Близнашки съветва: Служебен кабинет Плевнелиев - Радев

Според бившия служебен премиер мажоритарният вот крие изненади
Обновена: 13 ное 2016 23:28 | 13 ное 2016 23:20, Веселина Йорданова
27
Близнашки съветва: Служебен кабинет Плевнелиев - Радев
Георги Близнашки. Снимка: архив, БТА

Бившият служебен премиер Георги Близнашки заяви, че се отива към служебен кабинет, след като двете големи партии – ГЕРБ и БСП, дадоха заявка, че ще върнат мандат за съставяне на правителство в рамките на настоящия парламент.

По-рано премиерът Бойко Борисов обяви, че ще подаде оставка на кабинета си в първия работен ден на парламента. Във вторник Народното събрание има извънредно заседание.

Според Близнашки най-добре е този служебен кабинет да се направи в синхрон между настоящия президент Росен Плевнелиев и бъдещия – ген. Румен Радев.

Той коментира още, че навлизаме в зона на силна турбуленция и тепърва ще наблюдаваме последиците от случващото се в момента. Близнашки напомни и че правителството в момента си отива, без да е прокарало бюджета в НС.

"Основните политически сили побързаха да подхванат идеята за мажоритарен вот, това ще им донесе големи изненади на едни бъдещи избори", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пак се пръкна мазник нахилен.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Врачешкия титан на мисълта, велик политик и политолог от къде изпълзя? Единственото което той направи е да асфалтира улицата с гюбрето в родното си село , докато беше премиер.
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мажоритарният вот за Парламент ще ни дозароби, но хората са масово неграмотни, нямат си представа от право и сме осъдени да си плащаме цената на популизма. Колкото до новия ни президент - честито на ген. Радев, свестен изглежда, дано тия от БСП не му пречат много, неприятни лелки са.
1
7
 
8
 
! Отговори
Embie Mustafa преди 7 години
Bat Sali Premier ! :-)