Марешки дава 100 дни толеранс на Радев

"Да стане президент и на мен, който съм срещу него"
60
Марешки дава 100 дни толеранс на Радев
Снимка: БТА, архив

Кандидатът за президент Веселин Марешки заяви, че избирането на Радев и Йотова е волята на гласувалите от българския народ.

"Като обикновен избирател много внимателно ще наблюдавам движенията на тази двойка. Давам толеранс от 100 дни да се еманципират от кръга "Кой". Те са избрани с подкрепата на БСП и ДПС, тези, които преди една година народът ги изхвърли", заяви той пред bTV.

Марешки призова Радев да се еманципира и "да стане президент и на мен, който съм срещу него". Той посочи, че не се чувства победител и че 5 млн. българи също не се чувстват така, а 1.5 млн. се чувстват омерзени.

По думите му, ако ген. Радев е бил излязъл като независим на изборите, е нямало да бъде в седмицата. Според него победата му се дължи и на това, че "пиарът на БСП много добре отигра мача".

Марешки коментира, че президентските избори не трябва да се обвързват с парламентарни и с оставка на правителството.

Той посочи и че задължително ще направи своя партия.

"Хиляди се обръщат всеки ден към мен", допълни Марешки. Тези, които са гласували за мен, ще продължават да ме следват, убеден е Марешки, според когото това е бил наказателен вот.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
30
 
! Отговори
Бензино Наполеони преди 7 години
Обущарю, не по-горе от обущата. Бензинджийо, не по-горе от аспирина.
24
5
 
33
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Другарю Марешки, Вие се явихте и заехте четвърто място. Точка! ***!
23
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямат ли край мутрити у нас ?
22
25
 
12
 
! Отговори
Марешки преди 7 години
Плюйте плюйте, ама утре на моята бензиностанция ще цъфнете :) Ей сега в София като отворя 25 колонки. Бони бони шарени бонбони :)
21
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък мислех, че си против статуквото! Когато някой говори едно, върши друго, а излиза трето, значи че не става! Дал му 100 дни? Моля?
20
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тоя много си повярва бе! Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак! Не вижда че за него са гласували един файтон маймуни та се прави на тарикат! Много си дребен че да се имаш за някой. Кажи откъде са ти милионите преди да се правиш на политик? Или викаш няма кака да ви кажа откъде са ми млионите щото ВИ ИМАМ ЗА ОЛИГО.РЕНИ!!!
19
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки е пуделът на Боко, както някога беше Яне Янев. Не знам защо някой би гласувал за Марешки, по-добре да си гласува директно за Бай ***.
18
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно пък ти какво се правиш на света вода ненапита? Когато вкарваше лекарства като домати за да не плащаше мито, не лаеше срещу властта, нали? Що не разкажеш за това. А за Чайкафарма да говорим ли? С пари от копане на бостана стана милионер. Същата мутра като зеленчука си, ама намаза и ти от негативния вот и си повярва
17
0
 
13
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
До 21Много си прав. Той още не го знае...
16
3
 
58
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Марешки е същата мутра като пожарникаря. Има много снимки на двамцата, в приятелски разговор.
15
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки ,хората веднъж ти се довериха ,цяла Варна бе човек те подкрепи.Но ти много бързо ги предаде,какво ти трябваше да заявяваш че подкрепяш Борисов.Предаде на часа избирателите си.Не прави партия и си движи бизнеса.Никой вече няма да те подкрепи както първия път - народа не обича измекярите
14
2
 
61
 
! Отговори
JagdPanther преди 7 години
Ей я следващата патерица на Борисов. Тоя е по противен и от Яне.
13
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** КОЙ Е ТОЯ ,Ч Е ДАВА ТОЛЕРАНС НА ПРЕЗИДЕНТА БЕ????????????? КЪДЕ НА ДРУГО МЯСТО ОСВЕН ВЪВ ВАРНА ИМА ПОДДРЪЖНИЦИ, ЧЕ ДАСЕ ИМА ЗА НАЦИОНАЛЕН КАНДИДАТ???
12
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой пък те пита теб? Боковска креатура такава, не ни говори точно ти за морал и чистота, не всички се водим по цените на горивата, апропо май доказано нелегални!
11
1
 
65
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Ти 'приятел' си представител на бизнеса в България, а тия хора са ни ясни. За вас парата е над всичко и всички! Въобще не се напъвай да убеждаваш хората в нещо, което е много далеч от твоите идеали..
10
1
 
60
 
! Отговори
пфу преди 7 години
тоя и той се взе на сериозно абе това са президентски избори , как си представя , че на парламентарни десните ще гласуват за БСП , ДПС ще си гласуват за тях / че Местан и той прави напъни / , Патриотите за тях . Разбрахме - боли те за ББ , ами ББ да беше издигнал Радев за свой кандидат - пак щеше да спечели Хората гласуваха не за партия , а за личност ами ти - ако не ти събираха подписи в аптеките ти , кой щеше да те знае ??????
9
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли точно това, едва ли точно днес го е казал магарешкия. Тези драскачи си измислят и дращят каквото им скимне.А магарето да си продава мирно о тихо хапчетата и нафтата, да не поразровят по-дълбоко в досието и бизнеса му...
8
2
 
33
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Бе незнам вече , какво правите правителства и президенти.Работя по 24часа ;36часа и преко сила скалъпвам 550;650 евро на месец! Искам си заслужените поне 1000;1200 евро! И аз съм гласувал,но мили политици вие искате да ни убиете ли с това напрежение в което ни оставяте да живеем?! А пък горките пенсионери! Подигравка държавна !Ей ей!
7
22
 
3
 
! Отговори
Revanol преди 7 години
E, ne zavijdai de! :-)Neka da se poradvat malko bugarskite pensioneri s pensioner Prezident - hem amerikanska pensia, hem bulgarska zaplata! Nai-bogatiat bulgarski pensioner! :-) Hem i mladojenec! :-)
6
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарешки=***