12
 
! Отговори
Неимигрант преди 7 години
Някой забеляза ли колко показва часът в община Джебел? Хора, какво правим? Това ли е България?
23
2
 
20
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 7 години
Боко ако не подаде оставка 100% до 1 година е политически труп!!!Не знам на кое да се радвам повече ,че ще подава или няма да подава оставка.Излъже ли за оставката края му е много по близо отколкото и най-върлия противник на ГЕРБ е очаквал!
22
1
 
18
 
! Отговори
Дойн преди 7 години
Мазна като казанлъшка поничка!
21
1
 
14
 
! Отговори
Хдйдкдкс преди 7 години
Е как давижда от дебелитеси бузи.
20
1
 
15
 
! Отговори
дебелото лиле преди 7 години
секи ден крадем - за оставка не мислим до последно! ден година храни!
19
1
 
21
 
! Отговори
кво стаа преди 7 години
е нема а си одим, нема! Не и докато не напрайм свинетките по 200 кинта! Немааа!
18
1
 
20
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
а сега гда видим кой е мъжкаря, кой държи на думатс си. пък тсз зскръгленста да си слуша бсщицата ,че пропищяхме от нейнитв ремонти по хемус.